Alea iacta est

Nu är det i gång, ett projekt jag velat köra på länge! Kika in på länken nedan så förstår ni, nu ska jag njuta av solen en stund innan det blir Combat!

http://aleaphotos.blogg.se/




From this moment

Nu är klockan nio vilket innebär att jag ska lägga mig då klockan ringer fem imorgon för att jag ska hinna tenta. Den tiden är sjukt ångestframkallande. Även om det känns liite smått bättre nu när det i alla fall är ljust ute den tiden. Och det enda positiva med tidig tenta är att när klockan är elva är den redan över. Och då har jag en hel dag kvar. Och den kommer bli bra! Lunch med engelskatjejerna efter tentan, sen hem och kickstarta det nya projektet, ja jag vet att ni är sjukt spända nu (ni som inte vet vad det handlar om) haha. Sen kanske träffa Carlen en stund innan det blir Combat med Anna. Ser ni? Utan tentan hade dagen varit på gränsen till perfekt.
Pluggandet har gått helt okej. Jag vågar fortfarande inte hoppas på för mycket för jag kan ha pluggat på helt fel saker och jag kan ha otur med transkriberingen men vi får se.
Annat jag har gjort ikväll är att ha sökt en liten kurs till hösten. Då italienskan inte gick som väntat ska jag nu läsa en liten nätbaserad kurs i foto. Så får se hur det går med det!
Men nu är klockan mycket för en som ska upp fem så nu stänger jag ner för ikväll!
Hej!


Det fina med sommaren som är på väg är när man kan krypa upp på taket och fota lite!

Hint of a spark

Hej hopp! Det är typ två och en halv dag kvar till juni! Helt sjukt. Då slutar våren och sommaren börjar på riktigt och det ser ju ut som att det ska bli ganska bra väder nu i veckan. Bara att hoppas! Jag är ledig onsdag-torsdag för att återhämta mig från våren. Det har varit mycket stress, och mycket plugg och jag har knappt haft en enda dag som jag inte ens behövt tänka på plugg. Så det ska bli skönt. Jag är dock dåligt sugen på att åka utomlands nu, men vet att det inte kommer bli någon resa förrän vi åker till London i höst och det är långt kvar dit. Får hoppas på en fin sommar och kanske att man kan hitta på nåt litet äventyr någon gång ändå. Det blir nog väl med det liksom.
Har tagit en lugn helg med min pojkvän i helgen. Sjukt uppskattat att inte vara ute och svira för en gångs skull och att sitta ihopkrupen i en soffa med Carl och en stor godispåse och se en bra film och höra regnet mot rutorna var riktigt mysigt. Nu sitter jag med fonetiken som känns krånglig men samtidigt tycker jag en del har klarnat för mig under den här dagen vilket känns bra. Det kanske kan gå vägen, eller inte. Men det har lossnat liite i alla fall så man får se det från den ljusa sidan. Om tio minuter är min pluggpaus över så jag ska kika på en grej jag ska beställa hem imorgon innan jag sätter mig med det hela igen! Puss på er!


Heaven is a place on earth

Hello lovers!
Lördag och jag har inte gjort så mycket. Pluggat lite så klart, städat lite i mitt rum och varit på stan med Carl. Nu sitter jag och kollar på lite grejer till min nya satsning som jag sätter igång på måndag! Hoppas ni kikar in här då för att se vad det är för kul jag har hittat på! Ni borde ju vara rätt spända på det hela nu liksom. Haha.
Ikväll blir det myskväll med Carl efter att vi ätit med min familj. Vi ska hyra någon film, äta glass och bara ta det lugnt. Ska bli oerhört skönt att stanna inne ikväll. Varit ute varje helg i flera månader nu, det räcker liksom någon gång!
Nu ska jag och Carl åka och handla, puss på er!




On your side

Det är fredag. Jag ska snart äta tacos med fint folk på Terrassen och jag laddar upp med Animasola som äntligen hittat till Spotify! Fint ska det va!


