Nobody does it better

Jag sitter och lyssnar på Ray Lamontagnes urmysiga stämma just nu, han är verkligen det bästa sällskapet så här efter ett Houseavsnitt när man inte har mycket annat för sig och man vill varva ner efter ett PSI-pass. Kände att jag körde på lite extra hårt idag och det känns redan i mina muskler. Ja, jag har såna. Och jag kör på samma på söndag igen, det känns så bra att ha kommit igång med något som man trivs så här bra med.

Imorgon är det onsdag. Men inte vilken onsdag som helst, utan onsdagen den 1:e december, första dagen på sista månaden, bara 24 dagar kvar till jul (idag!) och snart är det 2011. Känns som tiden går extremt fort nu.

Idag är enda kvällen den här veckan som jag innan en skoldag inte behöver tänka på att jag ska upp cirka 5-6 timmar efter att jag somnat för imorgon börjar jag inte förrän ett och tåget går inte förrän elva så jag behöver inte gå upp före nio om jag inte vill det, men idag är enda dagen som jag verkligen känner för att sova, är så himla trött då jag inte sovit många timmar de senaste nätterna. Så planen nu är att se ett favoritavsnitt av Vänner (det när Ross bleker tänderna) och sen somna gott med musik i öronen.

_______
Baby, you're the best <3

You belong to me

Måndag och jag har tråkigt, borde väl plugga lite men efter förra veckans intensivplugg känner jag att det kan vänta till imorgon faktiskt. Tror inte Giovanni (helskön snubbe btw) bryr sig om frågorna kommer in idag eller imorgon.
Så istället sitter jag och skriver lite och längtar efter roligare saker. Som träningen om två timmar. Som min nya telefon som SKA vara min i helgen. Som att jobba lite på torsdag (var så länge sen nu). Som att få mitt nya VISA-kort så jag kan köpa julklappar, nya träningskläder och DVD-filmen som JAG är med i. Som PSI imorgon. Som helg. Som Jul på Liseberg (ja igen) med mina amiche italiane! Haha. Och lite annat smått och gott som jul och nyår och sånt. Lite sjukt att det bara är en månad kvar av året!

Nu ska jag fortsätta med min bok här. Så jag får lite gjort för en gångs skull.
Bye!

Cinema Italiano

Hej och hå. Det är söndag, och för mig betyder det söndagsfilm. Jag ser Nine idag, jag har väntat på den sen någon gång förra vintern och nu ser jag den äntligen. Den är bra, den är inte det bästa jag sett i musikalväg (men vad kan slå Rent egentligen?) men den är bra, bra musikstycken, bra dans, bra skådespelare och ja, bra att den utspelar sig i Italien, till och med vissa italienska ord! Tänker se den en gång till innan jag måste lämna in den på onsdag!

Den här helgen har varit full av händelser, mest bra men någon dålig också. Kort och gott:
Lördag:
05.05 ringde klockan och det var dags att gå upp.
05.50 bar det av till Alingsås där jag skulle hoppa på ett tåg till Götet
09.00 efter två timmars resa och en promenad genom ett vinterkallt och morgontrött Göteborg var det dags för tenta.
12.30 kom mina fina och det blev shopping och sjukt mycket gång genom Nordstan.
18.00 träffade vi resten av gänget och det bar av till Liseberg
21.32 efter en låång dag med en avslutande stresspromenad till stationen åkte vi hem till stan igen.
01.00 somnade jag gott ensam i Carls säng, han själv la sig vid tre.

Söndag:
11.00 var det dags för frukost.
15.00 var det PSI med Anna på gymmet som gällde!
vid sextiden: Panikattack över borttappad plånbok och utan att ta hela historien kan jag säga att jag just nu kollar på mitt spärrade och avklippa VISA-kort.

Ja, så där har min helg varit. Hoppas på en bra och ganska lugn vecka nu.

Mycket bra!

Besök?

Inte alls ovanligt egentligen:

Jag har precis kört lillebror till berget eftersom han ska träna skidor en sväng och jag kom väl hem vid tjugo över fem till ett tomt hus då mamma och pappa är på finmiddag i Jönköping med Postenmänniskor. Så jag går och sätter mig och börjar läsa lite italienska med lite musik i bakgrunden, men så hör jag helt plötsligt röster från övervåningen. Jag tänker att det är från musiken och struntar i det. Men sen när musiken är tyst hör jag ändå rösterna så jag börjar undra vem sjutton det är som står och pratar där uppe. Jag går upp för trappan och rösterna blir starkare, jag blir lite rädd och tänker att det var en himla tur att jag tränade PSI i tisdags, kanske kan några slag passa sig bra.

