Innan klockan byter år

Jag är taggad till tusen! Och jag har börjat mitt nyårsfirande på bästa sätt. Med grill och mys på berget med grannarna. Mycket trevligt! Och sen lite chill här hemma med lite spel och lite fix och sånt. Och snart är jag redo att måla naglarna och hoppa i klänningen. Rätt kul att det tar en massa timmar innan man ens är i närheten av klar.

Ja, och imorgon (klockan elva, så jag kommer nog vara pigg) bär det av till Mora. Som jag har längtat! Vilket betyder att ni äntligen kommer slippa mig i några dagar, skönt för er va? ;)

Nej, nu är det dags att fixa lite, sen bär det av! Ha en jättebra kväll alla! Och gott nytt år!


Från en mycket bra dag i Kungshamn med mycket bra släkt! :)

December, har du några hjältar kvar?

Det är tisdag, och det är fortfarande något speciellt med tisdagar. men jag vet inte om det är nåt bra eller nåt dåligt. men jag vet i alla fall att tisdagar alltid följs av en onsdag, och just denna onsdag betyder sista dagen på jobbet för mig, och det är ju absolut inget att klaga på om man säger så! Det är jag grymt tacksam för. Och sen är det snart slut på året också. Nytt år, nya möjligheter sa Emmy precis. Kanske är det extra sant den här gången, med studenten och allt.


Och nu ska jag sova.

Men jag måste passa på att tacka Anna, du vet varför.

Do nothing today, give yourself a break, sunday

Pyjamasbyxor, linne och myströja, Kvarteret Skatan och sen lite Vänner och där har ni min förmiddag. Är det söndag så är det liksom. Och jag tänkte ta och göra en sån där lista som alla kanske egentligen hatar men jag tycker ändå det kan vara lite kul att göra en, det handlar ju ändå om mitt år. Ingen kanske bryr sig egentligen men sak samma :P 

1. Gjort någonting i år som du aldrig gjort förut?
Ja en massa saker, varit i Rom, varit i Grekland, hmm nåt mer? Tagit körkort!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Både ja och nej. Mitt ena var att ta körkort innan årets slut. Det höll jag. Det andra höll jag verkligen inte.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Frida fick ju Tristan :)
4. Dog någon som stod dig nära?
Nje. Inte nära.
5. Vilka länder besökte du?
Italien, Grekland.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Ja, något finns det nog med all säkerhet.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Hmm många här med. Några i februari, några i april, några i juni, några i september och några i oktober och november.
8. Vad var din största framgång år 2009?
Hmm framgång... ? Ingen aning.. :P
9. Största misstaget?
Helt ärligt? Att färga håret mörkt vilket jag gjorde för exakt 3 månader sen. Sämsta valet i år.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Faktum är att jag har hållt mig friskare än andra år i år.
11. Bästa köpet?
Hmm, resan till Grekland! :)
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Grekland
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja en massa bra saker :D
14. Vilka sånger kommer du alltid att minnas om år 2009?
Oj shit, typ hundratals. Men OneRepublic - All The Right Moves är helt klart en favorit från i år. Och så alla sommarlåtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämför med tidigare år?
Gladare. Det här har varit ett sjukt bra år.
16. Vad önskar du att du hade gjort mer?
Hmm...Svårt. Men skrivit lite mer.
17. Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Ätit mindre godis... Kanske :P
18. Hur tillbringar du julen?
Jag tillbringade den med familjen och lite släkt.
19. Blev du kär i år?
Ja...
20. Favoritprogram på TV?
Från i år? De gamla vanliga skulle jag tro.
21. Bästa boken du läste i år?
Där regnbågen slutar.
22. Största musikalist upptäckten?
Åh, hmm... Största? Hjälp vad svårt... Men åh en massa bra. Ludovico Einaudi.
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En klocka, Vänner säsong 1.
24. Något som du önskade dig men inte fick?
Tror inte det.. Var dålig på att önska mig något :P
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Levde livet. Gick på promenad. Hade det allmänt bra :)
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, man kunde ta bort några dagar, veckor kanske rentav månader.
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Min stil? Haha vilken fråga. Min stil är som den alltid är :P
28. Vad fick dig att må bra?
Det mesta faktiskt. Personer. Sommarlovet!
29. Vem saknade du?
Lätt fråga. Behövs nog inget svar.
30. De bästa nya personerna du träffade?
Mica, Emma och Tåg-Krille. För så himla kul vi hade med dom :)

Ni kan ju ta och läsa lite tycker jag, lite kul är det ändå. Och med det säger vi nästan hej då till 2009, bara fyra dagar kvar. Lite knäppt.