Your warm whispers

Jaha. Då är även torsdagen över. Det har väl inte varit min favoritdag. Jag har pluggat, fått acceptera det faktum att jag inte klarade italienskan den här gången heller och lite sånt. Känns inte så kul faktiskt. Känner mig lite misslyckad. Men sånt får man ta ibland.
Ärligt talat har jag inte mycket att säga här idag. Hade Carl på ett supersnabbt besök då han skulle lämna en katalog här och jag insåg att jag saknat honom i veckan då vi inte setts nåt, så nu ska jag lägga mig så det blir fredag snabbare för då ska vi iväg med några kompisar och äta tacos, så mysigt det kommer bli! Längtar redan! Men först ska jag plugga och träna. Ja, en vanlig vardag i mitt liv alltså. Dock känner jag mig inte så ambitiös så vet inte hur jag ska hitta inspirationen till att plugga hela helgen. Det kommer väl!

Nu sängen!

Starting today, I'm breaking out

Hello! Ny header idag. Kände att jag ville fräscha upp stället lite. Haha. Blev ganska nöjd faktiskt.
Idag har jag jobbat med små söta. Galet vad kul jobb man kan ha ibland. Nu sitter jag med lite smått och gott här och ska snart äta. Får se vad jag hittar på ikväll. Ska ta en lugn kväll för det förtjänar jag ändå. Så det blir nog inte allt för mycket energikrävande saker idag. Skönt det. Imorgon är det pluggdag vilket jag är så otroligt otaggad på så jag har planerat in lite belöningar. Som att ta en lång powerwalk och lämna in ett papper på vikarieförmedlingen eftersom det ändå måste göras. Ska avsluta promenaden med att springa fem kilometer och sen köra styrketräning. Låter som en bra idé tycker jag och det kan jag förtjäna efter cirka tre timmars plugg vilket jag ska hinna med innan jag går iväg tänkte jag. Sen ska jag plugga lite till och sen ska jag tjuvstarta på mitt nya projekt (vilket jag även kommer göra idag) men det får inte bli för mycket fix med det, då kommer pluggandet i skymundan. Inte bra!
Nu ska jag skriva tills det blir mat! Hejs!


When the wind blows

Jag blir galen. Jag skämtar inte. Jag blir helt galen. Jag hatar när det blåser så här fruktansvärt mycket. Jag blir ju helt knäpp i huvudet. Igår efter cirka sju timmar utomhus kände jag mig helt urblåst. Men det gjorde egentligen inte så mycket för barnen jag var hos igår var ursöta. Så själva jobbet, att vara utomhus hela dagen, funkade utmärkt. Gillade verkligen detta ställe och hoppas på att få jobba mycket där i framtiden. Bara själva blåsten som gör mig knäpp. Och nu på cykeln hem från Ebba kändes det likadant. Och inte får jag ha bilen till jobbet imorgon, Jag har det inte lätt alltså. Haha.
Annars då? Varit i skolan idag, lunchat med italienskatjejer som jag saknat sjukt mycket de senaste två månaderna, sen hem och köra Body Combat och sen hem till Ebba för en kopp te och lite uppdatering om vad som händer i våra liv. Vi har inte heller träffats på nästan två månader, och helt ärligt, hur har det hunnit gå så lång tid? Fattar inte.
Imorgon blir det som sagt jobb, sen träning, sticker nog ut och springer en sväng och sen ska jag plugga lite. Känns som dagen kommer gå rätt fort.
Nu ska jag läsa en stund och sen lägga mig och ladda för morgondagen. Sista dagen sen är det helg för mig då jag ska tentaplugga på torsdag och fredag! Jättekul. Jag jobbar hellre inte med små söta barn. Nej då. Inte då.

Godnatt!

Snart ska jag påbörja ett nytt och spännande projekt och jag är sjukt taggad men måste nog bli klar med tentan först. Jag känner mig själv och börjar jag nu kommer all tid gå till mitt projekt så inget plugg kommer bli gjort. Så måndag kör jag igång! Mer om det då!

Alive and kicking

Jaha, någon mer än jag som överlevde jordens undergång? Antar det. Så det är väl bara att återgå till det normala imorgon I guess. Jag ska jobba och träna kanske. Plugga ska jag i alla fall göra. Och fixa en massa saker som ska göras. Har en lång lista med saker att göra så ska nog börja beta av den imorgon. Och sen ska vi kolla bilder från Grekland, förra året. Haha ett år senare, men det är sak samma, kul ändå!
Den här helgen har gått fort och varit väldigt bra. I fredags var vi på Pirates och jag gillade den. Är man Pirates-nörd så är man! Sen åkte vi och hälsade på lite kompisar till Carl och blev bjudna på kladdkaka och milkshake, riktigt gott och till och med jag gillade kladdkakan, det är ett bra betyg eftersom jag inte är så fruktansvärt galen i kladdkaka. Och igår var det lite fest i Skövde. Kul kväll med mycket drama!
Nu vore det inte fel att kura ner sig i soffan med en film och lite popcorn men först ska det hända lite grejer här hemma. Och nu rullade Carl in på uppfarten så får springa och öppna dörren! Puss på er!