Men vänta nu? Är det där Adam Alsings röst? Vad gör han i mitt hus?
Jaha ja, det var bara någon (mamma?) som hade glömt stänga av tv:n och Förkväll är igång på tv. 

Tur det ändå, för jag tror inte jag hade kunna slå ner honom.


Torsdag!

Buon Giorno!

Så där ja, torsdag, ny dag, nya (plugg)möjligheter! Jag har satt igång och ska plugga cirka tre timmar innan det blir en vinterpromenad ner till stan där det blir en sen lunch på Wokstugan med Anna, men tro nu inte att vi kommer flöta och sen gå hem och lägga oss i soffan och glo på tv. Nej vi kommer minsann springa (eller ja gå) upp på gymmet som ju ligger precis vid Wokis och köra ett stenhårt pass. Kan ju vara bra när jag också ska äta pizza med lillebror ikväll. Haha.

Men nu ropar italienskaböckerna på mig så det är dags att fortsätta. Visst, det är lite tråkigt att varje dag ägnar jag rejält många timmar åt att plugga till tentan på lördag men ju bättre jag kan det, ju mer värd är jag heldagen i Göteborg med en massa fina efter tentan och ju mindre kommer jag behöva plugga till sista tentan som är lite av en sammanfattning på all grammatik vi haft. Känns bra!

Hej så länge!


Okej, här hade jag väldigt långt hår insåg jag nu. Från Grekland i somras!

Mi piaci

Onsdag och jag sitter med italienskan och sliter. Känns som jag börjar få kläm på det hela ordentligt nu, så jag hoppas att tentan går bra på lördag. I övrigt händer inte allt för mycket idag. Blir årets första skidpass ikväll med de små knattarna jag tränar, kommer bli kul. Sen är det tv-kväll som gäller och imorgon är det upp och på det hela med italienskan igen. Det och gymmet. Blir mycket plugg och träning nu för tiden, jag saknar att jobba lite men det är skönt att kunna koncentrera sig på italienskan inför tentan på lördag. Jobba kommer jag ju få göra en massa sen i jul på posten så det är lugnt.

Igår var det gymmet som gällde, PSI och det var riktigt kul. Blir helt klart fler gånger. Skönt att ha kommit igång med träningen ordentligt nu.

Men nej, jag har visst inte mycket mer att skriva om idag, får fortsätta med italienskan, har suttit över fyra timmar nu, känns lite segt men det funkar.


La Roma! <3

White snow

Det ser ut lite som ett julkort ute. Jag är ännu mer sugen på julafton men det kommer ju det med snart, och så fort som veckorna går nu för tiden så är det helt plötsligt jul. Och jag har en känsla av att den här veckan kommer gå sjukt fort. Har redan skrivit in tusen saker i min kalender och det blir säkert fler. Men jag kommer belöna mig med shopping och jul på Liseberg på lördag när jag har gjort klart den här veckan som är fylld med plugg, träning och mer plugg. Känns bra.

Men på tal om plugg så ska jag lägga ifrån mig datorn, skriva lite grammatikövningar och se Vänner. Kan bli bra. Att plugga senare än jag brukar har tydligen blivit min grej, och det funkar sjukt bra. Igår kväll satt jag till tjugo i ett och fick sjukt mycket gjort! Mycket bra.

Nu ska jag bara glo lite på Chandler och gänget. Chandler Bing gör mig lycklig! Haha.


Sunday was the day of rest, now it's one more day for progress

Wow, jag önskar verkligen att jag gillar kaffe. Hade varit nåt att dricka nu för att få en energikick till italienskan som jag sitter med. Fick en motivation till att göra klart frågorna innan jag lägger mig och nu har jag fastnat på sista frågan och har suttit med den ett tag nu. Det lossnar liksom inte. Men förhoppninsvis blir jag klar snart, för klockan är snart halv ett och jag ska upp sju imorgon för att hinna plugga och gå en morgonpromenad innan jag åker till Götet för skola i två timmar. Det blir mycket italienska den här veckan. Har omtenta på lördag och tänker klara den no matter what så jag kommer göra ALLT för att hinna plugga ordentligt!

