Och jag håller din hand för hårt

Okej, söndag kväll, jag borde inte blogga för jag målar mina naglar men jag kan inte vänta. 
Inte för att jag har något kul att berätta egentligen. Jag har haft en lugn helg, haft Bala här och bara haft en myshelg. Så välbehövt, så uppskattad. Så sjukt tacksam att jag får ha kvar henne i mitt liv. Älskade lilla vovve.
 
Lämnade henne hos Valle och kom hem vid halv sju och landade i soffan för en Gilmore Girls-kväll. Finns ingen serie som får en på så bra humör som den! Och Vänner så klart! Fixar lite naglar och grejer inför veckan också. På onsdag är det partaj som gäller och imorgon tror jag min nya klänning landar i brevlådan. Taggad!
 
Mer jag är taggad på? Allt kul vi har planerat inför hösten på mötet med sociala utskottet igår, det kommer bli massa kul aktiviteter att se fram emot!
 
Nu ska jag dricka te, och se lite mer på tv innan jag kryper ner i sängen och laddar för en ny vecka och denna vecka SKA jag bli frisk. 
CIAO!
 
Älskade! <3
 

Wake me up when september ends

Jag vet inte vad det är med den här veckan men inte mycket går som jag tänkt! Först och främst den där himla förkylningen som ALDRIG släpper. Jag saknar träning så mycket att jag håller på och bli tokig på riktigt. Sen är det smågrejer som händer som stör min vardag ordentligt. Som att min cykel hade noll luft, den verkar dock fungera igen! Som att jag idag inte kunde tvätta för att systemet krånglat till det för mig, och det går inte att göra något åt det tydligen. Så har jag tur kan de fixa det och jag kan tvätta i helgen annars måste jag vänta till ONSDAG. Inte okej. 
 
MEN som tur är har jag haft några mysiga kvällar med mina fina vänner och ikväll ska jag klä på mig som om det vore vinter och ta en promenad med Johanna och Veron till pojkarnas fotbollsmatch. Imorgon ska jag hämta Bala och ha henne till söndag, på kvällen kommer Sandra på tacomys och på lördag ska jag på möte, fika hos Inger och ha myskväll med lillvovven. Och jag ska sjutton bli frisk alltså! Jag är verkligen illa trött på att vara sjuk nu så det är helt otroligt. Jag har aldrig druckit så mycket te som jag gjort de senaste fyra veckorna. 
 
Nu ska jag äta lite smaskig mat och se lite Modern Family innan jag fortsätter med lite plugg, ska läsa ut min bok jag håller på med också och fixa med lite smått innan jag springer iväg till Södra Utmarken. 
 
Ha en bra torsdag mina läsare! 
 
Så här såg mitt kök ut igår, och jag kan bara säga som så här; ju stökigare det är efter en kväll med scones, ju fler fina vänner har man! 
 

Bad day

Idag är en dålig dag. Varför? Jag vaknade med huvudvärk och blev hemskickad av läraren för att vila. Jag kom ut till min cykel som inte längre hade luft i bakdäcket. Ska se om det är punktering eller vad det är. Och mer? Nej okej, det var inte mer så det var kanske inte så farlig. Förutom att jag verkligen inte orkar lägga mer pengar på att laga cyklar. Förutom att jag verkligen hade sett fram emot att gå på combaten idag. Men imorgon blir det nya tag, mer plugg. Mer citron och andra huskurer och apotekskurer för jag ska sjutton bli frisk! Jag ska sjutton kämpa mig igenom denna tyskakurs och INTE göra om en massa tentor om Tysklands politik, det är väl tråkigt nog att göra den tentan första gången? Hehe. 
 
SÅ, nu sitter jag med vårens planering framför mig. Får jag som jag vill ska jag läsa lite lösa kurser, en del här i Kalmar, en del på distans. Och jag ska se världen lite. Jag kommer ha vänner i hela världen till våren och jag ska hälsa på dem. Jag ska åka till Gran Canaria, jag ska till USA och jag ska till Rom. Sen kanske jag ska till Frankrike. Och jag ska ha råd med det. Så just därför sitter jag här med en budgetplanering som jag ska vara stenhård mot, jag ska följa den till punkt och pricka! Och jag ska klara det! Jag är så nedrans envis så det bara måste gå! Så därför ska jag även leta lite extrajobb så här i höst. Vad som helst som ger mig några extra hundra eller tusen i månaden är värt det! 
 
Men det jag ska göra nu är att städa, eller ja, diska. Jag ska vila lite, pumpa min cykel lite. Se lite tv och sen ska jag på promenad och få träffa min älskade hund som gör att det blir lite roligare med tisdag och imorgon ska jag plugga hela dagen och på kvällen ska jag träffa underbara tjejer och äta scones. Så det blir nog en bra onsdag, på ett eller annat sätt. 
 
Älskade! 

One step at a time

Hej gänget, jag är tillbaka! Mest för att jag behöver skriva av mig men också för att jag har så mycket dötid att jag faktiskt har tid att blogga. Så det tänker jag göra. 
 
Mitt liv har tagit en vändning denna höst jag inte är speciellt glad över, det har ni förstått. Tre veckor har gått och det känns som en halv evighet. Ändå går tiden långsamt. Vissa dagar vill jag bara dra ett täcke över mig och sova tills det går över, men man kan inte göra det. Så då får man kämpa. Och det gör jag, som jag kämpar. Ibland har jag världens bästa hund här och för en stund känns det lite bättre. Men jag har en lång väg kvar att gå, och jag har inget annat val än att faktiskt gå den. 
 
Just denna kväll har jag två prioriteringar; mig själv och min lägenhet. Jag har därför suttit med ansiktsmask framför en film efter att ha höstpyntat mig lägenhet lite. Jag har massa ljus tända och mina tånaglar har fått ny färg. Nu ser jag ett avsnitt Gilmore Girls och sen blir det sängen. Imorgon ringer klockan sju/halv åtta och jag ska göra mig redo för morgonpromenad eller morgonlöpning (beroende på humör och hosta) och sen kolla över lite plugg innan det blir skolan 10-15. Efter det lite styrketräning och sen lite kalas för Jonna och Lisa. Blir mysigt. 
 
Och det är starten på en ny vecka. Ytterligare en vecka där jag håller mig upptagen för att inte känna saknaden. Ja, jag påminns om den varje dag. Och den kommer förmodligen finnas där ett bra tag till. Men jag har gjort det här förut. På något sätt kommer jag framåt. Sakta, men ändå. 
 
Nu ska jag inte skriva mer. För då går jag in på detaljer och då blir det alldeles för långt för att någon ska orka läsa. Så godnatt, här kommer en bild på min höstpyntade lägenhet! 
 
 

But you're killing everything in me

Som vanligt när mitt liv känns jobbigt och något svårt har hänt, tar jag en bloggpaus. Visst att jag inte varit duktig på att skriva på länge ändå. Men just nu kommer det dröja några veckor, kanske månader innan jag skriver igen. För jag vill inte vara en som sprider annat än glädje, och just nu är det inte vad jag kan klara av. Så vi hörs, någon gång, glöm inte av mig. 
 
 

RSS 2.0