Stockholm vaknar långsamt

Ja efter att jag och mina latinare har röjt runt i hela Stockholm sen i torsdags eftermiddag så kan storstaden andas ut igen. Ingen behöver oroa sig för att vi ska röja runt och leta efter folk som tyvärr nästan inte en människa vet vilka de är eller att vi ska springa runt och bli filmade till en film. Haha ja, låt mig säga så här: Spårad helg som innehöll allt mellan: Tex Mex och cider på Cocodrillo, Tyresö och smarta killar som kan klockan, tacos och tv med blå ögonskugga, Sture Linnér och semlor, kinamat, vin, cider och After! Mycket trevligt.

Lagom sliten är man i alla fall. Var ute till fyra-tiden igår och väcktes kvart i elva av att Ebba stod precis ovanför bäddsoffan, men vi hade galet kul. Det var lite vin hos Madde, det var promenad på Stockholms gator, det var After, det var lite cider, det var sköna Stockholmare, det var snowboardkillen som ingen visste vem det var men som lovade kontrakt till både mig och Zkillan och sen det var hej då vid tunnelbanan och ett samtal till en klasskompis innan vi somnade gott i Maddes lägenhet. Men galet bra kväll var det i alla fall. Uppskattades.

Sen att sitta fem timmar i en buss med Klaras snack om psykoser och sommaren var rätt kul det med. Tack till världens bästa gäng för världens bästa helg i huvudstaden. Och snart återvänder jag med shopping i siktet.

Jag igår innan utgång.

Nu ska jag sova. Det behövs om man ska orka med vardagen imorgon igen. Men jag vill bara säga så här. Jag gillar Stockholm och allt staden har att bjuda på, trots några praktexempel på idioter, men såna finns det även i den här lilla staden.

Over and out!

To know me as hardly golden is to know me all wrong

Jag har lite lätt börjat fundera på det här med ödet eller slumpen. Vilket ska man tro på? Jag tror att jag har kommit fram till att det nog kan vara någon slags twisted blandning av det hela. Att det finns något slags öde, eller ja någon slags mening med livet i alla fall men att man kan styra det lite själv och att det för det mesta handlar om slumpen. Att man ska vara på rätt plats på rätt tillfälle eller fel plats på fel tillfälle.

Och då kommer nästa fråga.
Kan man vara på fel plats på rätt tillfälle och kan man vara på rätt plats på fel tillfälle?

Jag ser fram emot:
Bussresa, latinflum, torsdagsmys för att fira Klara, weekend med latinarna och jordnötssås till kinamaten på lördag!

Och med det lämnar jag er för en större stad och en livligare helg.


Och jag hade nästan glömt att jag absolut älskar Band of Horses. Men så hör jag dem igen och jag minns varför jag hade velat gå på Way out West i sommar. Blir den här några gånger i bussen imorgon.

No sound but the wind

Det har varit tisdag. Det är onsdag imorgon och det innebär att det är en dag kvar i skolan för min del. Känns rätt underbart vill jag lova. Och att åka till Stockholm med de bästa latinarna kommer bli rätt great.

Anna frågade precis om jag skriver något på bloggen som är av värde idag. Jag kom fram till det att så blir det nog inte idag heller. Jag har så lite att skriva om känner jag. Jag gör liksom inget speciellt. Men ändå så mycket. Och ska jag vara helt ärlig hade jag något jättebra att skriva om förut men det bara försvann ur hjärnan. Så det är nog inte ens värt att försöka komma på vad det var. Men nu ska jag göra som så här: skriva klart engelskan, kolla på latinen och sen läsa bok. Sen ska jag sova och imorgon väntar allt mellan fika med Malin, hämtande av ostkorgar och packning till huvudstaden, städning av rummet, träning (skidor eller styrka, beror väl lite på vad armen känner för) och en massa annat som ska fixas. Sen sitter jag där, på väg.

Och nu sitter jag här, på väg. Fast bara på väg mot engelskan.