Bild från något av det bästa jag gjort i år. Dels sommarlovet, dels Grekland och dels 2009!
Tack alla som gjort mitt år till det bästa på länge. <33

Such Great Heights

Vilket humör jag är på idag. Så där omotiverat glad. Och vad det beror på kan ingen veta. Men man tackar ju inte nej till en dag som denna alltså. Väldigt mycket bra. Kan bero på att jag ska träffa Anna och Malin ikväll, kan bero på att det är massa fin snö ute, kan bero på att jag har tränat lite, kan bero på att jag har hunnit se Vänner en del. Kan bero på att jag är jag och det är så här jag är. Ja, det kan bero på mycket.


Härlig dag!

I will tell you anything

Jag har haft en så himla bra kväll. Suttit och kollat på gamla filmer från gamla härliga år hemma hos grannarna. Typ när jag och Julia skulle bada i deras barnbassäng i trädgården. Rent spontant kul. Så mycket skratt och mycket minnen har det blivit ikväll. Och jag insåg hur mycket jag och Julia har gått igenom tillsammans. Och hela den familjen egentligen. De har sett mig at my best, och de har sett mig fruktansvärt ledsen, och de har sett mig flummig och helt tokig, och de har sett mig nere och förstörd. Och de är lite som en extra familj. Det känns lite som om man sitter hos familjemedlemmar när man är hemma hos dem. Väldigt bra. Jag minns alla nyår med dem, hemma här, hemma hos dem och i Kungshamn. Och kul har vi haft, och bra har det varit. Och jag har några riktigt fina minnen med dem.

Nu ska jag avnjuta några avsnitt av Vänner tror jag. Så himla underbart att bara kunna välja och vraka mellan ALLA avsnitt, dock drar jag nog igenom säsong två och tre nu innan jag börjar titta fritt, var ju ändå ett tag sen jag såg de avsnitten.

Och imorgon börjar mellandagsrean, passar mig och min plånbok ganska perfekt. Haha, ska leta efter en snygg väska att ha på nyår och så. Blir nog bra det.


Bra folk!

When I look at the stars

Då var den julen över också. Och det gick ju rätt bra. Var lite annorlunda igår, jag är van vid att i alla fall någon mer kusin är med men i år var det bara jag och bror. Förra året var vi 22 stycken hos mormor och morfar, i år var vi 6 vid juklappsutdelningen och sen 8 vid maten då farmor och farfar joinade oss. Men det var mysigt det med och jag och min kära lillebror hade redigt trevligt tillsammans, och det är inte varje dag vi spenderar nästan hela dagen tillsammans. Så det var uppskattat det med.

Bra julklappar fick jag med. En liten leksakssäng bland annat. Haha vi ska med andra ord åka till Ikea och köpa en ny säng till mig, leksaken var en symbol för det för er som inte förstod det. Och efter den här dagen då vi firade hos farbror kan jag konstatera att jag är mycket nöjd. Målet jag har haft sen jag fyllde typ 14 är äntligen uppnått. Jag har ALLA säsonger av Vänner på dvd. Rätt underbart vill jag lova!

Idag verkar det som att alla ska ut och festa och även om jag är lite sugen efter allt dansande med kusinerna på Wii så håller jag mig hemma och sparar alla krafter till nyår i stället. Det ska bli great!

Om en vecka sitter jag i en bygdegård med världens bästa FAIK i världens bästa Mora. Det är alltid en bra start på året att få dra iväg från den här hålan (haha lite så får man säga ibland) ett tag. För att Mora har den effekten att man orkar med januari som ju i vanliga fall brukar vara lite tråkigt, men inte för min del. Det låter väl inte helt fel heller?

Nu ska jag byta om till leggins och dra över till grannarna för lite kvällsmys. Kan bara bli bra!

Och jag kan väl konstatera att julen blev som väntat. Lite stjärnor, lite underbar snö, lite trött, och väldigt mycket mys med familjen.

So long lovers!

So this is Christmas?

Ja, det finns väl bara en sak att säga så här den här dagen. God jul på er alla.

