Say hello to good times

Tisdag, jag slutade tidigt och har legat ute i solen med min bra bok hela eftermiddagen. Hunnit fixa lite grejer och duschat och nu är jag redo för middag på stan med Johanna och Jennie, blir mysigt! Och under tiden som jag väntar på min skjuts sitter jag och läser lite till tonerna av musiken från en av mina favoritfilmer, Walk The Line, jag har aldrig varit ett Johnny Cash-fan, men efter den filmen blir man ganska fast ändå.



Nytt favoritcitat förresten: "Hellre skriva för sig själv och inte ha någon publik än att skriva för publik och inte ha sig själv"

Somehow I found, a way to get lost in you

Söndag, dags att lägga sig och vila upp sig för en ny vecka med jobb. Det som känns bra är att min kära far också joinar jobbgänget, bara lillebror kvar i familjen som kan sova ut och inte bry sig om när han måste upp. Plus att jag har min galna, glada, underbara sommarpostisar. Vi är ett glatt och härligt gäng vi!

Nu börjar jag bli trött, men ska ha datorn igång en stund till, medan jag läser så jag kan lyssna på Three Days Grace, och sen prata några minuter med Lisen innan jag somnar. Hon är bra hon! Idag har hon fått mig att tänka på ett helt annat sätt! Vilken uppfriskande nyhet! Haha, och nu greppar jag min tjejiga bok, laddar mobilen, laddar iPoden och kryper ner i sängen! Ställer klockan på kvart i sex och förbereder mig för en vecka fylld av jobb, myskvällar med mina bästa vänner, bio, avskedsfest, kvällsjobb och fest. Sommaren är helt okej! Men jag hoppas på mindre regn! Sol är för bra!


STORT HJÄRTA!

Let me get close to you..

Idag är jag lite ego. Jag började med att städa, okej det är inte så ego för jag bryr mig inte jättemycket om hur det ser ut i mitt rum just nu, eller någonsin egentligen men ändå, sen satte jag mig med min bok och sitter nu och egar igenom den. Måste ju bli klar snart, skicka iväg den, göra framsida, baksida och sånt. Så nu läser jag väl igenom den och hittar fel, ändrar om, gör om, gör rätt. Om en timme ska jag sätta på mig löparskorna och sticka ut och springa, blir nog timmesrundan idag, kan vara skönt när det inte är så tryckande varmt som det har varit lite till och från. Även om jag hellre har sol och värme än det här vädret. Ikväll blir det att gå ut och göra stan osäker med Sofie, Johanna och kanske Malin, blir bra!

Nu ska jag fortsätta mitt egoläsande och tagga till för träning.

Ciao!

Och jag känner nog för att spola tillbaka tiden till studenveckan faktsikt för den var något utöver allt annat.

Come on, come out

Det är fredag, och jag firar detta med en ny header på bloggen, fräscht. Om en och en halvtimme börjar jag jobba igen men sen är det Helg med stort H, jag har inga planer och känner att det kan bli en spontanhelg för mig. Får se vad jag hittar på med andra ord.

Sen att det är tre veckor kvar att jobba, tre veckor kvar till Grekland och bara tre dagar kvar tills lönen rasar in på kontot är inget jag klagar över.
Hittar jag inte på nåt väldigt kul blir det fler inlägg idag. Kul för er.

Adios lovers!

I head of to my job, guess not much has changed

För ungefär två månader sen skrev jag att min vardag upptogs av plugg, träning, musik och tv. Idag skriver jag att min vardag upptas av jobb, träning, musik och tv. Inte mycket som har ändrats egentligen. Fast jag har mer planer (jag och Anna ska smida planer i veckan) jag har mindre än en månad kvar till Grekland, och jag har en liten aning om hur jag vill att mitt liv ska se ut i framtiden. Jag har kommit på det ultimata!

Men för att få min vardag att gå ihop enligt den normala normen jag har sätter jag igång en film och andas ut efter två jobbpass och ett träningspass på 45 minuter. Skönt att kicka igång veckan med en energiboost!

Adios my lovers!


Just another day

För att sammanfatta helgen lite:
Spontanutgång i fredags då man träffade på mycket trevliga människor, massa postisar, folk man inte träffat sen studenten och lite andra vänner som var ute och röjde.
Fest hos Sofie med utgång som slut på kvällen igår, bättre utgång i fredags men festen hos Sofie var trevlig.
Idag åkte jag, mamma och pappa till Skövde för att lämna in min mobil som är otroligt seg. Och så blev det lite shopping också.
Nu sitter jag och kollar på One Tree Hill och bekantar mig med min gamla mobil igen. Har raderat alla gamla och numera oviktiga sms och äger inga bilder på minnet, så nu har jag världens opersonligaste mobil. Men det känns bra med knappar så här emellanåt. Och att kunna se de där små gula gubbarna i mobilen känns rätt bra när man inte har sett annat än prickar och paranteser sen oktober. Haha.

Senare blir det promenad med Anna. Trevligt det!

Hey I’m just lookin’ for a good time

Lördag, jag hade tänkt åka till Skövde och shoppa lite, kanske åka och klaga på min telefon också men ja, det blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom jag inte vaknade förrän ett. Och det för att pappa väckte mig. Inte så väldigt bra egentligen. Så idag fick snabbt bli dagen att ta tag i saker, som att fixa över all min musik till den nya datorn (för det har jag fortfarande inte gjort), fixa iTunes så jag kan föra över musik till min iPod igen, skriva lite och fixa en sak som jag funderat på att göra någon vecka. Sen ska jag springa, känns som det kan behövas. Men inte innan jag fixat all min musik!
Ikväll blir det lite fest hos Sofie.