We just can't get a ride, but we're on the road

Jag har typ en unik läsare på den här bloggen, eller kanske två. Lisa är ju helt klart en av dem. Och hon tyckte jag hade blivit lite snål med musiken på senaste. Så till hennes ära (eller nåt?) ska jag nu bjuda på en favoritlåt av allas vårt älskade OneRepublic.

Och under tiden som ni lyssnar på den spenderar jag ett fyra timmars långt hål med glatt folk, musik och kanske en stunds läsning av en bok. Ja fin svenska där känner jag dessutom.

Och sen så ska jag påpeka att det är tisdag och att vi åker till Stockholm i övermorgon, och att jag längtar en del!


Fint med lite färg också.

These hearts they race from self control

Sitter i skolan och väntar på sista lektionen som är filosofi, kan bli lite intressant, speciellt med tanke på att vi redan har haft filosofi, fast på latinen, så nu kan vi komma och överglänsa resten av klassen med vår kunskap om stoicism och epikurism och annat sånt där. Kul kul.

Sen ska vi beställa biljetter till Stockholm, blir bussresa minsann och det kan ju faktiskt vara kul att sitta där på en buss, lyssna på lite musik, läsa lite bok och sen störa medresenärerna med latinflum. Sånt vi är bra på.

Och jag ser fram emot lite äventyr imorgon. Och så till torsdag.

Breathe in for luck.
Breathe in so deep.
This air is blessed, you share with me.
This night is wild, so calm and dull.
These hearts, they race, from self-control.

Chanses are..

Jag är verkligen helt slut. Ska nog lägga mig och läsa och ta det allmänt lugnt i kväll och väldigt snart ta och sova lite. Har haft en bra dag, men den slutade mindre lyckad då jag halkade på en isfläck, och med kameran i handen var det enda jag kunde tänka på att den inte skulle gå sönder, det är liksom min kamera som säkert skulle kosta 6000-7000 kronor och min grannes blixt som går på en del den också, så jag höll upp armen och landade på armbågen, rakt på isen så det kändes ju ungefär som att jag krossade den. Tur hade jag i alla fall och det var nog inte mer än en ordentlig smäll men ont gjorde det och det lär det ju göra några dagar. Men jag går på alvedon och ska försöka sova bort smärtan lite.

Ja som sagt, helt slut. Jag återkommer!

Reason to believe

Jag är rätt trött och har planer på att somna lite tidigare än vanligt. Fast sen om jag gör enligt mina planer är det ingen som vet. Men jag känner mig full av energi inför sista skoldagen den här veckan i alla fall, tränade styrka förut. Mycket behaglig träningsvärk jag kommer ha imorgon. Men jag är laddad för mysig kväll med Lisa ändå. För det blir riktigt bra!

Och så längtar jag till tisdag! Och till torsdag, och till fredag och till helgen. Och till den här helgen! Ja jag längtar till en massa bra saker. Men det tar vi inte nu, för nu ska jag sova. God natt!



Och nu får du sluta vara sjuk och komma tillbaka till skolan! <3


This is me now

Lite nytt, lite annat, lite mer jag. Och jag gillar det. Om ni inte har fattat det så pratar jag om den nya headern. Känns bra, och lite nytt. Och lite bättre.

Ja, och nu ska jag sova. Jag ska läsa lite först, dricka lite vatten och lyssna på lite musik. Och i natt ska jag drömma om sommaren för bättre kan det knappast bli. Och ett ljus på det så blir det bara väldigt bra!


jag tror jag gillar den här bilden, ska framkallas!

Ja då lever vi för sommaren

Och går det här igenom kommer jag vandra på moln resten av året. Jag vill ha sommar nu!

Och den här onsdagen gjorde mig på ett galet humör, mycket, mycket bra! Och jag firar med LMNT, underbart. Speciellt Juliet. Den låten kan man dö lycklig till. Ja ni ska få lyssna sen.

Jag och Anna lyckades framkalla den där känslan som vi hade typ hela tiden fram till Grekland så nu hoppas vi verkligen att allt går som vi vill. Vore inte fel!


So why you trying to do without me
When you got me
Where you want me

Cause I'm still awake.