Jag och lillebror sitter hemma och fixar med hans iPod Touch medan mormor och mamma fixar maten hemma hos mormor. Så snart tar vi bilen ner dit igen och så kommer farmor och farfar också. och när morfar slutat vara tomte är hela gänget samlat och det blir julmat, för det har man inte ätit tidigare idag ;)

Hoppas ni har en bra julafton så hörs vi när jag har nåt vettigt att skriva, antagligen imorgon, även om det inte blir så vettigt.


Just slow me down

Nu ska jag ljuga och säga att jag älskar tio centimeters nysnö blandat med en cykel, massa post, oplogade gator och oskottade trottoarer. Men med lite musik funkar faktiskt till och med det. Men att ställa sig i duschen i eftermiddags kan ha varit bland det bästa på länge, verkligen.

Ja, då var det julafton imorgon då. Känns verkligen inte som det men känslan kommer säkert den med. Ska i alla fall julmysa lite innan det är dags för självaste julafton. Och försöka fixa till mina naglar så jag inte fastnar i allt hela tiden. Och så kanske träffa Emmsan, mycket nu alltså. Men det är ju ändå bara trevligt.

Nu ska jag fortsätta spela Three Days Grace och vänta på Anna, och fixa lite saker. Men jag antar att ni inte blir av med mig i första taget, jag skriver väl säkert imorgon. Ha det gott.

So long lovers!

When you're happy like a fool, let it take you over.

Dagens fundering: Varför har jag alltid så mycket att blogga om när jag inte har tillgång till dator, när jag aldrig kan komma ihåg vad det var sen när jag väl kommer igång med skrivandet?

Men jag kan ju säga som så här: Jag är på bra humör idag, så där omotiverat glad av nån anledning. Galet trött men det kan jag leva med. Och så kan jag säga så här. Snart ska jag och mamma gå och hälsa på Frida med familj och sen ska vi klä granen. Myspys.

Och sen kan jag säga som så här: Det är tisdag, det är en dag kvar till julafton och posten förstör mina naglar. Men det ska jag ta hand om det med :)


Finfin bild på mig och lite härliga vänner. <3


There's a possibility

Åh, jag har gått och blivit totalförälskad i en låt. Den är så himla mysig och passar jättebra med mina tända ljus, av någon anledning. Låter perfekt va? Den skulle jag vilja somna till men det får vi ta en annan dag. Nu ska jag sova till lite annan musik. God natt.


Att den är med i New Moon har inte något med det hela att göra, inte alls ;)

Tell me when you hear me falling
There's a possibility it wouldn't show

A way to get lost in you

Äntligen jullov då. Ja det vill säga om man INTE jobbar på posten som vissa här gör i fem dagar till. Jag riktigt längtar efter att sätta mig på cykeln och stanna på den i massa timmar i massa minusgrader. Det enda som är bra är att man får se den fina staden med alla sin snö och att man kan ha vännen, iPoden alltså, med sig. Och sen blir det nog ganska skönt att komma in på posten igen. Känna hur värmen slår emot en så man inte kan se på flera minuter för att glasögonen har immat igen till max. Men ja, pengar är pengar så att säga.

Och att behöva gå upp halv sex första jullovsmorgonen känns liiite jobbigt vill jag lova.

Julavslutning idag då, rätt kul men lite läskigt att höra att det är sista julavslutningen någonsin liksom. Snart har man tagit studenten och står där och har inget att göra med livet. Elle ja, man får hoppas att man har något som man kanske börjar till hösten sen så att säga. Men det var mysigt med julavslutning, varmt i kyrkan så jag höll på att svimma men om man jämförde med vädret ute var det rätt skönt.

Nu ska jag snart iväg på en liten kvällspromenad med lite musik och sen träffa lite folk som skulle åka pulka, kul när även artonåringar lever livet i snön. Men sen måste jag hem och sova, kan behövas om jag ska upp halv sex.

So long lovers!

Sen har jag hört att vi är ganska bra på det där med postjobbet. Tur att jag har bra jobbarkompisar. Det kanske inte är det mest glamourösa jobbet ever, men vi har kul vill jag lova.

