I need this

Fredag idag som för mig först innebar en lektion och lunch innan bella var snäll nog att köra hem mig. Sen dess har jag kollat mitt resultat på Cambridgeprovet.. Ringt ett samtal och kollat balfrisyrer, ska ner till frisören snart och prata lite om hur vi ska göra med håret. Hade tänk mig lite pilates sen men om min huvudvärk inte går över struntar jag nog i det och nöjer mig med cykelturen till och från stan i stället.

Ikväll är det Valborg och mina planer är inte så väldigt storartade men det blir nog en bra kväll ändå. God mat lär det bli i alla fall!
Nu ska jag sätta mig på cykeln, starta min älskade ipod och rulla ner till stan.
Adios!


Dock önskar jag att det var lika fint som den här fotodagen i början av maj förra året, lite sol skulle inte skada!

You gotta live it like it sounds

Tisdag, en dag som innehöll plugg, shopping, träning, galet god lunch, fixande med alla bilder som ska framkallas och sen ungefär inget mer. Och klockan är inte mycket egentligen, men jag har redan blivit uttråkad. Så jag tänkte bota detta med lite bokskrivande och sen faktiskt sätta mig med svenskan, fast jag inte behöver plugga mer den här dagen, men vad gör man inte?

Så nu blir det en flaska vatten, Tyler Hilton på högsta volym och massa ord.



How I'd like to hear the words roll out of your mouth finally

Denna veckans planer:

Mary Kay-party hos Ebba ikväll
Göra klart filosofin
Göra engelska
Skriva bok
Framkalla bilder
Träna minst 4 gånger
Öva in lite latin
Börja skriva svenskatal och debattartikel
Plugga lite spanska
Läsa massa bok så jag kan börja på nästa i högen

Och lite annat smått och gott, tur att man nästan inte har några lektioner den här veckan så man hinner med allt det där och lite annat.


Så här blir det när man har filosofi och man har alla grejer på datorn hemma, då kan man kosta på sig att sitta med datorn och skriva blogg i två minuter. Snart hem och träna!

Adios!


Running to stand still

Och idag tar jag och Anna en runda för första gången sen Tjejmilen, målet är nämligen att träna ordentligt inför Tjejmilen det här året, så vinner vi nog sen i september ;) Nej men efter att ha sprungit ensam de senaste, vad blir det, två månaderna? Ja sak samma, det ska bli kul med sällskap i alla fall.
Och ni kan ju lyssna på den här så länge:


Mycket bra!

Swear to shake it up, if you swear to listen

Jag sitter här och undrar vad som hände med solen som skulle vara framme idag, visst det är varmt och skönt ute men jag hade planer på att sola benen så att de inte är lika vita som min klänning sen på studenten. Men det verkar ju inte som att solen hade den planen för mig idag. Kanske senare?

För övrigt (ja, det är mitt favorituttryck när det kommer till skrift) så ska jag sätta igång med bildredigering, bokskrivande och idéskapande på samma gång, och med överdrivet härlig musik från någon bra Disneyfilm eller nåt blir det hela tusen gånger roligare.

Inom en snar framtid ska jag framkalla en massa bilder så det blir mycket pillande med sånt nu idag innan jag sticker ut och springer.


Mer vår än det här får man leta efter :)

Du ser i mig, en krigare

Torsdag och jag är inte alls trött, nej då. Fattar inte varför jag känner mig helt slut egentligen för de senaste nätterna har jag sovit som om jag inte kan annat men jag får väl ta till klassikern och skylla på vädret. Eller nåt.

Idag var det spännande saker på G minsann, eller ja, det var skola där det mest spännande var när jag fick ett element på mig när vi slutade naturen men det var ju en händelse det med. Sen promenad hem och lite pilates på det och efter att ha nästan somnat till ett avsnitt av nostalgiserien Förhäxad blev det stan med mamma och en studentklänning införskaffades! Det känns som att det mesta är klart nu!

Nej, jag är inte datorsugen alls idag, som vanligt den här veckan. Ska bara lyssna på lite musik medan jag väljer kvällens film eller tv-serie och sen ska jag krypa ner i sängen. För mig som inte haft tv på rummet innan vi satte in det innan påsk så är det här rena rama lyxlivet.

Imorgon bär det av till Skara igen, mycket trevligt!

Lite mer sol kanske? Så här trevligt hade jag förra veckan och nu går man omkring och fryser.. Nej mer sol ska det vara!

Have a heart

Tisdag och jag slutade klockan tio. Jag kan helt klart vänja mig vid detta. Det blev lite latinplugg hos mig, sen grejade jag med lite filosofi och slöade tills den där diskmaskinskillen kom hit, tre timmar senare än väntat. Men tekniskt sett så gjorde han ju inget fel direkt, klockan två är ju efter elva..

Sen blev det ett hårt träningspass som inte kunde suttit bättre just idag. Lagom väder att springa i minsann. Skönt så att.