Jag har suttit och pluggat typ hela dagen känns det som. Skrivit om hinduismen och buddhismen. Det är ju inte lite så att man börjar tänka på det där med karma och allt. Väldigt intressant är det i alla fall.

Jag är vaken nu, men jag hoppas att jag sover om tio minuter. Och imorgon ska jag fika med Anna, för det kan bara bli bra!

Jag är vaken nu, men jag ska sova. Jag ska drömma, jag ska sova, jag ska vakna och sen är det onsdag. Jag gillar inte onsdagar, tråkiga dagar, men torsdagar är alltid värre för då är det jobbogaste dagen i skolan, tur att mitt schema kommer se ut mycket bättre på våren. Att sluta halv tolv en torsdag är inget att säga nej till!

GOD NATT!

All of the things I was on the inside

Jag skriver. Religion är det och det har stannat upp totalt. Jag var jätteambitiös i morse på hålet men nu har jag fastnat. Känns väldigt fel allt jag skriver. Men jag har planera på att försöka bli klar, idag! För sen ska det göras psykologi, kollas på natur och skriva annat som också måste bli klart snart. Det har jag lovat mig själv. Och sen ska man ta tag i saker, man ska komma ihåg saker, man ska glömma saker, ja, det är en del som ska göras. Tur att jag ändå hann så långt med religionen förut, annars hade jag nog inte hunnit med den alls.

Jag längtar till nästa torsdag. För då ska vi till Stockholm och det ska bli så himla kul. Och det kommer bli skönt att komma bort från stan lite, är alltid så skönt att vara borta några skoldagar och göra annat. Även om det har med skolan att göra.

Nu ska jag försöka skriva mer på religionen sen ska jag kolla på naturen lite snabbt och sen ska jag ta det lugnt. Det blir nog en helt okej tisdagkväll ändå.



Sun in my eyes

Klockan är alldeles för mycket för att en förkyld människa som ska upp om typ 6 timmar ska sitta uppe, men det är svårt att slita sig när internet för en gångs skull fungerar på den bärbara datorn. Men jag lovar, jag ska ta tag i livet och lägga mig nu. Skulle bara kolla projektmailen inför mötet imorgon. Känns rätt himla skönt att det äntligen har släppt lite för oss, allt flyter på lite bättre nu. Känns väldigt bra vill jag lova.

Nu börjar det närma sig måndag och jag måste upp och duscha innan skolan imorgon så det kanske börjar bli dags att lägga sig. Men eftersom det kändes så ensamt att sova själv i min stora nya säng (ja det här är väldigt oseriöst) så ska jag sällskapa med världens bästa iPod i natt, mycket bra.

Och den här ska jag somna till.

One of those days

Jag känner mig lite smått seg idag. Vet inte om det beror på nåt särskilt eller om det bara är på grund av förkyldningen. Jag tror nog på förkyldningen.

Jag gör mig redo för bio i Skövde med hjärtan. Morfar kommer snart hit med bilen som jag ska låna och sen är det bara jag och världens underbaraste Markus Fagervall i bilen i 30 minuter. Vad han kan sjugna den mannen. Bara det måste ju göra att den konstiga magkänslan försvinner. Jag känner redan nu hur bra det kommer bli.


Och ikväll ska jag prata sönder i telefon för det är trevligt och ibland behövs det.

I need my sleep

Det är lördag, jag borde, för att jag är jag, sitta uppe till två och glo på ingenting och trivas med det. Men idag känner jag bara för att krypa ner i sängen och stanna där till imorgon förmiddag. Jag är helt totalt slut, men sen finns det en liten del i mig som ser fram emot att sova första natten i nya sängen också.

Och imorgon ska jag på bio, jag älskar verkligen att gå på bio. Något jag skulle kunna göra varje helg om jag fick.
Nej, jag funderar på att ta tag i livet, ta fram en bok, kanske lite film eller bara helt enkelt musik och krypa ner i sängen och hoppas på att jag inte känner mig förvirrad när jag vaknar imorgon och typ börjar undra var jag är eller nåt. Vore kanske inte någon höjdare direkt.