Living in a world so cold

Tänkte bara meddela att jag är oerhört seg när det kommer till musik nu för tiden. Jag vet om att några favoritband släpper nya album, men precis den dagen det väl är dags har jag glömt av det för länge sen. De enda jag har haft koll på i år är The Fray och Switchfoot. Men räknar man ner dagarna är det inte så konstigt. Men till slut poppar det upp i hjärnan och jag sitter där en timme helt drogad av bandets nya album och är okontakbar för den stunden. Måste säga att jag älskar ny musik av mina gamla favoriter. Alla förväntningar. "Är den bättre än den förra eller ska jag sluta lyssna på bandet?" Och känslan när man inser att den är minst lika bra som de gamla låtarna går inte att beskriva riktigt. Men det är en galet bra känsla.

I helgen slog det mig. Jag har inte lyssnat på Three Days Grace's nya. Ja ni hörde rätt. Jag som älskar typ Gomez och Joe Purdy, Dixie Chicks och Switchfoot, för att nämna några få, är också helt betagen i Three Days Grace. Fruktansvärt, underbart, beroendeframkallande betagen i Three Days Grace. Jag får aldrig nog. Första låten jag hörde var I Hate Everything About You för flera år sedan och sen dess har jag älskat dem. Några gamla härliga favoriter är helt klart Animal I've Become, Riot, Over and Over och Are You Ready och nu när nya albumet kom var jag lite osäker på om något kunde toppa det. Och gissa vad? Jag älskar den. Speciellt Last To Know, Someone Who Cares, World So Cold och Life Starts Now. Eller vem försöker jag lura? Jag älskar resten av låtarna också. Nu är frågan vilken jag ska bjuda på här. Kanske ska ta den som ändå hör till rubriken? Ja så blir det. Lyssna och njut för all del.


Så där, ett helt inlägg om musik. Precis som jag vill ha det.


Last Christmas

Jag sitter här i mitt rum och jobbar på julstämningen. Den är inte riktigt med mig i år känner jag. Men det har varit så de senaste åren, jag får ingen julkänsla förrän på själva julafton, och det trots snön ute, julkortet jag sorterar och musiken jag spelar. Men det gör rätt mycket att man inte har fyra julkalendrar att öppna varje dag som när man var liten.

Var i Skövde och shoppade klart det sista inför jul i förmiddags i alla fall. Rätt mysigt att bara dra iväg helt själv med OneRepublic i högtalarna och en massa härlig natur utanför bilen. Helt sjukt vad fint det har varit idag.

Ja ikväll ska man ju se Dansbandskampen med folk, det är ju ändå final och Zekes är med. Måste ses!
Jag ska väl ta och ordna lite här sen ska jag fixa lite mat och sånt. Trevligt :)


Jag tycker om min Rom-tröja så här i vinterkylan :)

When it's not always raining there'll be days like this

Det snöar helt otroligt mycket idag. Efter cirka fem timmar på jobbet gick jag och Jennie utanför dörren och det var inte nådigt vad det snöade. Tur att pappa kom och hämtade oss alltså. Kul dag på jobbet i alla fall, en massa tid med Johanna och Jennie som är världens bästa jobbsällskap helt klart.

Snö var det ja. Jag gillar snön. Jag tycker om vinter. Det är snart lov, fast för min del blir det inte riktigt lov förrän jag slutar jobba så det dröjer ett tag till. Men jag har faktiskt inget emot det, jag tycker om att ha saker att göra liksom.

Jag hade verkligen något att dela med mig av här förut kände jag. Jag kom på något jättebra att skriva men jag glömde helt bort vad det var. Har en sjuk huvudvärk så det kan vara därför jag helt glömde av det. Men jag tror att lite sömn kan lösa det mesta. Så därför ska jag snart ta och lägga mig och sova en massa så jag är utvilad till imorgon. Jag märker redan nu att jag inte har en aning om vad jag skriver, det kanske är bäst att sluta? Så får det bli.

Och medan ni funderar över meningen med det här inlägget sitter jag och funderar på ordet om. Och vilken stor vikt man kan lägga på ett sånt litet ord.

God natt då mina kära vänner och bekanta!


Om, om inte.


Winter wonderland

Jag är helt slut, fortfarande. Det är rätt sjukt egentligen men jag hade lätt kunnat lägga mig för typ en timme sen och sovit länge imorgon om jag hade fått. Men jag tror nästan att det här Ålle som var i söndags har segat ner mig totalt. Och jag har bestämt mig för att ta och sova tidigt de närmsta dagarna. Men jag funderar på att läsa en stund innan jag somnar, får se hur det blir med det men jag tror det skulle vara skönt. Jag saknar tiden då jag slukade böcker som om de var luft.

