I want a thrive

Idag är en sån där dag då jag inte får blogga egentigen. Av den anledningen att jag är alldeles för trött. Det blir liksom antingen för flummigt eller för djupt och idag är jag någonstans emellan dom två så det kommer bli kaos om jag ger mig på ett ämne. Men kanske borde jag?

Jag har i alla fall hunnit med en helg i Stockholm med min kära vän Sofie sen jag skrev här sist och det var minsann en helg att minnas. Bara strosa runt, shoppa lite, äta gott, shoppa lite mer och kolla på julbeslysningarna och bara, ja, längta till jul. För oj, det gör jag verkligen. Jag vill ha december, mitt decemberlöfte är att slaviskt se varje avsnitt av Sunes jul ett avsnitt om dagen och sen är den ju här, julen. Jag vill ha snö. En man på brevbäringen idag sa att det väl var skönt att slippa snön när man är postis (ja han sa faktiskt postis) och jag sa ja visst är det skönt men jag vill gärna ha snö. Inte minst så vill längdskidåkaren i mig det. Och julälskaren. Och personen som är trött på detta gråa väder vi har. För vad är en jul utan snö?
För övrigt tycker jag det är tråkigt med folk som tycker jul och nyår är överskattat. Det är det ju då rakt inte. Jul är tiden då jag får mysa med mina släktingar och gå i mysstrumpor tills det är dags för jullunch. Och nyår är den där dagen man kan klä upp sig ordentligt. Äta nåt gott, sitta och prata med fina vänner och skåla in ett nytt år och nya möjligheter.

Ja, jag kanske ska sluta när jag är på topp och inte skriva mer idag? Tror det är bäst. Men ni har ju lärt er nåt idag. Jag är glad i julen och jag har en konstig förkärlek för mysiga strumpor.


Romtröjan har burits flitigt idag. Jag trodde för ett halvår sedan att jag var klar med Rom, att jag var nöjd med mina två resor och kanske inte behövde ta mig dit än på några år. Men de senaste veckorna har jag längtat tillbaka som en tok så jag har bestämt mig. I den mån jag kan så ska jag besöka detta paradis ungefär vartannat år.

Ja. Nu vet ni det också.

We belong to the light, we belong to the thunder

Åh, jag har hittat ny musik. Eller jag har nog hört låtarna förut men har inte hittat dem sen efter det och då blir det svårt men nu så. Everly. Det är alltså en duo med Bethany Joy Galeotti som är en av mina favoritsångeskor och jag blir bara så lycklig av musiken. Jag kan säga att jag älskar One Tree Hill av många anledningar men musiken är en stor del av den serien och av min musikstil. Cirka 75% av all den musik jag lyssnar på kommer därifrån, känns bra.
Idag har jag för första gången den här säsongen varit med på Skidkulträningarna och det var så härligt. Vilken otrolig energi de där barnen har. Och roligt har dom. Så jag är taggad på den här säsongen nu!

Snart kommer Carl och då blir det väl lite tv-kik eller kanske någon film. Får se vad han vill.

Men ja egentligen ville jag bara dela med mig av den här för ni kan tänka er hur sjukt bra jag mår av den här:


Take your time

Hello! Ja, jag lever. Ja det känns som jag börjar alla inlägg med den meningen. Men i alla fall. Jag har fortfarande varit hemma. Går på jobb imorgon igen och det blir en mjukstart med bara tre och en halv timme men det får duga, känna på hur det känns i kroppen och så. Galet att det fortfarande inte släppt det här. Idag går jag in på tredje veckan av den här förkylningen men hoppas det är sista dagarna nu för det är så tråkigt. Jag vill kunna träna och jag vill ha tillbaka min matlust till 100 % för det har jag fortfarande inte. Men det kommer. Hoppas bara det kommer lagom till helgen för då är det Stockholm med Sofie som gäller!
Jag har blivit väldigt hemmakär de senaste veckorna. Kanske inte helt frivilligt till en början då jag förra helgen så gärna ville ut och parta. Men jag har faktiskt haft tre sköna helger hemma med föräldrarna och bara massa tv-kvällar. Och mitt största problem i fredags när mamma skulle på kommunfest var vem som skulle se Böda Camping med mig för det har blivit som en tradition att se reprisen av det på fredagar när vi äter. Haha. Men det är trevligt.

Sån här var jag ju faktiskt förut, då satt jag hemma varje helg och njöt av det. Och jag är glad att jag har gjort det nu det senaste också.
Nu ska jag se lite OTH innan lunch och mer OTH, lite bokskrivande, bildredigering. Gå och öppna och spela musik på träningen och sen hem och se Den som dräper. Ja, jag har mina rutiner. Men det är fint det.

Ni vet att jag lever i alla fall! Puss hej!


Make the best of it

Snabbuppdatering nu bara: Är fortfarande hemma och är sjuk. Galet verkligen, fattar inte att det inte går över! Men jag är hellre hemma några dagar till och blir ordentligt frisk än jobbar någon dag och sen blir dålig igen. Speciellt med tanke på att jag och Sofie ska till huvudstaden nästa helg! Hoppas jag hinner få tillbaka matlusten tills dess. Det är tråkigt att bara gå hemma, en del tycker kanske sånt är jätteskönt men jag har ganska tråkigt faktiskt. Sover länge och sen handlar dagarna om att få i mig mat så jag inte är för hungrig, ta en skön dusch, dricka te, se på tv, One Tree Hill 15.10 och sen lite annat strötitt innan Vänner och sen mat och sen Biggest Loser, sen är det väl alltid nåt på tv, som House, eller så och sen sova igen. Känns ganska inrutat. Men jag hoppas på att det är över snart!