Ibland drömmer jag mig tillbaka till den här sängen, på Sheraton i Stockholm, för den sängen var bra skön vill jag lova. Som att sova på ett moln ungefär.


Och du går ensam hem från krogen, och jag undrar hur du gör..

Jag är hemma från att ha firat Emmy som fyllde år. Jag sitter kvar i mina leggins och mitt linne och är så nära att gå att lägga mig men jag kände bara för att ge er lite livstecken. Det kan man behöva ibland.

Det bästa med den här kvällen var helt klart att ha bilen, tänk er själva att slippa gå hem, själv och frusen genom halva stan för att komma hem och inse att inte ens täcket värmer en ordentligt. Nej, det var helt klart en bra idé att ha bilen. Det gör jag gärna om.

Nu ska jag sova, det virvlar ord i min hjärna som nog bara får ut sin rätt i drömmens värld. God natt!


Jag gillar verkligen den här bilden, ifall ni inte har förstått det :P

____________________________
jag tror jag är den enda som förstår sig på mig, och ibland tror jag att inte ens jag själv förstår.

Thursday

Torsdag, och det är väl allt jag kan säga om den här dagen. Torsdagar är så sällan roliga dagar, i skolan i alla fall. Men är man på tillräckligt bra flumhumör lite så där kan även det funka. Men nu blir det sängen och en bok för nu är dator långt ifrån kul, jag vill fixa klart mina bilder men de ligger på den bärbara så det gör jag inte nu.

Ha det bra alla!


Och idag är jag lite trött på att ha läst för mycket Cosmo så man bara misstolkar allt. Nu blir det som jag sagt, jag ska låta det som sker ske och sen får det vara så.

This is it, can you hear me?

Som väntat blev det ingen träning för min del idag, förkyldningen jag fruktade visade sig vara väldigt närvarande imorse när jag vaknade med halsont och huvudvärk. Ett tag funderade jag på om det verkligen skulle vara värt att gå upp och gå till skolan idag. Men det var det, jag blev piggare med en gång faktiskt och att jag fick ha bilen gjorde ju sitt. Det blev en bra dag idag, som jag trodde. Bra bra!

Sitter och lyssnar på Angels & Airwaves och tycker att onsdagskväller är helt okej.
Och så inser jag att jag hade rätt om en sak, det blir inget vidare fantastiskt inlägg idag heller. Men jaja, jag kanske ska göra ett försöka imorgon? Lite piggare, och lite mer fantasifull. Kanske i alla fall, men jag lovar inget.

Lite bok och musik får avsluta kvällen på bästa sätt. Och ett ljus i fönstret. Mysigt. Sen ska jag sova.




I hear in my mind all of this music

I min värld är det nästan förbjudet att skriva ett inlägg kort efter det man skrev förut. Dels för att det antagligen inte går att klämma ur nåt mer värdefullt ur mina fingrar så det blir bara ett väldigt onödigt inlägg. Och dels för att jag tycker det känns som jag typ inte har nåt annat liv än bloggen vilket jag verkligen har.

Men jag har bara en liten sak att säga. Jag gillar den här tisdagen ändå, trots halsont och allmänt förkyldningskänsla!


Nu har jag väl i alla fall klämt ur det sista som går att få fram ur mina fingrar och min hjärna idag. Förvänta er inget överdrivet fantastiskt inlägg imorgon heller. Nu ska jag se om det finns nåt kul kvar på facebook och sen ska jag sova. God natt!


The heart of the matter

Imorgon är det träning på berget och fortsätter den här känslan av att vara på väg att bli förkyld kommer jag bli väldigt ledsen, för jag är taggad på att glida omkring i spåren ett tag. Det är mysigt om inte annat. Därför hoppas jag att det här bara är en väldigt tillfällig känsla.

För övrigt bra eftermiddag, först cruisa runt med Johanna som tog körkort idag och sen hem och se på tv hela eftermiddagen och nu sitter jag är och lyssnar på musik och saknar att sitta vid den bärbara datorn. Men det kommer väl snart det med hoppas vi. och så smsar jag med min snart nio-åriga kusin, söt som socker. Jag och lillebror har lovat att gå på bio med honom och Siri, blir kul. fast är det att lova när det är ens egen idé? Då är det väl mer de som lovar att komma med?

