Missy Higgins

Kvällsmusik medan jag sitter och skriver ner vad jag behöver köpa i Stockholm. Blir en dyr med effektiv helg. Annars är den här dagen rätt tråkig, imorgon blir bättre.


What to do?

Hello! Idag är jag på bättringsvägen men har beslutat mig för att inte delta i Tjejmilen i år. Tråkigt men är ju hellre pigg när vi ska shoppa och sånt. Så det löser sig nog och kommer bli en grym helg ändå!
Idag har jag suttit med en träningsskiva till fysträningarna som startar på måndag! Hoppas verkligen att jag är frisk tills dess för jag är riktigt taggad på att köra igång igen.
Snart ska jag kolla igenom vad jag behöver för nytt i höstgarderoben och sen ska jag kanske ta och packa lite. Fast jag har ju en dag till imorgon som måste fyllas med saker att göra. Det är riktigt tråkigt att jag inte har kunnat jobba nåt den här veckan. Men nästa vecka hoppas jag på massa jobb!
Nu ska jag packa, fixa lite, skriva lite, äta lite, hitta på nåt och ja, sen ska jag väl sova!

Bye!


Vi shoppade en del förra året. Blir väl nåt liknande i år. Hoppas jag!


Sick

Åh fy vad det suger att vara mig idag. Dåligt trött och med världens huvudvärk och ont i halsen. Jättekul att må så här fem dagar innan Tjejmilen. Jag ligger just nu i sängen och ser på Tru Calling och tänker inte göra mycket mer än så idag. Hoppas att vila, te, citron, vitlök, saltvatten och mer vila hjälper och att det inte slutar med att jag får gå runt milen på lördag. Men som mamma sa, tur att jag förhoppningsvis i alla fall inte mår så här i helgen så jag orkar med att shoppa och ha kul med mina fina vänner.
Men jag deppar inte ihop helt, jag tänker försöka få lite skrivande gjort och hoppas att i alla fall det går bra!
Men först ska jag vila en stund och verkligen inte göra nåt.
Håll tummarna för att jag inte blir mer sjuk än det här.


Friday madness

Idag är det fredag och jag har lite att säga, skriva eller ja, ta upp.
1. En sån där sovmask är himla bra att ha när solen lyser bra många timmar innan man ska upp.
2. Att solen lyser och att det är varmt är det bästa som finns.
3. Jag har bitit mig på insidan av läppen och jag kan inte låta bli att pilla och bita på såret (?) och det känns som hela läppen är svullen.
4. Annapanna fyller år idag och jag hade väldigt mycket tid på mig att göra mig klar, så jag satte mig här. Nu har jag inte alls lika mycket tid.
5. Jag är ganska trött efter att ha varit fyllechaffis i natt. Men man ställer väl upp för laget liksom.
6. Min lediga vecka går mot sitt slut. Det känns lite konstigt, lite tråkigt men lite bra ändå, för nu ska jag börja tjäna pengar!
7. Jag har inte så mycket mer att säga idag så nu ska jag vrida upp musiken och göra mig klar för en helkväll!

Bye!


Födelsedagstjejen och jag! :)

Today

Då var det torsdag. Min semestervecka börjar sakta men säkert lida mot sitt slut men det har varit oerhört skönt med lite ledighet. Och jag har ju ändå sagt att jag ska försöka jobba så mycket som möjligt så at jag får ihop pengar och kan uppnå de mål med resor och grejer som jag har satt upp. Om tjugo minuter börjar mina effektiva timmar innan det bär av till Göteborg för Liseberg i eftermiddag. Det blir nog riktigt bra! Men innan det ska jag hinna greja lite hemma, skriva lite, springa lite, äta lite lunch och greja lite mer.
Så det är väl bara dags att sätta igång!


Hugging my grudge

Hello! Livstecken här från städandet. Det går framåt, det går riktigt bra och jag blir riktigt nöjd. Har redan hunnit städa halva rummet och rensa massa saker plus rensat igenom mina garderober och faktiskt slängt ganska mycket kläder, varav fyra av dessa kläder är sånt som jag haft svårt att slita mig från, som mina två favoritjeansleggins men som är så trasiga att det inte går att använda dem längre, plus en klänning som jag lyckats rädda från tidigare rensningar men som nu efter att jag inte använt den på cirkus två år fick ryka med. Och ett par riktigt snygga korta kritstrecksrandiga byxor som jag efter provning insåg blivit konstiga då det enda benet var längre än det andra. Så ja, jag är duktig och nöjd med det. Nu är det bara småplock och dammsugningen kvar sen är jag klar. Och sen ska jag hoppas min far kan få upp mina bokstäver som ska bilda "Alea iacta est" på min vägg så blir jag av med den kartongen också. Och då blir det riktigt bra. Underbart!

Om en stund ska jag åka ner och äta hos mormor så ska ta ett röj nu och sen kanske jag är klar med allt! Jag känner mig ambitiös till max idag så efter städningen blir det lite skrivande på bok. Sen ska jag springa med min pojk vid sextiden och sen blir det myskväll med samme man då han är ledig imorgon. Ni kan väl hålla tummarna för att han går med på att se "The Adjustment Bureau" som jag är sugen på?


När den här bilden togs var redan mina byxor trasiga.. det tog mig ett år att lyckas slita mig från dem. Separationsångest kallas det och det lider jag av lide grann. Haha.

