Days like these

 
God morgon! Här sitter jag nyvaken, (om man fortfarande är nyvaken efter en timme), med en kopp te, lite Vänner på tv och en fullspäckad dag framför mig. Jag ska börja med det lilla sista städet jag har kvar sen igår, fick inte allt gjort då jag sprang upp och ner mellan lägenhet, matlagning, tvättstugan och soprummet. Och idag ser det lika fullt ut på planeringen. Jag ska som sagt städa lite till, sen ska jag handla, stryka all min tvätt sen igår och sen ska jag helst hinna läsa igenom en sammanfattning, börja plugga väldigt bra i tid är min plan! Sen vid fyra dyker några trevliga typer från klassen upp för en spelkväll. Något jag ser fram emot, kommer bli en höjdarkväll. Så nu är det nog dags att sätta igång med allt att göra. Kanske jag lyckas komma ihåg att fota lite under kvällen så jag kan visa upp mina vänner för er. Hehe!
 
Jaja, caio!
I love Copenhagen! (typ ta mig dit nu?)

Min nedräkning börjar nu

 
Hej hopp, efter en lång första vecka (som inte är över än) tillbaka i Kalmar har jag en kväll med lite paus. Och då kikar jag in här och skriver klart min årssummering! Tjoho!
 
Juli- Den här månaden var en riktig toppmånad. Jag jobbade, festade, myste i Göteborg hos Märta med trevligt folk, fick reda på att jag kommit in på universitetet och avslutade månaden med att ta flyget till Grekland med Anna, bättre kunde jag nog inte haft det.
 
Augusti- Började månaden med Grekland, kom hem, hade blivit av med plånboken, hade ingenstans att bo i Kalmar, fick ett psykbryt, fick nytt körkort, åkte till Kungshamn, fyllde år och sen till slut fick jag tag på en lägenhet och jag flyttade till slut ner till Kalmar. Jag flyttade då in som inneboende hos en söt liten tant då min lägenhet skulle renoveras. Jag avslutade augusti månad med nollning. Roligaste någonsin!
 
September - Samma som i slutet av augusti började jag månaden med nollning, lärde känna en massa nya människor och hade det allmänt kul, allvaret började och jag började plugga och tenta och allt vad det innebar.
 
Oktober- Jag flyttade in i min underbara lägenhet, jag kunde inte fått det bättre, jag bor riktigt fint. Jag åkte på exkursion med klassen och fick ännu fler vänner i världens bästa klass och ja, livet lekte på rätt bra. Sen lyckades jag ju så klart krocka med cykeln så det blev ambulandsdrama men det gick relativt bra, det gör fortfarande ont till och från men jag klarar mig.
 
November- En spännande månad, jag hann inte tänka så mycket egentligen, umgicks med lite nytt folk och myste på. Var på Ladies Night vilket var sjukt kul. Tentade av en kurs med feber och hosta och klarade den tydligen bra! Inte illa! Mer? Nej det var nog november.
 
December - Var sjuk, bakade, myste, åkte hem till Falköping och firade jul, åkte till Göteborg och firade nyår och nu sitter vi här, det är 2013 och ett nytt år, nytt äventyr och nya möjligheter har börjat!
Julsittning i december!

325600

Hej hopp! Det här är min nystart när det gäller bloggande! Häng med. 
 
Jag tänkte göra som alla andra och summera mitt år lite grann. Kanske mest för min egen skull men ändå. 
Så, here we go. 2012 var året för förändringar. Och det är jag glad för. 
 
Januari - jag minns inte något speciellt med den här månaden, mer än att jag började jobba på skolan i Kinnarp och fick, för första gången i mitt liv, ett jobb som var fast fram till slutet av terminen. Jag visste var jag skulle vara varje dag i fem månader framöver, det var en otroligt skön känsla. Faktiskt. 
 
Februari - Jag tror inte jag gjorde så mycket här heller. Eller jo just det, jag åkte Kortvasan på min bästa tid hittills, oj vad stolt jag var över mig själv då. Jag längtar efter skidåkning så det värker i musklerna men det finns ingen tid just nu. Mer i februari var nog bara det där med att fortsätta jobba, ha betalt sportlov och ändå åka ner till posten för att jobba lite extra. Jag är väldigt glad att jag gjorde det. 
 
Mars- Jobb, jobb och sen avslutades månaden i min favoritstad, Köpenhamn med mina fina vänner. Det är verkligen en helg att minnas för resten av livet. Så himla kul var det! 
 
April - Jag minns att jag fick ett ganska tråkigt besked den här månaden och att jag inte mådde så bra, jag jobbade och gjrode saker för att glömma och må bra. Vilket hjälpte ibland men också skadade mig lite mer. Men det måste finnas såna tider också, och jag är förvånande glad att det här året inte har varit det bästa för jag har lärt mig så sjukt mycket och blivit en så mycket starkare människa. 
 
Maj - Jaa, vad gjorde jag den här månaden? Jag tror det var den här månaden jag fick ögoninflammation i båda ögonen och såg ut som en besegrad boxare, det var jobbigt. Sen var jag ock kikade på Göteborsgvarvet i fina Göteborg och bestämde mig för att springa nästa lopp. Men tyvärr missade jag att amnäla mig och satsar på 2014 istället!
 
Juni - Midsommar och galakväll var väl de stora händelserna denna månad. Och det faktum att jag lämnade jobbet och begav mig på nya äventyr. Åh vad jag fick separationsångest av att lämna Kinnarpsskolan. Juni var även månaden då allt vände och jag mådde som mitt vanliga jag igen. Jag och mormor ringde lillebror på Skype på hans födelsedag och sjöng och jag levde på rätt bra.
 
Resten av året får ni sen!
Bild från Galakvällen!

RSS 2.0