If tonight is my last, I want to spend it with you

Då var det fredag! Solen skiner och det känns som det är på väg mot lite roligare väder än vad de varit den senaste veckan. Får hoppas på det. Jag sitter redo i mina träningskläder och ska sticka ut och springa en sväng och sen köra lite styrka här hemma. Blir nog bra. Sen ska jag plugga lite till innan det bär av till Skövde med Carl, vi ska hälsa på hans farmor och farfar och sen blir det bio. Fint ska det vara (ja, det är mitt favorituttryck). Hinner jag ska jag även ner och köpa en snygg bikiniöverdel jag hittade igår på stan. Tror nästan jag får ta mig ner dit och köpa denna pärla (om den sitter bra :P) för jag måste även köpa nytt Lypsyl (det klarar jag mig inte utan en sekund) så det får nog bli så!
Ja, det är väl vad jag ska göra om någon undrade. Hehe.
Här blir inget tränande framför datorn så nu sticker jag iväg!
Puss!


One day

Okej idag är jag ledig. Har fyra saker som ska göras idag.
1. Plugga fonetik.
2. Skriva lite bok.
3. Fika med Bella
4. Invänta crimetorsdag på femman (Criminal Minds och Criminal Minds Suspect Behavior)

Sen om jag slänger in lite annat efter fikan med Bella återstår att se. Kanske tar mig en promenad eller springer en sväng. Men först ut är helt klart fonetiken. Insåg igår hur krångligt det kommer bli så tog ledigt för att sitta med en liten del idag. Så ska läsa två, tre timmar idag och se till att jag får en bra start på det pluggandet. Sen blir det till att planera Bellas fotografering som jag ska ta hand om. Väldigt spännande att få fota henne, första gången jag har ett sånt fotojobb så det ska bli jättekul!

Nu ska jag börja med fonetiken, typ läsa igenom häften, lyssna på skivan som hörde till fonetikboken och annat sånt spännande. Krångligt men ganska kul! Men innan det tänker jag bara be er om en sak: Håll tummarna för att den tenta jag gjorde i måndags går vägen. För annars är omtentan den 20:e augusti och jag och Anna har vår födelsedagsfest den 19:e så jag är oerhört osugen på att göra omtenta dagen efter. Haha. Så ja, håll era tummar är ni gulliga! Puss på er!


Imorgon ska jag se Pirates med min älskling, som jag har LÄNGTAT efter denna film!

We roll the dice, we play like fools

Då var denna jobbdag avklarad. Lagom mycket barn idag och väldigt söta små filurer vill jag lova. Dock var det kanske inte så kul att de trodde jag var 156 år gammal. Men får väl se det som att det tycker jag ser vuxen ut. Hmm. Man får höra rätt mycket roliga saker på dagis. Min favorit är nog killen som sa att han åt en rå köttbit till frukost.
Det känns som det är torsdag idag så jag känner mig lite off. Haha, men ja, det blir PSI ikväll och sen ska jag se nåt kul på tv. Känns som det jag gör nu för tiden är tränar, pluggar eller jobbar, och ser på tv. Har börjat kolla igenom Gilmore Girls-boxen jag har så det blir nog den ikväll!
Imorgon blir det antingen jobb eller plugg. Samma på fredag, jobb eller plugg eller följa med Carl till Skövde. Och sen på kvällen är det myskväll som gäller, har inte haft Carl för mig själv en helgkväll på vääldigt länge. Har blivit alldeles för mycket födelsedagsfester, Valborg, påskfest och sånt. Men nu så! Sen på lördag ska vi till Örebro och festa. Och sen är det helt plötsligt söndag igen. Och ja, jag har sagt det förut, men alltså, tiden går lääskigt fort!
Men nu ska jag sluta babbla, snart drar jag väl upp vad jag åt till lunch också för att tjata lite mer. Och så ska jag köra igång ett avsnitt One Tree Hill eller nåt, trevligt!

Puss på er!