Men jag känner mig motiverad idag. Jag känner mig motiverad inför den här veckan. Motiverad till att träna, plugga, skriva, plugga mer, träna mer. Ja allt. Och min belöning är Göteborg och Jul på Liseberg på lördag. Kommer bli helbra!

Nu måste jag se om min lilla minipaus från pluggandet gjorde mig smartare så sista frågan lossnar. Hej och godnatt!


Tänk när det var maj, försommar och nästan student. Det var mys!

Till Sofie

Hej Sofie. Eftersom du uppskattar mina låttips som jag lägger ut här lite då och då ska du få en låt som jag tror du kommer gilla.



Somewhere, every body starts there
I'm counting on a small prayer,
Lost in a nightmare
But I'm here, and suddenly it's so clear
The struggle through the long years
It taught me to outrun my fears


Så, lite långt blev det nog nu, men det får ni överleva. Sofie förtjänar sin låt! :)
Nu ska jag ner till Carl. Ha en fin kväll people!


Your warm whispers

Det är lördag, jag börjar bli otålig och vill ha december, adventsmys, tillåtelse av mig själv att lyssna på julmusik och juljobb på posten med ett härligt gäng. Men först vill jag ha lördagen den 27e november. Eller ja, inte morgonen utan mer efter elva någon gång. Då är det julklappsshopping med mina fina Anna och Malin och sen kommer fler fina på eftermiddagen och det blir Jul på Liseberg. Det kommer bli mysigt. Vandra i det fina ljuset från alla lampor med de människor jag tycker bäst om. Jag klagar inte.

Men nu är det en vecka kvar dit och innan dess ska jag hinna plugga järnet till omtentan jag har. Jag ska hinna träna (har kommit in i det nu ordentligt igen, det känns bra). Jag ska hinna gå i skolan, och sen någon gång där emellan hinna söka för min onda fot. Ja, ni ser. Veckan kommer nog springa förbi.
Men som vanligt har jag lite ångest över hur korta helgerna känns nu för tiden. Helt plötsligt blir det söndag och helgen lider mot sitt slut. Men det bästa med söndagar är mitt kvällsmys med en söndagsfilm och en kopp te. Ibland är det inte fel med söndagkvällar. Imorgon blir det Nine, har väntat spänt på den filmen länge nu.

Nu ska jag plugga en halvtimme till, sen städa lite, se om jag kan få i mig någon mat och sen blir det lördagsmys med Carl. Skulle gått på bio men det var fullproppat med folk när vi skulle boka så det får bli en annan gång.
Hej så lång!


Blä.

So tell me what you want to hear

Det finns låtar som man aldrig tröttnar på. Det finns band som dyker upp i tv-rutan ibland och kan göra en på världens bästa humör i flera dagar efteråt. Det finns låtar som gör att man önskar att det var längre ner till Ica. Det finns band som man skulle kunna köa till i flera dygn för att få se live. Ett sånt band är utan tvekan OneRepublic. De dök upp på Ellen förut, när jag åt lunch och kollade på tv, och sjöng All The Right Moves och den är verkligen ALLTID bra. Alltid grym. ALLTID underbar. Just därför sitter jag med OneRepublic på hög volym och pluggar italienska just nu. Och förutom All The Right Moves kör jag Secrets några tusen gånger. För gudars, vad bra den är. Och alla andra låtar också. Sjukt bra. Hörde det nyaste albumet för ganska exakt ett år sedan och ja, det är som att höra det för första gången varje gång jag hör låtarna. Vilken grej.
Nu ska jag dyka ner i italienskaböckerna en halvtimme innan det blir Förhäxad på tv, den serien är så mycket nostalgi man bara kan hitta en eftermiddag på femman!
Puss hej!


The way you keep the world at bay for me

Torsdag redan. Gosh, veckorna bara rusar förbi, nästan lite läskigt. Planerna för kvällen var ett cirka fem timmar långt maraton med Vänner-avsnitt men sen blev det lite ändrat och det blir en kväll med Carl. Kanske tur att jag inte är singel fortfarande för jag hade väl plöjt mig igenom alla tio säsonger av Vänner cirka två gånger under den här hösten annars. Haha, för det är enda fördelen med ett förhållande, att inte bara se Vänner helga kvällarna. (Sense the irony, please!)

Nej men jag kommer ingen vidare vart om jag sitter här och bara babblar. Så nu ska jag försöka fixa mig lite grann för jag är helt ofixad just nu. Inte bra!