Nu ska jag fortsätta med mitt musiklyssnande, bland annat låten i detta inlägget.
Och så ser jag fram emot att vara medieansvarig på en skidtävling nästa helg, vem vet, man kanske kan få fler bilder publicerade :)

Bra låt och en av de bästa filmerna som finns.

We will keep it alight together

Första dagen på sista terminen avklarad. Den började som vilken måndag som helst. Med engelska och ett halvt ton läxa damp ner i väskan redan efter en timme. Dagen fortsatte med latin där vi ökade på läxorna lite och sen var det dags för spanska, lite läxa där med men det var inte ens i närheten av lika mycket som latinen och engelskan. Sen natur, vi kokade lite grejer och tittade på när allt blev blått och sen ljust och vi fattade väl ungefär ingenting men en helt okej naturlektion ändå.

Sen projektmöte hela eftermiddagen hemma hos Emmy, jag kom hem vid nio så vi höll på rätt länge där med projektet, men ÄNTLIGEN går något bra för oss. Efter tusenfyrtio motgångar har vi äntligen hittat en framgångssaga värd att skriva om. Äntligen. Och det är helt spikat, Stockholm nästa och jag längtar. Fast inte lika mycket som jag längtar till Sälen, det bästa stället på jorden i vintertider.

Ibland tycker jag verkligen om vintern, men idag hade jag inte sagt nej till sommar och värme. jag tror jag har kommit in i någon slags "jag-vill-ha-sommar-period" men jag kanske till och med nöjer mig med vår. Idag i alla fall. Men när jag står där i någon backe i Sälen och är redo att slänga mig ut (slänga är fel ord, för jag är INTE bra på slalom) då, då kommer jag nog gilla vintern.


Och nu ska jag läsa och sen sova med en enda tanke i hjärnan, en enda bra.
God natt!


The take over, the break's over

Jaha, då var sista jullovet slut. Det känns lite som att jag bara har haft lov en vecka, och rent tekniskt sett är ju det sant. Men som mamma sa, jag ska inte klaga, det har hänt rätt mycket det här lovet. Jag har hunnit jobba, fira jul, shoppa, fira mer jul, jobba lite mer, firat nyår och varit i Mora. Så ja det har nog hänt rätt mycket ändå.

Men sista jullovet då. Känns ju lite spännande på nåt sätt. Sista terminen på gymnasiet. Ja det är lite spännande faktiskt. fast det här inlägget är ju också rätt spännande. Eller inte.

Jag har verkligen inte gjort alls mycket idag, sett på film i typ hundra år eller nåt, men är det sista lediga dagen måste man få göra det också. Men jag känner att jag har lite för mycket energi för att gå och lägga mig så jag kanske inte borde chillat precis heeela dagen. Men det är inget lite mysmusik kan ändra på.

Nej jag känner att jag inte kommer någonstans alls med det här inlägget.


Det var allt jag hade att säga, ganska ovärt men det är ju sånt ni är vana vid när det kommer till mina inlägg. Ha det fint!

I step outside my mind's eyes for a minute

Det blir lätt så, man fastnar i gamla, gamla inlägg på gamla, gamla bloggen. Jag kollar ett år, två år tillbaka och så kommer jag till slut till sommaren 2009. Jag läste precis sista inlägget innan Grekland och insåg att jag längtar efter den känslan, att packa det absolut sista och dra ut resväskan till en väntande bil och dra i väg mot oanade äventyr. Och jag längtar till den här sommaren, för blev förra bra så ska den här bli hundra gånger bättre! och det finns en anledning till att sommaren är ljusare.

Imorgon ska det förhoppningsvis vara lika soligt och fint som idag och då ska jag ta med mig kameran på promenad på berget och det ska bli bilder som om jag aldrig gjort annat. Jag ska bara låta kameran smattra på och förhoppningsvis kommer jag hem med de sista bilderna att framkalla. Ytterligare ett steg i min förvandlade värld.