Ambition

Det är mitt nya mellannamn. Jag har under den senaste tiden blivit sjukt mycket bättre på att få saker gjoda faktiskt. Idag har jag storstädat mitt rum och nu ska jag sätta mig med lite Gilmore Girls och skriva lite bok (har skrivit upp ett datum då jag ska vara klar med denna bok) och sen ska jag åka på Combat. Är sjukt taggad! Har dessutom fått tre jobbdagar nu, en imorgon, en på måndag och en nästa onsdag. Och alla tre är ganska långa dagar! Känns bra! I juni kommer mitt konto jubla tror jag, både lön och skattepengar. Fint ska de vara!
Den här dagen är än så länge väldigt bra. Fått reda på hemtentaresultatet och det gick bra, väldigt bra, över förväntan helt klart och jag är väldigt nöjd! Så ikväll blir det att unna mig själv lite tisdagslyx i form av nagelvård och lite fotvård innan jag lägger mig ganska tidigt då jag börjar kvart i åtta imorgon.
Men som sagt, boken var det nu!


Hoppas ni också har en bra dag!

When monday comes around

Då var denna veckan igång! Jag ska snart sova för man vet ju aldrig om det kan komma lite jobb imorgon eller inte. Får väl hoppas på det för den här veckan är min jobbvecka. Står i alla fall uppskriven alla dagar nu i veckan. Så hoppas på att det rullar in lite pengar nu. Tentan idag kändes.. helt okej ändå. Den var lättre än andra gånger men samtidigt vill jag inte hoppas på för mycket så det ska jag inte göra! Efter tentan var det en kopp te med Anna som gällde, och en massa planer för sommaren och sen var det konsert på lillebrors skola och sen en lugn kväll. Kändes bra och nu ska jag som sagt lägga mig och ladda för tisdag. En sak som är helt planerat imorgon är i alla fall Body Combaten. Great!


Godnatt på er!

You're all I want, you're all I need...

Nu säger jag godnatt och hej då till denna vecka! Nu blir det sängen och en kort stunds läsning och sen ska jag sova som en gnu ända till halv sex. Hehe. Tentan kommer gå käpprätt åt skogen men det får den väl göra då, jag har försökt. Det är det enda man kan göra. Det blev ingen träning idag sen ändå. Har tagit en lugn och skön dag och det kan man behöva ibland. Och nu ska den avslutas som sagt. Hoppas på en lika bra vecka som jag haft den här veckan!

Om tio minuter slutar Carl sitt tolvtimmarspass, ska nog skicka ett uppmuntrande sms så han blir lite glad!

.. you're everything

Shoulda just called it like i saw it

Jaha ja, redan söndag. Tiden går läskigt fort alltså. Jag har tenta imorgon och är sjukt osugen på att plugga idag. Känns ändå som att det kommer gå kasst. Har liksom suttit med den jäkla boken några timmar varje dag sen i onsdags men det hjälper inte. Den andra boken vi har tenta på kan jag handlingen utan och innan. Men den andra är för svår. Får hoppas på det bästa imorgon men jag har inga höga förväntningar. Så idag är planen att sitta några timmar med boken. Men sitter nog inte längre än till tre, fyra. Sen ska jag träna, löpning eller powerwalk får det bli idag.
Igår var det fest i Mariestad och det var riktigt trevligt. Jag älskar att vara ihop med Carl för han kommer inte från samma umgängeskrets som mig så jag träffar alltid massa nytt folk när vi är på fest och det är alltid lika kul. Annat som var kul med festen var att sitta och kolla på omröstningen av Eurovision och se hur killarna satt och jublade över Sveriges poäng som om de vore mål i en fotbollsmatch. Sjukt underhållande bara det. Och att komma trea var ju inte fy skam. Synd att vi inte vann bara för jag har sagt att den gången Sverige vinner ska jag gå på Eurovision nästa år. Haha. Men nej, nu ska jag plugga en stund och sen släppa den där tråkiga boken!


Mycket bra låt!

Fredag den 13:e

Oj oj idag är det fredag den trettonde. Denna dagen började INTE bra. Vaknade strax efter tre och somnade nog inte förrän sex. Vid fem funderade jag allvarligt på om jag skulle gå upp och sticka ut och springa istället för att ligga där och vänta på att tiden skulle gå. Men till slut så! Så löpningen blir om 40 minuter istället och innan ska jag råplugga. Anledningen till att jag ens tittade in här var för att jag ju är tvungen att ha lite italiensk musik när jag ska plugga. Haha. För övrigt hade jag otur med en inspelning av ett program så det fattas väl bara att jag stukar foten på träningsrundan sen eller att tåget till Skövde inte kommer. Ja, mycket kan gå fel när man har mycket att göra. Men jag avslutar mig dag hos Sofie sen och där kan inte mycket gå fel.