Idag är det i alla fall snö ute, jag har börjat jobba med julkorten på posten och jag lyssnar på massa julmusik. Det är nästan så att julstämningen är på G. Men bara nästan.

So long lovers!

Walking in the winter wonderland :)

Kung Fu Fighting

Och om vi gjorde. Nu räckte det inte riktigt men helt ärligt var det skönt, ingen har orkat kämpa ända in i finalen ändå, för trötta var vi. Men snygga var vi i alla fall.

Det hela började igår kväll då ett gäng geishor och ninjor satt mitt ute i skogen och hade det allmänt trevligt. Sen drog vi in till stan där det var fest utan dess like, och tiden flög snabbt förbi och helt plötsligt var klockan tre och vi satt i Klaras etta och åt nattpizza och var ganska redo att sova. Några i alla fall. Efter lite flum från vissa goa töser, och två killar som satt och pratade livet ur sig somnade vi äntligen. Runt fyra så där. Sen vid sju var det bara att dra sig upp från sängen, eller i mitt fall: soffan. Sov i leggins, pyjamaströja, tjock kofta och med ett lakan och en jacka som täcke. Men åh vad bra jag sov.

Sen var det Ållympiaden och jag tror de flesta var för trötta för att ens bry sig, men vi försökte i alla fall. Och vi hade nog lite kul i alla fall.

Vid kvart i tolv var jag hemma och stod väldigt länge i duschen och jag har nog knappast varit med om bättre. Sen var det flera timmar i soffan som gällde, någon timmes sömn och sen var det bara att sätta sig här. Funderar lite på om jag ska se filmen jag sov mig igenom nyss eller om jag ska skriva lite bok. Har inte bestämt mig, men jag skulle ju kunna bjuda på en liten bild, om det finns nån bra... :P


Jag var rätt himla snygg igår alltså... ;)


Kick them where the sun don't shine!

Det är söndag och i vanliga fall betyder det lugn, ångest inför en ny skolvecka och allmänt chill men idag är allt sånt bortblåst, för ikväll är det fest, imorgon är det Ållympiaden och världens bästa klass kommer slå de andra rätt himla stort. Bara så ni vet!

Nu är det snart dags att åka och fixa sminket, det kommer nog ta ett tag men galet snygga kommer vi bli om man säger så, vem vet jag kanske till och med bjussar på en bild sen imorn, eller kanske på tisdag, imorn är man nog trött som det är.

Nu är det dags att åka. See ya!

Från min fest i augusti :)

With tired eyes, tired minds, tired souls, we slept.

Det är lördag kväll, klockan är inte ens elva och jag funderar helt seriöst på att gå och lägga mig. Eller i alla fall starta en film och slökolla på tills jag somnar. Känner mig helt död. Och så typ bara måste jag ju vara utvilad imorgon och då kan man ju lika gärna sova tidigt.

Idag har det varit mycket på gång. Jag, Julia och Matilda åkte till Jönköping och shoppade, mycket trevligt vill jag lova. Sen efter lite degande hemma åkte jag och mamma till mormor och morfar och åt och såg på tv. Också väldigt trevligt. Och nu säger jag att jag har gjort mycket, men så inser jag att det ju inte var jättemycket. Men en bra dag har det varit i alla fall.

Hmm, läskigt, nu fick jag en känsla av att jag har drömt det här, att jag har drömt att jag skulle skriva exakt det här i bloggen. Lite coolt måste jag säga, för det känns ju liksom som om man har gjort det här förut. Ja ni vet vad jag menar. Och jag är trött så allt jag skriver kommer med noll mening. Kul för er antar jag.

Nej, men om man skulle göra nåt annat, lite vettigare? Kan nog vara bra. Ha det bra gott folk!


Jag vill åka till Rom igen, eller åka tillbaka i tiden till Rom och leva om den veckan igen, grymmes säger jag bara :)

So I'm not moving

För ett år sedan, ganska exakt, fann jag det fina i The Script och jag tycker fortfarande lika mycket om dem. Dels för att de har otroligt bra och härliga låtar, och dels för att man kan känna igen sig i väldigt många av deras texter. Och nu har jag fallit för dem igen, sitter och lyssnar lite smått på låtarna nu medan jag väntar på inget typ. Men det kan vara trevligt det med.