Och nu ska jag hoppa in i duschen, stå där ett tag och sen se vad det blir av kvällen. Säger då det: Bra lördag!


Jag sa att jag saknar sommaren va?




Come summer

Jag sitter med psykologin och känner att det hela har lossnat lite så nu flyter det på rätt bra. Konstigt att motivationen kom när jag skriver om motivationspsykologi. Spännande. Eller så är motivationen att göra klart det bara för att jag ska fixa en massa efter att jag är klar. Kan också bli spännande.

En annan motivation jag har är ett av de största målen för det här året. Något jag har haft i tanken sen dagen jag satte mina fötter på svensk mark efter Greklands-resan. Jag ska till Santorini. Jag, Anna och Malin. Tror det kan bli en stor succé. Och jag känner redan hur jag längtar! Men se här så fattar ni:


Ser väl inte helt fel ut?

You know I haven't slept in weeks, you're the only thing I see

Och man kan undra om jag inte borde vara pigg snart? Jag har sovit rätt många timmar de senaste dygnen men ändå går jag och är lite småtrött sen på eftermiddagen/kvällen. Av någon konstig anledning. Men det har varit bra sista dagar på lovet i alla fall och jag trivs med att vara ledig. Synd bara att jag knappt har fått känna på den här känslan förrän nu.

Jag har dessutom hittat lösningen vi alla med godisförbud kan ta till när suget blir för stort. Jag stod nämligen på ica och plockade en massa godis till min kära mamma, då blev det lite jobbigt att veta om att jag inte skulle få en enda av de där små godingarna. Fast nu är det ju bara i början av förbudet som det är jobbigt. Men i alla fall, min lösning blev enkel, god och mycket bättre än allt vad godis heter. Hallon och glass. För bra för att vara sant. Så himla gott var det. Och helt klart något att äta en fredagkväll så där. Perfekt.

Nu ska jag ta till boken, ljusen och musiken igen. Jag tycker det är urmysigt att tända några ljus, läsa lite bok och lyssna på lite musik. Jag trodde ett tag att jag skulle tröttna på Possibility av lykke Li men jag tycker nästan det är charmigt med den låten och lite ljus som brinner. Fint i alla fall.

Sen önskar jag mig den här också. Mycket mysig.


I'm told you´re the best that we've ever had

Fredag och rent tekniskt sett sista lovdagen. Helg är ju ändå alltid helg. jag ska snart iväg till mormor och morfar och hälsa på kusinerna lite. De pratade om pulka men jag tror inte jag ska åka nåt, har sjukt ont i nacken. Men kanske att fota de små liven lite. Blir nog himla bra bilder idag med solen, snön och världens sötaste kusiner.

Sen blir det att ta tag i det där med balklänning. Ska ta mig en ordentlig titt. Kanske kommer mamma dit också. Men i vilket fall som helst ska jag försöka hitta något jag kan tänka mig så jag kan rapportera till min sömerska sen. Och jag är sugen på att hitta nåt mer i Skövde, men det känns lite som att jag inte behöver det. Men nåt kul kan jag nog hitta på.

Nu ska jag droga Onerepublic och försöka fixa det här med hur man tar sig till Skövde när fritidskortet inte funkar före fyra. Men inget hindrar mig inte!

Back from the dead of winter

Då var även den här dagen över. Snart är det väl dags att gå upp alldeles för tidigt igen för att gå till skolan och därmed inleda sista terminen på gymnasiet. Ja tiden går utav bara den. Men det visste ni väl antagligen redan.

Jag börjar tröttna på att sitta här. Kan inget göra ändå, internet funkar inte på den bärbara datorn så det får helt enkelt bli en relativt tidigt kväll, från datorn i alla fall. Nu ska jag bunkra upp mig i sängen med en bok och min älskade iPod. Helt enkelt bra.

Imorgon ska jag kolla balklänningar. Och dagens bästa var helt klart när min lillebror undrade vad M:et i mitt Thomas Sabo-halsband står för. Undra om han tänkte till där?



There'll be days like this

Galet härlig dag med Emmy och Bella idag vill jag lova. Som väntat kom jag hem med det där nagellacket och inte mycket mer men det var kul ändå. Och jag shoppade ändå mest. Det ni!