Keeping busy

Det är då tusan vad den här himla Don Camillo-boken är krånglig. Och inte minst, tråkig som sjutton. Idag planerar jag att sitta med frågorna och låta översättningen vänta tills jag i alla fall har förstått vad boken verkligen handlar om. Får se hur det känns sen, kanske får ta en ledig dag till men det märker jag sen. Ska städa lite i mitt rum här sen också. Och lite annat smått och gott som ska fixas. Det är ju inte lika varmt idag så jag passar på att fixa sånt som jag inte ville ta mig in och göra igår när det stekte på ute. Ikväll är det Lejonkungen som gäller. Kommer bli riktigt bra!

Nu ska jag sätta igång med pluggandet och sen städandet! Ska vara ambitiös idag!

Sunny days

Jaha ja. Onsdag, pluggdag i solen. Inte så att man klagar faktiskt. Men jag kände att det får bli en till pluggdag imorgon då jag verkligen vill sätta den här tentan! Så får jag hoppas på lite jobb på fredag och sen är det plugghelg igen. Vet inte hur många helger jag har haft som varit fulla med plugg. Men det lönar ju sig till slut har jag märk. Har lärt mig mycket under mina månader på universitetet!
Idag ska jag ut och svettas tänkte jag. Måste ut och springa. Blir bortskämd på gymmet med att kunna gå på pass när jag vill och egentligen tänkte jag gått på PSI idag men jag måste springa lite också, annars kommer jag aldrig klara målet på tjejmilen! Så det är vad som står på schemat, men inte än på en halvtimme, fyrtio minuter så jag ska fixa med lite annat under tiden. Det är dessutom riktigt varmt ute så jag väntar en stund och ser om det blir lite svalare. Men jag ska nog klara mig ändå.
För övrigt åt jag grekisk sallad till lunch, solen sken och jag drack iskallt vatten och kände att jag längtar till Grekland, det får det bli nästa sommar. I år hinns det inte med tyvärr.


Ja, jag älskar Grekland

But I choose the sun

Ja jag lever. Har fått upprörda sms länge nu. Ja, mina läsare är ju ganska begränsat till de vänner jag har så jag får sms om att jag varit dålig på att uppdatera, istället för mail och arga kommentarer som storbloggarna. Känns bra faktiskt. Min läsare tycker om mig. Haha ja, jag vet inte vad jag babblar om nu men sak samma. Idag har det varit underbart väder. Jag har suttit ute och pluggat. Suttit inne och pluggat. Varit på stan med Anna, suttit inne och pluggat och suttit ute och pluggat. Och ätit glass på McDonald's. Ja jag har hunnit en del. Och imorgon är det mer plugg som gäller. Känner mig ambitiös den här veckan så det får fortsätta i den riktningen.
Annars då? Har hunnit med rätt mycket det senaste dagarna men inte mycket av värde egentligen. Firat Johanna har jag ju gjort så klart, det var en kul kväll med girlsen som slutade väldigt sent hemma hos Carl.
Så som ni ser, jag hinner med mycket när jag inte bloggar. Och nu har jag väl inte så mycket mer att dela med mig av. Ska nog ner och träffa pojken min en stund och sen hem och se klart The Town och fixa lite annat grejs innan jag lägger mig och laddar för ny dag!


Jag vill alltid ha sol..

I swear it's you

Det är torsdag, jag tog sovmorgon och jag har städat mitt rum och ska nu sätta igång med hemtentan i engelska. Och jag tror det ska gå riktigt bra. Man ska välja två frågor av fyra och de två jag ska välja är de två som jag känt extra mycket för när jag har läst böckerna i kursen så det känns riktigt bra. Känns som att skriva en uppsats på 500 ord helt plötsligt kommer gå riktigt bra för att jag har så mycket att skriva om på dessa ämnen. Tipptopp. Sen blir det lite fix och kanske träffa pojken en stund innan det bär av till Jönköping och Vårruset. Dock har jag lite ont i halsen så ska nog ta det lite lugnt. Får se det som ett litet träningspass och en kul grej att göra med tjejerna. Sen blir det ju picknick också. Mycket nice!
Nu ska jag sätta igång med min analys!