Effekten av att man slutar tidigt och hinner med allt man ska hinna med innan halv fyra är att man hamnar i soffan och ser på tv, men det är ju inget man direkt klagar på om man säger så.

Nu ska jag koka mig lite thé och invänta Cougar Town genom att läsa Solo och slötitta på något på TV, det är tisdagsglam det!
Ciao!


För övrigt bor jag nästan i min träningsjacka nu, så imorgon tar jag en vilodag från allt vad träning heter!


So she built an army

Internet är lite knepigt ibland, jag kommer bara in på vissa sidor just nu, kanske i och för sig bara är idag, men bloggen funkar, och youtube funkar så jag kan bjussa på en galet bra låt. Men idag gör det inte så mycket det där med internet för jag är inte ens sugen på att sitta vid datorn, det enda som lockar är Spotify och det är enda anledningen till att datorn är på egentligen. Det är riktigt passion för musik det.

Den här har spelats cirka 15 gånger i mina öron idag, och det bara när jag är hemma eftersom jag bara kommer åt den på Spotify och sånt. Den dagen den finns på min iPod blir jag lycklig.


Ah, bra bra!

Nej, nu ska jag bädda ner mig i sängen och hoppas att det går någon kul komediserie på tv som jag kan slötitta på tills jag somnar.
Imorgon har jag skola till tio sen hem och släppa in diskmaskinsgubbe och sen träna och plugga. Så ambitiös jag har blivit det senaste.

Adios!


Ser enkelt ut på håll

Dagens plan:

Städning.
Plugg.
Skriva bok.
Redigera bilder.
Träna.
Se på film.

Snart klar med första punkten och det rullar på rätt bra. Och med GRYM musik blir allt tusen gånger roligare.
Stay tuned!

Hey, soul sister

Om det är regnmoln eller moln med aska från Island över oss är det ingen som vet. Men det är en perfekt dag för att göra allt man ska göra och lite till. Som att träffa Anna, som att plugga, som att träna lite, som att städa och som att skriva böcker och framkalla bilder kanske. Inte något jag skulle vilja klaga på. Och det är nästan så att jag känner för att laga maten till ikväll alltså. Ska nog kanske göra det.

Igår var det en trött men bra dag. Bäst var självklart Wannabe me i Skara och Anna är grym, så är det bara. Jag somnade väldigt bra. Det blir så när man partar en torsdag, men somnar liksom på en gång sen på fredagen.

Nu verkar det som att min kära Anna är redo. Så det blir lite naturgodis på det. Nötter kan vara överdrivet gott ibland. Och en lördag som denna passar det perfekt.


Jag och Lisen på klassfesten i torsdags <3
Sp07b är bäst för övrigt!

This is how we party


Från festen i söndgs.

Nu drara jag på klassfest och sen fortsätter äventyret i Skövde. Ska bli mycket trevligt och jag håller tummarna för att träffa lite trevligt folk :)

Adios!

Men det är solsken där jag går

Våren kan vara det bästa som finns. Idag tog jag mina snygga nya våriga tygskor som är turkosa OCH matchar min randiga tröja. Bestämde mig för att det kändes sött på alla sätt. Sedan tog jag bilen och gled iväg i solen till skolan med kära vänner i bilen. Mycket trevligt. Efter två lektioner var det hål i tre timmar och två av de timmarna spenderades i solen med latintjejer och naturböcker. Lyckades skaffa mig en liten trevlig solbränna som jag tänker bygga på mest hela våren nu ;)

Efter skolan blev det ett fyrtiotredje (ja, ironi) besök på resebyrån, men nu ska vi inte ändra nåt mer, inte ta bort några mer personer eller nåt så nu är det bara betalningen kvar och om 121 dagar lyfter vi!

Sen blev det träning, en liten runda med lillebror innan han vek av för intervaller och jag sprang vidare min runda och avslutade sedan denna träning med lite pilates. Firade detta med glass och inhandling av alla mjölkprodukter mamma kunnat komma på och sen hamnade jag här. Men nu ska jag fortsätta med mitt Grey's tittande. Ska försöka sova relativt tidigt idag så efter Grey's blir det bok en stund och sen så.

Ska vi ta och hoppas på att det här vädret håller i sig? För jag gillar mina pilotsolglasögon :)

Ciao!

If you're cold I'll keep you warm

Tisdag- dagen som blev onormalt lång skulle man väl kunna säga. Det blir lätt så när man börjar åtta och slutar nio. Men det har jag verkligen inget emot. Det blev naturplugg i solen, bokläsning, TV, glass, musik i massor, högskoleansökan och en massa annat bus denna dag så jag är nöjd.

Och så fick jag ett mycket bra besked!
 
Så här borde det vara varje dag :)

Nu är jag redigt trött så det blir slutet på Christine och sen sängen!
Night!