Snart kommer Anna hit och dricker lite te och sen om jag hinner drar jag ner på ytterligare ett Svensson Svensson-maraton. Man tröttnar bara inte. Och har man lov så har man.

Planen för den närmsta timmen är alltså, fixa mina naglar så de blir så bra som möjligt, dricka te med Anna (tycker det känns rätt mysigt att sitta vid matbordet en torsdagskväll och bara dricka te och prata om livet, lite tekalas) och sen blir det väl att kika ner hos skidfolket. Mysig kväll.


Mer Stockholm! 21 dagar kvar! :)

Och världen håller andan

Det blev en riktigt lyckad kväll minsann. Det var Svensson Svensson-maraton med skidfolk efter mötet och vi såg rätt många avsnitt och det blev en hel del skratt. Kul kväll minsann.

Imorgon ska jag, Emmy och Bella åka och shoppa så det skriker om det. Hoppas jag i alla fall, jag är lite shoppingsugen men jag vet inte om jag egentligen behöver något, så känner jag mig själv rätt kommer jag hem med ett sånt där stärkande nagellack eller bara nån t-shirt. Men det är aldrig fel att dra iväg på en heldag med girlsen.

Och för en gång skull verkar det fungera lite med vårt projekt. Även om jag var tvungen att gå tidigare från mötet så fick jag ett sms om att det hela verkar lösa sig till att vi kommer iväg till i alla fall Stockholm i slutet av månaden. Kan bara bli en massa bra!

Nu är det dags att sova, eller så ska jag prova trippeltången jag fick låna av Klara den ängeln. Jaja, nåt blir det i alla fall. God natt!

Från sista helgen i augusti som jag spenderade med Anna i Stockholm, vi bodde flott som bara den, shoppade tills vi inte orkade bära mer och så flummade vi loss på lördagkvällen. Och sen sprang vi Tjejmilen också ja. Kunglig helg var det ja!

Slow life

Jag undrar lite varför allt alltid ska komma att hända på samma dag, finns det aldrig en tid då allt är lite mer utspritt? Nu har jag bokat upp mig på tre saker ikväll. Ganska uppenbart att jag måste välja bort en sak och jag kan inte för allt i världen bestämma vilket. Efter projektmötet har jag två saker inplanerade samtidigt. Det är allt annat än bra då jag verkligen vill båda sakerna. Det ena är pulka med mysiga tjejer. Det andra är tv-maraton med glatt skidfolk. Ja jag är sugen på båda. Men det är ju bara att bestämma sig då.

I alla fall sitter jag här med min psykologi-inlämning och hoppas på att den blir klar snart så jag kan fortsätta över till att leta lite fakta om Akropolis och sen fixa lite mer till projektet. Sen kanske jag faktiskt kan ta det lite lugnt också och se klart Narnia som jag såg till frukosten förut, vilket känns som flera hundra timmar sedan. jaja, nu ska jag inte tjata om det utan fortsätta med mitt.
 
Ha det!


I need another story

Då var jag hemma igen, eller ja det har jag varit ett dygn men ändå. Och vad har jag då hunnit med sen sist jag skrev här?

- Jag har firat nyår hos Filip. Det var en riktigt, riktigt bra kväll som slutade runt fyra då jag dök i säng för cirka 5½ timmars sömn. Det var skönt så länge det varade så att säga :P
- Jag har inte bara inlett ett nytt år utan även ett helt nytt decennium. Men det har ju resten av världen också så det är väl ingen merit direkt.
- Jag har åkt till Mora på skidläger.
- Jag har åkt skidor hela helgen. Nice!
- Jag har haft en underbar helg med underbara kompisar och det har varit allt från skidor till pizza och massage. Väldigt mycket bra.
- Jag har tagit lovets första chilldag och det blev verkligen en heldag. Med glass, popcorn, två Legally Blonde-filmer och en massa bra.

För att sammanfatta det hela. 2010 har börjat ganska bra.


Bild från nyår. Mycket bra kväll!

RSS 2.0