Oh, please answer to my call

Tosdag, jag har kvällsvakten och sen är det bara 6 timmar på jobbet kvar innan det är helg. Efter det endast 4 veckor kvar på posten. Räknar ner så det skriker om det, för nu börjar jag längta efter ledighet. Och Santorini. Ska inte bli fel. Men idag är det också bara fyra veckor kvar till min födelsedag, lite knäppt ju. Tiden går fort när man har roligt, eller ja, när man jobbar på posten.

Efter jobbet idag blir det till att träffa lite folk från klassen. Blir kul! Men idag ska jag somna ännu tidigare tror jag, det tar på en att inte kunna somna före elva och sen gå upp kvart i sex och jobba några timmar som innehåller cira 30 trappuppgångar att springa i, jag känner mig ganska mör. Men då tänker jag på alla pengar jag kommer dra in, och på allt kul jag kan hitta på för dem, sen i höst.

Haha, ja nu ska jag dra mig, göra mig klar och allt och se till att jag känner mig piggare innan jag åker iväg! Men jag säger då det, det är tur att tiden går fort på jobbet. Och att jag idag kommer springa in på Ica minst en gång under mitt jobbpass så jag kan vinka på Julia lite.

Pusshej!


You can breathe, you can breathe now

Idag är vädret helt perfekt, skönt, lagom varmt och alldeles underbart. Sitter och lyssnar på musik och har städat klart i köket, ska väl egentligen bara dra igenom köket med en dammsugare, men det kan jag ta sen. Nu går jag på rummet istället, eller alltså, det är inte mycket att göra där heller eftersom jag rensat ut garderoben, men ändå.

Ska blanda saft och göra mig redo för picknick och kanske bad med Sofie, sen blir det promenad med Anna. Bra dagar när man slutar tjugo över tolv och inte behöver jobba kväll. Skönt med lite eftermiddagskänsla också.

Bye!


You'll be sad that you let me go

Idag: Måndag och jag känner mig lite som en powermänniska. Jobbade förmiddag i värmen, det var reklam, post och reklamväst, sjukligt varmt och jag svettades nog bort allt jag hade att göra mig av mig. Kändes så där lagom fräscht. Sen skulle jag åka hem och chefen hann precis fråga mig om jag kunde jobba kväll idag också, så det var bara att rycka in. Sen blev det en powerwalk i den kvava luften och nu känner jag att jag har ben, att jag lever och så går jag på överenergi. Efter min powerwalk blev det lite mat, för jag måste ha nåt att bränna bort imorgon när jag springer i mina trappor och svettas järnet. Men det börjar bli dags att sova nu. Diska klart kan jag göra imorgon, städa upp det absolut sista kan jag göra imorgon, emellan jobbskiften liksom.

Nu ska jag ta min genomsvettiga kropp, lägga den framför en fläkt och somna så snart jag kan. Benen kommer somna i alla fall. Alltid något liksom.

Dagens!

And I wonder if I ever cross your mind

for me it happens all the time



Ganska helknas väder idag, först galet varmt och sen åska och svalare luft, och sen kvavt och risk för åska igen, nu är det regn och det börjar bli lätt att andas igen.
Nu är det inte många dagar kvar tills familjen kommer hem, så jag ska njuta av de sista dagarna och så klart göra det fint i min garderob, har liksom flyttat fram det lite eftersom det varit så skönt väder.
Och nu ska jag se film och inom dricka galet med vatten.
Ciao!

All in, all in for life!

Idag har jag tagit tag i mitt liv! Har börjat rensa igenom min garderob och det kan ta sin tid, inte för att jag har en walk-in-closet med tusen klänningar, linnen och byxor, utan för att jag är sämst på att slänga saker. Jag har separationsångest när det kommer till allt! Men när familjen kommer hem ska det här vara rensat, städat, organiserat och klart, blir nog en bra överraskning.
Och nu är det ju bara två dagar kvar på jobbveckan sen är det helg! Fast vad jag ska göra då är det ingen som vet, hoppas väl mest på bra väder så man kan bättra på brännan lite, kanske ska man shoppa lite någonstans också?

Men nu blir det dags att fortsätta mitt rensande så blir det klart någon dag. Haha. Sen fixa bilder, rensa kameran och förbereda mig för ett litet fotojobb min morfar ordnat, blir kul, får jordgubbar i alla fall.

Som sagt, kläderna kallar på mig, och filmen jag ser.

Adios!

Vårt tak är rätt mysigt att fota på :)

Picknick

Idag står picknick med tre vänner på schemat, blir trevligt det. Känner mig ganska trött men det går nog över när jag kommer ut i luften.
Dessutom njuter jag av ett tomt hus så jag har verkligen ingenting att klaga på. Förutom att det kunde vara så där härligt varmt väder, det är ju inte kallt men det blåser lite liksom.

Från vårt tak i söndags. Trevligt.

But I choose the sun

Årets varmaste dag! Om det var. Blev helt enkelt bara sol och bad hela dagen och grill på kvällen, sen blev jag liksom lite uttråkad och skrev lite bok, det blir alltid så när jag är lite uttråkad och trött. Och det känns ju inte så bra, tänk om jag alltid måste vara trött och uttråkad när jag ska skriva bok, blir tidskrävande och lite smått deprimerande. Haha, nu ska jag greppa min danska deckare och sen somna, imorgon ska lillebror konfirmeras och jag tänkte att jag kanske (KANSKE!) skulle ta mig en löprunda ganska tidigt på morgonen, och avsluta med ett morgondopp, vore ju rätt trevligt.


Dagens.

RSS 2.0