Söndag

Söndag idag och jag har ingen som helst söndagsångest. Solen lyser, jag ska ut och promenera i solen, jag har en hel veckas ledigt med massa bra planer. Jag hade en grym 20årsfest och jag har en grymt bra pojkvän!
Jag har en massa planer och saker som ska fixas den här veckan! Jag ska storstäda mitt rum och jag ser faktiskt fram emot det. Jag ska klippa mig (äntligen!) jag ska ha lite mer födelsedagsfirande med släkten. Jag ska träna en massa! Om två veckor är det tjejmilen och jag ser fram emot detta!

Men nu ska jag utåt! Hej så lång!


Det jag gillar bäst med hösten är alla fina löv som blir så fina på kort! Men än så länge är det sommar och det ska jag njuta av!
Mors!

Love life

Hello! Redan onsdag och jag är på väg till sängen! Ska avnjuta min sovmorgon imorgon med att verkligen få nytta av den och sova många timmar. Men har lite att stå i imorgon så behöver ändå upp relativt tidigt men då gör jag ju bara så att jag lägger mig tidigt. Jag är så smart!
Haha, nej men idag har jag jobbat och sen har jag spenderat hela eftermiddagen och kvällen hos Anna och fixat en massa för festen och det kommer bli så grymt! Jag längtar!
Men först ska jag fixa lite hemma så att folk som ska sova här inte dör av den röra jag har. Men på måndag blir det storstäd äntligen!
Nu ska jag krypa ner i sängen med min nya Cosmo och sen ska jag sova! Natten!


Closing walls and ticking clocks.

Hello! Idag är det måndag och en dag som jag känner att jag hunnit vara sjukt effektiv. Jag har hunnit jobba fyra timmar, ätit lunch, varit på ÖB och handlat till min och Annas fest, duachat och gjort mig redo, fått fin present, åkt tåg till Skövde, blivit hämtad av Daniel, åkt till Jönköping, varit på möte, åkt hem från Jönköping, kört Carl till sin bil, ätit på McDonalds med Daniel och Hanna och nu sitter jag och ser på tv och ska snart lägga mig och lyssna på lite musik och sen somna till tv:n. Får bli lite Coldplay i öronen ikväll för vi körde det i bilen och det var så länge sen jag lyssnade på dem.

Nu har jag massa saker att se fram emot så jag ska bara låta tiden gå fort fram så att alla bra saker händer!


Idag känns det som att det var typ hundra år sedan jag var i Rom. Saknar det!

It feels so real from the outside looking in

Då var det söndag igen och lite söndagsångest har jag allt idag. Men det ska bli skönt att jobba klart den här veckan för sen är det minst en veckas total ledighet och det är något som jag faktiskt tycker att jag förtjänar efter 9 veckors jobb.
Och annat som är bra med den här veckan som kommer är ju att det blir en brakfest på fredag för att fira mig och Anna. 20 år gammal har man hunnit bli den här helgen. Tiden går fort!
Det har varit en grym helg i alla fall, släktkalas, Forsvik, party och myssöndag. Nu ser jag på What Happens In Vegas och äter mörk choklad med havssalt och njuter av livet lite innan det blir sängen och lite mysmusik.


Teenage wasteland

Nu har jag mindre än två timmar kvar av mina tonår. Haha. Och vad jag gör just nu? Spelar Angry Birds och ser på film men tänker spendera sista timmen och trettio minuterna som tonåring sovandes! Med andra ord skulle jag bara titta in här och skriva att jag lever! Nu är det bara en dag kvar att jobba och sen en vecka kvar till min lediga vecka och jag läängtar!


This has got to be the good life

Jag har haft en underbar helg. Förutom att jag har fått nackspärr och nu sitter med en värmekudde och en halsduk för att försöka få det att bli bättre. För imorgon ska jag ju jobba. Och det är inte kul med nackont på mitt jobb.
I alla fall igår var det The Studio och det var riktigt kul faktiskt och så kände jag mig så himla snygg! Haha så att det blev utgång på kvällen var rätt perfekt! Det var en riktigt härlig kväll på La Vida med trevligt folk och sen somnade jag gott med min fina. Jag älskar att sova när Carl ligger bredvid och susar. Hihi.
Imorgon är det måndag igen och den här veckan gör jag korta dagar så det är skönt, då hinner man lite på eftermiddagarna. Imorgon ska jag umgås med mina fina Märta och Anna, det blir tjejsnack, middag och bio! På tisdag blir det en eftermiddag med Klara och Emmy, och så ska jag se om Carl kan svänga förbi. Klara ville ju träffa honom då hon bott i Tyskland under hela tiden jag varit ihop med Carlen. Hon vill väl godkänna honom. Haha. Och sen är det snart fredag igen och då fyller jag 20! Så imorgon börjar min sista vecka som tonåring. Hehe. Och på lördag blir det Forsvik och sen fest. Känns som det blir en bra vecka!

Nu måste jag ta och försöka lägga mig ner och hoppas att nacken inte gör så ont att jag inte kan sova i natt.


Gbg today!

Nu bär det snart iväg till Göteborg och The Studio med Carl och Danne, Charlotte skulle också följt med men har blivit sjuk, tråkigt värre. Får hoppas jag klarar mig bra med killarna. Haha.
Jag vet inte ens varför jag skriver här nu, ska åka när som helst och måste fixa en sak till men tänkte bara meddela er om att jag lever! Så nu vet ni det!
Puss.


RSS 2.0