I'm not alone cause the TV's on, yeah

Härlig dag är nog bara förnamnet idag egentligen. Började dagen med sovmorgon till halv tolv, lite spanska på det och sen slut på skoldagen kvart över tolv. Jag klagar inte. Sen hem och plugga lite natur, hämta världens finaste balklänning och sen träning i världens härligaste väder. Och efter lite planerande för framtiden bjöd kvällen på en mycket trevlig promenad med en person som känner mig utan och innan trots att vi inte träffas så väldigt ofta. Det är mycket uppskattat det.

Och sen var det Svenska Hollywoodfruar och så hamnade jag här sen. Med telefonen i högsta hugg för det är många sms nu. Men nu får det bli sängen och det nya sömnpillret: TV:n på i bakgrunden, svårt att somna annars, i alla fall igår.

Imorgon är det en rätt chill dag, svenska från åtta till nio och sen slutar jag. Inte att klaga på. Men om inte telefonen ringer imorgon dör jag lite tror jag.

Och som det ser ut nu blir det en runda imogon också.

Over and out!

it's the time it takes to blow away

Klockan ringde alldeles för tidigt för att vara en lördag. Jag gick upp och åt frukost alldeles för tidigt för en lördag. jag var hos Anna tidigare än jag någonsin varit. Och sen var det dags: Högskoleprovet. Jag ska inte säga så mycket mer än att det är skönt att det är över nu.

Det bästa var väl egentligen rasterna och den trevliga lunchen, men så är det väl jämt ;)

Ja, jag ska hoppa in i duschen och ladda om för en kväll i Lidköping, ska bli trevligt.


It may not seem as very much, but I'm yours

Jag sitter i skolan och väntar på engelskan, som en vanlig tisdag då. Ska efter den gå hem och sen träna, som en vanlig tisdag då. Ska spendera några timmar i väntan på House, som en vanlig tisdag då. Men jag klagar inte. Jag gillar tisdagar.

Helgen och lovet har helt klart varit umärkt bra. Skönt med ledighet, trevligt med alla bra människor man har träffat, mycket tv och filmmys men det är så det ska vara när det är lov. Och jag har lyckats klämma in en hel del träning så jag är nöjd vill jag lova. Den här veckan är det massa latin som ska sitta som berget innan fredag och sen är det helg. Ja efter högskoleprovet på lördag ja..

Sen får man se vad helgen bjuder på för spännande, men något trevligt blir det nog :)

Anyway, jag ska väl ta och kolla på nåt annat än mina egna ord för det kan vara lite uttröttande ibland.
Adios!


You make me smile, please stay for a while

Det är helt underbart det här ju. Vår på alla sätt. Jag har tränat pilates och känner redan hur kroppen kommer ha ont imorgon med det är det värt. Kan vara det skönaste jag tränat på länge.

Igår var det påskafton för dem som missade det. Jag hade storartade planer för kvällen, det skulle vara middag hemm med gott folk, sen swkulle jag dra mig neråt en förfest och så skulle vi parta loss på en Michael Jackson-kväll. Planerna ändrades rätt ordentligt eftersom jag verkligen inte kände för fest när det väl gällde. Jag stod ute och pratade med Elin, Emelie och Hampus och fick i all fall chansen att ta ut mina pumps för första gången iår, så jag var nöjd. Sen åkte jag hem och vid ett började äventyren. Det var bil genom stan några gånger och det var riktigt trevligt, drack té vid två i natt och kom inte hem förrän kvart i tre eller nåt. Galet trevligt hade jag! <3

Så att säga att jag ångrar mig för att jag inte gick in vore verkligen att ljuga för kvällen hade inte blivit i närheten av lika bra tror jag.

Nu ska jag äta påskmiddag hos mormor och morfar.
Adios!

For hope, peace and love what do they say?

Då var det torsdag, vi har kommit till lovets mitt mer eller mindre. Fast det känns som att lovet är slut vilken minut som helst. Men kanske inte. Igår var det Göteborg för hela slanten, ja jag skämtar inte, hela slanten var det. Haha nej jag la inte ut alla pengar jag äger men jag fick med mig kjolen med stort K. Med andra ord: kjolen som passar till allt. Till vardags och till fest, till linne och till skjorta. Bör jag nämna att jag är nöjd? Sen att jag har hittat de perfekta skorna till studenten på stan idag gör saken bara ännu bättre, ska köpa dem inom en mycket snar framtid.

Jag vet inte om jag skrev något om den där gamla serien jag var helt besatt av när jag var yngre, men i alla fall. Jag gillar att sitta och kolla på den nu med, ger många bra minnen. Även om serien kanske inte är den bästa världen åstakommit med men nostalgimetern tickar högt och det räcker för mig.


Och musiken är faktiskt bra.
Ska nog se nåt avsnitt, sen jag slutade titta på serien som en liten 14-åring har jag nog alltid undrat vad som hände i slutet.

Over and out!

RSS 2.0