Nu har jag precis sett Värsta Pojkvänsakademien på play och jag tycker det är så underhållande. Har sett alla fem avsnitt nu sen i söndags och nu har jag inget att se förrän nästa vecka igen. Men jag klarar mig nog. Det finns ju massa annat. Och förhoppningsvis hinner jag bli frisk och kan hitta på lite annat också.

Imorgon kommer nog mitt hjärta hit och underhåller mig en stund sen ska jag masa mig upp på berget på möte och säga hej till mina skidgruppsbarn som jag inte varit med och tränat en enda gång men tror för allas bästa att jag inte ska vara med på själva träningen än.

Nu blev det här rätt långt i alla fall men nu stänger jag ner för att sova! Natten!


Jag längtar till nästa sommar och de äventyr jag planerat då!


Isn't it ironic

Hej hopp! Känner mig sjuk inspirerad den här veckan. Haha. Nej men läget har varit sängen ända sen i tisdags kväll i stort sett. Har hostat som en galning sen i söndags tror jag och i onsdags var hela kroppen helt ur fas. Kunde inte äta, kunde inte göra något alls. Men har listat ut att en hel del av problemet hade sin grund i den hostmedicin jag drack. Klarade inte av den helt enkelt vilket är konstigt med tanke på att jag har druckit den i flera år förut. Så nu dricker jag en annan och en massa annat skoj för att bli av med hostan.
Det värsta är ju ändå rastlösheten som kommer när man börjar bli frisk. Jag är så partysugen men jag tror väl knappast att det kommer bli party för mig idag. Kommer vara den där som står i ett hörn och hostar för att dansar jag hostar jag av "anstränging" och står jag utomhus hostar jag nog av den kalla luften. Jättekul när varenda människa ska ut också. Så vad jag kommer göra är väl att sitta hemma, titta på tv och tröstäta chips och dip. Kul det.

Nej jag ska inte vara sån men jag hade verkligen velat gå ut ikväll, har dels inte varit ute på länge, dels inte varit ute med detta folket på länge och dels inte varit ute med min pojk på länge. Men får väl se det som att jag sparar pengar.
Istället kan jag ju göra som i natt, spilla kletig hostmedicin i sängen. Supersmart av mig. Fick hälla på vatten och skrubba med en handduk klockan halv tre på natten för att kunna fortsätta sova. Sen kände jag bara, ja detta är så typiskt mig.

Nu har jag funderingar på att åka och hyra en film. Köpa lite onyttigt och bara ja, chilla.  


Dark blue, have you ever been alone in a crowded room?

Hej! Ja, jag lever! Sitter hemma hos Carl och har mailat lite, Carl är inne hos sin bror och fjantar sig så jag passade på och blogga lite!
Har varit en lugn och skön shoppinghelg vill jag lova. Igår Göteborg med Anna ovh en nyårsklänning och lite smink inhandlades. Idag Ikea och A6 med mamma och lite grejer till rummet fick följa med hem. Bland annat ett par urfina ljuslycktor som jag bara är så kär i.
Kvällarna har bestått av mys med mor med Idol, film, Så mycket bättre, tacopaj, bakad potatis, godis och ostbågar. Och idag pannkaksmys och musik med Sofie. Och nu avslutas helgen hemma hos Carl. Imorgon blir det jobb på posten 9-13, lite brevbäring för omväxlingens skull och sen plugg innan fysen. Känns bra!

Nu ska jag lägga mig och greja lite på mobilen så får vi se om Carl behagar komma hit sen. Hehe. Nattis!


Someone like you

Åh fy in i tusan. Jag är så overkligt trött egentligen. Sak samma att jag la mig tidigare än på flera veckor igår, jag kunde ju inte somna så klockan hann bli en bra bit över tolv innan jag somnade. Då kändes det inte direkt som någon vits att jag trodde jag skulle få sova. Så hoppas jag inte får världens energikick efter träningen idag så jag kan somna direkt efter CM. Får väl hoppas jag inte somnar på Combaten också. Vore ju illa.
Idag har jag jobbat, tiden gick fortare än jag trodde den skulle så det var skönt, sen hem och landa i soffan några timmar och nu sitter jag här och vaknar till och ska snart byta om och sticka till gymmet för grym Combat. Har varit taggad sen i söndags.

Men nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. Imorgon är det fredag, såå skönt!


Puss på min snygging!


Set fire to the rain

Här sitter jag, lite smått galen, lite smått dötrött och lite smått otaggad. Galen för att mina bilder inte vill vända på sig, fattar inget. Står bara att ett fel uppstått och så har de inte ändrats alls. Dötrött för att jag inte somnat före elva en enda kväll på säkert tre veckor och insåg inte detta förrän idag. Otaggad för att jag ska upp klockan sex imorgon och jobba 7-14. Men sen är det bara en dag kvar till helg och det blir nog en lugn sådan. Kanske party på lördag om jag orkar men annars mest myskvällar och shopping. Det behövs liksom.
Idag har vi varit i Forsvik och hälsat på Carls mamma med sambo (+dotter), och morfar. Det blev god mat och god glass och sen åkte vi hem. Jag landade framför tv:n och nu blir det sömn.

Ville bara meddela er om att jag lever! Puss


RSS 2.0