Längtan

Hej hopp!
 
Det är redan fredag, shit pommes vad tiden går fort. Jag sitter med Vänner på tv och nagellack torkandes på naglarna. Ska snart sätta mig och plugga tre timmar, ja jag har satt en deadline. Klockan tre ska jag in med min cykel till verkstaden och sen ska jag göra mig redo för bio. Äntligen har jag kommit in i det där med bio igen. Imorgon ska jag till Inger och fika och sen planera en otroligt kul fest som äger rum nästa vecka! Ska bli riktigt kul!
Mer då? Jag sitter och längtar till våren lite! Vill ha sån där vårdag när man går på gatorna och det gnastrar under skorna efter allt grus som legat där under vintern och man kan använda sin jeansjacka. Det längtar jag efter!
 
Nu ska jag plugga! Ciao!
 
En gång flummig, alltid flummig!

Keeping busy

Nej men om jag skulle se till att skriva lite i denna blogg då. Jag hinner aldrig, tänker aldrig på bloggen men jag gillar ju att dela med mig av mina ganska galna vardag. Just nu är det arbeten i skolan upp över öronen och på det en tenta och CV-skrivande. Ja, det är full rulle så det skriker om det. Helgen då? Den som var, den var trevlig, jag började den med en ledig fredag med Sara, det var frukost på stan och träning och sen myskväll hos mig med god mat, På Spåret och film. Inte helt fel. Sen efter att mina grannar haft sina konstigheter för sig (vi snackar bråk, smällare och dörrar som stängdes igen om och om igen) vaknade jag till en lördag med underbart väder, tog mig en promenad, städade och diskade och gjorde i ordning mig för en spelkväll med utgång som mål. Och kul var bara förnamnet, vi kom på nya motton, spelade spel, såg Melodifestivalen och spelade allmänt bra musik. Kul var det. Palace och dans i två timmar, som kändes som tio minuter, med Camilla och Jacob och sen allmänt snack utanför till klockan började närma sig fyra, sov till tolv och spenderade dagen i soffan med undantag för lunch på stan. Mysigt! Sen gjorde jag mig förtjänt av bragdmedalj enligt Jacob då jag var enda supportern som anslöt mig till matchen på kvällen. Duktigt.
 
Veckan flyter väl på som alla andra, det är plugg, träning och lite mer plugg. Sen ska jag även åka till Inger och fika i helgen, blir riktigt trevligt. Ja mer då? Många vänder hemåt i helgen så det blir nog inte så mycket socialt för mig del, kanske någon bio och kanske någon filmkväll. Det blir nog bra, ska plugga en del också, nästa vecka kommer vara galen men på fredag belönar vi oss med en härlig 90-talsfest som jag ska anordna med Jacob och Christer. Riktigt kul!
 
Nej, nu ska jag återgå till plugget.
 

RSS 2.0