Go big or go home.

Nytt motto. Go big or go home. Typ, satsa allt eller gå hem.

Annars då? Jag har hunnit åka Kortvasan och spenderat helgen i Mora sen sist, annars har inte mycket nytt hänt egentligen. Nu längtar jag bara tills imorgon då det är bio och sen till på lördag då jag först får mysa med Melker och sen är det Hjo som gäller. Och sen party i Skövde så klart. Kommer bli bra.

Ja, nu vet jag inte vad jag ska skriva riktigt, vill bara krypa ner under täcket med min bok. Har blivit helt besatt, till och med till den grad att jag motvilligt startade datorn för att ge ifrån mig livstecken här och kolla en sak angående min utbildning. Till den grad att jag inte sett ett enda Vänner-avsnitt sen jag kom hem igår, och i vanliga fall slukar jag ett till åtta avsnitt om dagen. Till den grad att jag redan nu längtar tills jag får en långfrukost med läsning imorgon innan jobbet, och det innan jag ens läst min dos för idag. Haha. Känns ju lovande ändå.

Så nu stänger jag av världen för idag och kryper ner, med åtta tända ljus, en flaska vatten, mysmusik och en underbar bok som jag inte kan släppa.

Puss.


Oj suddig, men gammal bild som jag gillar på nåt sätt.

Like my world's spinning in slow motion

Vissa dagar önskar man att man bara kunde stanna tiden och leva med samma timme om och om igen och idag har varit en sån dag. Lite som i en film. Men ja, filmer tar ju också slut och så gör även denna helg och mitt lilla sportlov och imorgon är det tillbaka till verkligheten och det med besked.
Det är en fullproppad vecka med jobb, fika, träning, planering, kanske Göteborg, och sen Mora på torsdag över hela helgen. Känns bra, jag älskar Mora.
Så det känns som att denna vecka bara kommer flyga förbi och snart är det väl helg nästa vecka igen. Längtar för då kommer Melker till stan så man får gosa lite med honom och sen är det myskväll och party med mina finaste vänner! Jag måste säga att jag gillar de här kommande helgerna!

Nu ska jag se klart på Wallander och sen sova! Godnatt!


Tackar dessa tjejer och alla andra för en helt otroligt kul kväll i Skövde igår, tänker jag göra om tusen gånger till om jag får chansen!
(Vi var glada igår faktiskt)

But that's a conversation I just can't have tonight

Då var det torsdag igen och veckan är för mig slut och helgen har börjat. Imorgon blir det Ullared med mina fina och jag är riktigt taggad på en dag med dem. Ska skriva en lista med vad som behövs inhandlas så jag inte går och shoppar ihjäl mig.
I övrigt har jag jobbat på dagis idag och fått höra mycket kul, de är roliga de där små liven!

Ja nu känns det som att jag egentligen inte har nåt mer att tillföra så jag ska nog faktiskt gå upp och göra mig klar för Biggest Loser och sen sova tidigt så jag orkar all shopping. Haha.

Over and out, ta hand om er!


Ta mig tillbaka.

Heaven help me, I need to make it right

Måndag kväll, klockan är lite för mycket och jag kan inte slita mig från Vänner. Men nu är det typ fem minuter kvar sen tänker jag stensova! Idag har det blivit lite jobb på posten och sen kalas hos farmor som fyller år idag. Mycket mer har jag inte gjort, det och sen lite mystime på donken med Johanna och en glass.
Imorgon får vi se vad dagen bjuder på, kanske jobb och annars hittar jag nog på nåt här hemma. Sen är det träning! Känns rätt bra!
I övrigt är planerna för veckan mest träning, lite jobb och sen Ullared med Göteborgska vänner på fredag! Mycket bra!
Nu har jag sett klart Vänner för idag och ska gosa ner mig i sängen med lite musik att somna till tror jag!
För övrigt har jag blivit helt förälskad i den låt ni hittar i inlägget innan detta. Lyssnat på den säkert 17 gånger idag och kan inte sluta. Den spelas om och om igen och ingen annan låt kommer upp i den nivån idag. Skön känsla!


Filippahjärtat!


No light, no light

Torsdag! Jag säger då det, tusan vad snabbt en vecka går! Idag gör jag inte mycket vettigt. Sitter fortfarande i sängen och tittar på Vänner (nehe?). Men ska åka ner till posten sen och köra några timmar i kassan. Tyckte först inte alls om att mina planer ändrades men nu är jag faktiskt taggad på att jobba! Anledning? Jag har klickat mig runt på miljoner (nåja) sidor om resor jag är sugen på och annat kul och då blir jag supertaggad på att tjäna lite pengar!
Idag kommer även lillebror hem så ska spendera kvällen med honom tänkte jag. Mycket bra!
Imorgon är det äntligen fredag och jag styr kosan (jag undrar vem som styr över mitt språk idag) mot Göteborg för att festa med mina fina vänner som jag saknat som in i bomben! Så det ska bli kul!
Sen lördag blir det bio på kvällen och sen får vi se om det kanske bli lite mer party.

Jag har för övrigt hittat en ny låt och sånt gör mig alltid glad, jag älskar ny musik!



Who I am hates who I've been.

Idag är det söndag. Jag har lite söndagsångest men ska fixa den med kalas hos kusinen i Skövde. Men just nu sitter jag i alla fall och skriver rent lite recept till mamma.
Varit ute på en långpromenad också, med massa härlig musik och härligt väder. Bland annat dagens låt som jag inte hört på ett bra tag. Äntligen funkar min iPod så jag kan höra den!



Nu ska jag se lite mer Vänner, skriva lite mer recept och sen göra mig klar för kalas! Ciao!

What doesn't kill you makes you stronger

Nu har det gått en månad på detta år och jag tänkte sammanfatta lite vad som hänt. Alltså, rent psykiskt eller hur man ska uttrycka sig.
-Jag har fått någon slags hälsokick och tränar mycket mer än förut, och framför allt mer regelbundet. Känns bra. Jag sover mer, lägger mig mer senast elva än tidigast elva som förut. Jag dricker c-vitamin och äter mer frukt.
-Jag har fått ett mer fast vikariat vilket gör att jag fram till sommaren vet precis vad jag gör varje dag och vilka tider som gäller. Vilket i längden betyder, mer trygghet i jobbvärlden då jag inte vill gå på inringning.
- Med jobbet följer en ledig dag i veckan som antingen ägnas åt annat jobb eller en ledig och skön dag. Behöver liksom inte ha dåligt samvete om jag är hemma en dag då jag har jobb alla andra dagar.
- Jag har börjat ta vara lite mer på den tid jag har själv, promenader, hemmaspa, film och ja annat avslappnande som bara är för mig.
- Jag hittar på lite mer roliga och spontana saker som jag egentligen är van vid men som jag glömt det senaste.
- Jag tar mer chanser.

Ja, det var väl det egentligen. Nu ska jag lägga undan datorn och sova! Natten


RSS 2.0