Just idag är The Man Who Can't Be Moved helt klart den bästa låten som finns. Jag vill bara lyssna på den om och om igen, för den är mig idag. Om man säger så. Ja, lite The Script, lite bok, lite te och ni har min eftermiddag. Mycket trevligt vill jag lova.


Enjoy!

Jag ska lyssna på den när jag åker och hämtar mitt körkort. Great.


We were more than just a slice of American pie

Jaha, då var det torsdag igen, veckorna går fort nu för tiden. Men med lite julkalender så blir även en mörk decemberkväll väldigt mysig. Har sett galet mycket Greveholm det här dygnet, har bara fem avsnitt kvar. Trevligt.

Ja, egentligen har jag typ noll att säga. Inte mycket mer än att nästa gång jag ska ha naturprov ska jag kräva hjälp av mina kära vänner som går natur för så här kan vi inte ha det. Inte mycket mer än att jag tycker verkligen om att cruisa omkring i stan i bilen och lyssna på OneRepubilc och annat trevligt. Och inte mycket mer än att ni borde lyssna på den här låten, nu.


Nu ska jag återgå till Greveholm.

"Vad händer om man stör honom då?"
"Han blir störd så klart!"

Driving my car

Wiho, idag tog jag körkort och det känns rätt himla bra vill jag lova. Har kört bil mest hela dagen och det känns rätt härligt att sitta där i bilen och kunna sjunga med i Audioslaves Be Yourself utan att nån behöver höra hur falskt det är. Vilken känsla.

Nu sitter jag och fixar en skiva med lite härlig musik att lyssna på i bilen när jag kör omkring och njuter. För det måste man ha, en skiva med bra musik att köra bil med. Och så fort den är klar ska jag nog faktiskt gå och lägga mig, lyssna på lite musik och ta tag i det där med att läsa böcker, för det var ett tag sen men hinner man inte så hinner man inte. Men idag hinner jag. Bra.

Den här låten är först på min skiva, för första gången jag hörde den för typ hundra år sedan tänkte jag att den låten ska man köra bil till. Och bra blir det minsann. Enjoy!


Citizen Cope - Son's gonna rise, galet bra låt.


I never saw the signs

Sunday on the run. Lite så känns det, upp, iväg, hem, iväg, bio, hem, iväg och så kommer jag hem sen igen. Det är precis så min dag har sett ut. Bara sista iväg och sen är dagen över. Känns lite som att jag inte har hunnit inse att det är söndag än, men äh, det hinner väl ikapp mig det med.

Jag ska i alla fall snart iväg och plugga latin med Klara och Emmy, vi ska hålla tal i veckan (på svenska, inte på latin tack och lov) och jag har absolut inte en blekaste aning om vad jag ska skriva om. Så att få hjälp av tjejerna kan inte bli mycket bättre.

Jag har sett New Moon på bio idag, jag som inte ens ville se Twilight för jag tyckte att den var så himla överskattad, utan att ens ha sett den. Boy! Vilka fördommar jag hade, båda var ju lysnade verkligen. Och ett trevligt tjejgäng var vi minsann.

Ja, mycket mer än så hade jag egentligen inte att bjuda på, ni kan får höra en låt och sen ska jag väl dra iväg. Ha det!

Bra låt, bra akustisk :) Great.


I giorni

Då var fredag kväll över den med. Klockan är inte ens tolv och jag är helt totalt slut. Tror de här biverkningarna har gjort mig helt utkörd, ska snart gå och lägga mig tror jag, kan behöva lite sömn. Sitter i min säng och lyssnar på Ludovico Einaudi, väldigt bra "jag-ska-snart-sova"-musik.

Imrgon ska jag köra bil, köpa julklappar i Skövde och sen chilla loss med vänner. Bra lördag tror jag. Ska hinna plugga lite också tror jag, sen är det helt klart dags att ta det lugnt. Se en film, äta onyttigt och leva livet. Kan bara bli bra.

Usch vad ont jag har i min arm nu, känns som nån ha slagit mig om och om igen och så fort man nuddar armen känns det som ytterligare ett slag, kul att ha legat helt död i soffan för att man vill klara sig undan grissjukan. Väldigt. Känner mig nästan misshandlad eller nåt..