Ha en bra dag!

You couldn't even if you tried

Onsdag och jag har flugit fram och tillbaka hela dagen, och ska faktiskt lägga mig tidigt idag och försöka sova ut för en gångs skull. Och imorgon blir det råplugg på både engelska och italienska och sen Jönköping för Vårruset. Ska bli kul! Ikväll var det modevisning i Skövde, jag och Anna satt på Front Row liksom, haha fint ska det va. Sen kinamat och galet bra musik och kul bilfärd hem. Såna kvällar är inte fel. Och kvällen ska avslutas med film tror jag. Fick hem mina två nya filmer idag så kikar nog på en av dem. Och grejar med lite smått och gott på datorn. Ja så får det bli. Men först en dusch!


Glad tjej framför Castel Sant'Angelo förra onsdagen.


You are the best one, of the best ones

Filmen var bra. Det var den. Och egentligen vet jag inte varför jag tittade in här. Jag ska ju liksom sova nu! Tänkte väl bara meddela detta. Som vanligt känner jag ju för att meddela saker som inte har någon vidare mening. Men sån är ju jag. Och det hoppas jag ni klarar av. Haha. Men sova var det. Jag har varit vaken sen fem och imorgon planerar jag att gå upp runt åtta. Eller i alla fall låta klockan ringa åtta och sen ligga i sängen och läsa innan jag tar min frukost och kickar igång dagen innehållande massa grejer. Bland annat ska jag ner till stan och se om mina nya glasögon har kommit. Spännanade! Och sen ska jag på Modevisning med Anna och kolla när Malin går och är snygg. Ja, mycket blir det imorgon! Så nu ska jag ladda med sömn! Jag älskar att sova faktiskt.

Godnatt på er, hoppas ni får sova riktigt gott i natt. Det ska jag göra!
Puss!


I've been held back by something

Tisdag. Tentadag. Tidig uppgång. Stress så in i tusan. Tentaskrivande i tre timmar. Kramp i handen. Tåg hem. Mat och fika med Johanna. Fix. Nu snart bio med Carl och Malin. Snart slut på denna dag också alltså. Ja, tiden går fort. Haha. För övrigt är det tredje maj och det känns ungefär som tredje december eller nåt. Snöar gör det och kallt är det och jag känner att jag fattar noll. Jag och Sofie förklarade ju våren öppnad i mitten av mars. Vad är detta liksom? Hoppas den kommer tillbaka snart!
Nu blir det snart bio som sagt. Ska se till så jag har allt klart och sen bär det av. Puss hej på er så länge!


Snyggast ever? Carl i 3D-glasögon och jag som aldrig lyckas ha ögonen helt öppna på kort, någon gång. Det är nåt fel på mig. Haha.

There's so many things were not

Så där, jag lever! Ni behöver inte oroa er men jag har inte hunnit skriva nåt. Rom var fantastiskt, lika underbart som jag minns det! Men italienarna var värre än jag varit med om förut. Undra vad det är som har lärt italienska män att svenska tjejer går att ropa på hur som helst, följa efter och irritera? Får de lära sig sånt i skolan? Jag har hunnit se många killar vars ögon nästan går runt i skallen innan de ger upp sitt stirrande. Så det var rätt skönt att slippa det när man kom hem sen. Annars en fantastisk resa!
Väl hemma igen blev det inte mycket vila utan direkt på sista-minuten-pluggandet och igår var det tenta i Götet. Och oj vad jag hoppas att det gick vägen. Nästan så att jag inte vågar kolla på det när resultatet kommer ut.
Idag är det också plugg som ska göras. Ska bli så skönt när kursen är klar sen. Nu är det väldigt mycket och det har det varit ett bra tag. Att jag har varit ledig i två veckor har inte gjort mycket för mig, det har inte gått en enda dag över en månad som jag verkligen har kunnat sitta ner och vila och inte behöva plugga. Inte en enda dag utan att det har hänt något, inte en enda dag som bara blivit en oplanerad, lugn dag. Jag längar efter en sån dag och om ungefär en månad tänker jag unna mig en sån dag. För lite stressigt har det varit det senaste. Och mer blir det!
Nu ska jag återgå till min bok som jag läser och analyserar. Det där inlägget med bilder från Rom får komma en annan dag. Jag måste plugga.
Hej!

Jag älskar Colosseum!

RSS 2.0