Nej, nu ska ni få ta och avnjuta en helt sjukt galet fin låt. Värd att lägga på minnet, helt klart.


God natt vänner!


I sink us to swim, we're marching on.

Vaknade på det mest obehagliga sättet idag. Låg på armen som jag tog grissprutan (som mamma säger) i och det var så långt i från bekvämt man kan komma. Gör ont som tusan och svårt att röra armen. Och som om det inte var nog ska man ha ont i resten av kroppen och dras med huvudvärk och typ feberkänsla. Men det går väl över det med.

Fredag nu då, underbart måste jag säga. Har väntat på den här helgen i vad som känns som hundra år, fast så har det bara gått fem dagar sen sist det var helg. Konstigt det där.

Nu har det gått nästan fem dagar sen jag började det här inlägget också skulle jag tro. Skulle lagt mig i soffan med te och Oskyldigt dömd för länge sen men jag fastnade här liksom. Inget ovanligt, och känner jag mig själv rätt blir det väl datorn till sällskap mesta tiden idag. Första fredagen på typ hundra år som jag faktiskt ska vara hemma. Kanske kan vara bra. Spendera lite tid med min mamma och lillebror, pappa är ju på läger och kommer hem imorgon. Så ikväll blir det chill med mamma och lillebror.

Helgen i övrig blir lite chill men lite plugg också. Först och främst chill och julklappsshopping i Skövde med mamma, sen antagligen ut till Bella imorgon kväll, sen bio med värsta gänget på söndag. New Moon, och jag som inte har sett Twilight än. Haha men det får göras imorgon, det löser sig alltid.

Nu ska jag göra annat. Vad vet jag inte, men jag hittar på nåt.


Hello Hurricane

Torsdag morgon då. Jag gick upp för lite mer än en timme för att hinna duscha, skriva klart spanskan och allt. Nu är klockan strax efter åtta och jag ska snart gå till skolan och ha spanska. Den gick fort att skriva klart nu, inspirationen bara hoppade på mig och jag gjorde klart den på kanske tjugo minuter. Helt okej.

Ser fram emot att redovisa svenskan idag, kommer bli riktigt bra tror jag. En massa skratt och ont i magen senare och den är perfekt. En bra reklamfilm som jag kan tänka mig att hela svenska folket skulle älska. Haha.

Jag försöker trycka i mig lite julkänsla, sitter och lyssnar på julmusik och hoppas att jag får inspiration att köpa julklappar i helgen. Måste göras då jag snart börjar jobba och då är det inte många dagar man kan hinna med att köpa julklappar. Får väl skriva en lista med saker jag kan tänka mig köpa till folk.

Nej, nu ska jag inte tråka ut er med allt sånt här. Ska dra mig till skolan lite då, sen blir det religionplugg och välgörenhetskväll. Good stuff!

See Ya!

Och bara väldigt mycket btw: Idag ska jag lyssna på OneRepublics nya när jag går till skolan, det är lite därför jag vill gå tidigare... I alla fall: Underbart blir det!

Good, good life

Wiho. Grym dag än så länge. Började bra, fortsatte bra, och förhoppningsvis slutar den minst lika bra. Även om jag måste läsa natur som jag inte förstår någonstans. Känns som jag inte ens har varit med på genomgångarna till det här provet, plus att jag absolut inte har övat förrän idag. Till och med så att min lillebror fick förklara för mig.. Kan inte gå sämre. Men vi får hålla tummarna för att det går vägen ändå.

Satt och fikade med min kära lillebror förut förresten. Var länge sen vi hade en sån där stund då vi sitter och flummar som bara vi kan. Visste ni förresten att han kan låta som Facebook-chatten? Och att han förvirrar mig med sina förklaringar om folk. Men kul hade vi.

Jag är jättesugen på att springa lite, fruktansvärt sugen på att låta benen springa ur sig träningsvärken, men frågan är om man borde prioritera bort naturen och springa en runda? Nästan så att det är värt det, har ändå en massa hål imorgon som jag kan plugga på. Om jag nu kommer göra det, det vet man aldrig. Det värsta är att ju mer jag tänker på det, ju mer vill jag hoppa i löparskorna och springa lite.. Men nej, vet ni, jag tar det imorgon, nu hinner jag ändå inte. Så, bra då har jag beslutat mig om det i alla fall. Bra.
Idag i alla fall :)

RSS 2.0