Men bara så ni vet: Cashewnötter med "salt&vinegar" är det godaste på länge. Vill inte att dom ska ta slut. Någonsin.


Mmm, bra låt.

So little time, so much to do

Tisdag och träningsvärken är värre än jag någonsin varit med om bara dagen efter, frågan är hur den kommer kännas imorgon. Men det hindrade inte mig för att sticka ut och springa när jag var klar med italienskan i alla fall. Skönt var det. Träningsvärken känns till och med när jag sitter och skriver det här. Kul. Haha, men då vet man att man har varit duktig.
Imorgon är det skola igen, jag gillade verkligen att vara ledig idag (eller ja, jag tog ledigt själv men ändå) och behövde den där sovmorgonen, och imorgon börjar jag i och för sig inte förrän ett så jag kan ta sovmorgon då med. Skönt.

Nu måste jag tydligen sätta mig och äta nåt verkar det som, för hungrig är jag! Sen hoppas jag på att hinna träffa Carl lite innan det blir latinmys med Emmy och Zkillan. Försöka mig på en ny bok men jag är inte på "ny-bok-humör", jag hatar att dom riktigt bra böckerna tar slut på tre dagar. Jag vill läsa "Mamma, pappa, barn" igen nästan, för den var sjukt bra. Men ja, det vore ju onödigt eftersom jag vet vem mördaren är. Får hoppas en annan bok jag kan leta upp i bokhyllan är lika bra.

Hej på det!

Och ge mig Grekland och 40-gradig värme igen!


On sleepless roads the sleepless go

Jag var riktigt duktig igår och la mig tidigt så jag skulle få tillräckligt många timmar sömn. Jag släckte strax efter elva och la mig ner med min iPod och tänkte att nu somnar jag vilken minut som helst. Nästan tre timmar senare somnade jag äntligen. Trots att jag kände mig trött när jag la huvudet på kudden var det som att jag var piggare än någonsin, varm och kall om vartannat. Jag försökte med iPoden, tv:n, bok och ett tag till och med dator. Men till slut så kände jag mig så där trött igen, då var klockan ett. Sen somnade jag väl vid två. Men ja, fyra timmar senare var det bara att dra sig upp ur sängen. Hade tänkt sova lite på tåget men min bok är alldeles för bra för det så jag läste hela tågresan. Helmysigt. Nästan så att man önskade att det var längre till Göteborg.
Nu hade jag tänk spendera någon timme med min bok igen men så blir man ivägskickad att handla, men sen så ska jag minsann läsa järnet, innan det blir dags för träning!


Hej så lång!

No more mystery, it is finally clear to me

Söndag kväll, jag ser på SATC 2 som jag köpte igår och har det allmänt bra. Helgen har gått lite väl fort den här veckan. Jag vaknade lite mitt i natten mellan fredag och lördag och kände lite panik för att helgen är så kort. Men jag klarar mig. Imorgon ska jag till skolan, sen tar jag ledigt därifrån på tisdag, för att orka och hinna sitta och plugga flera timmar. Jag kommer aldrig igång annars. Behöver en vardag tror jag, så mycket lättare att koppla av och tänka på endast plugg då.
Jag hade egentligen mer att skriva idag, men det var väl inte så viktigt för det har verkligen försvunnit ur hjärnan. Så nu ska jag krypa ner ordentligt i sängen igen och se klart filmen och sen se lite Vänner och skriva lite innan det blir dags för bok och sen sömn. Snart en ny vecka ju. Men egentligen vill jag bara ha helg igen.



A day in life

Idag finns det lite funderingar i mitt huvud.
Som:
- Hur kommer det sig att när man letar efter hårborsten finns den INGENSTANS men när man inte behöver den är den det enda man kan se?
- Hur kommer det sig att allt man kan tänka på när man jobbar är en påse godis och så fort man har köpt den kan man inte ens tänka på att äta innehållet?
- Hur kommer det sig att man måste tugga lite på insidan av kinden när man har bitit sig där?

Ja egentligen hade jag mer tankar i huvudet idag, men de var nog inte så viktiga för jag kommer inte ihåg dom. Haha. Jobb var det i dag i alla fall, det kändes bra att när jag varit där i två timmar sa ett av barnen "du är min favoritfröken här", då känner man sig uppskattad. Jag har i alla fall kommit fram till att jag är sjukt glad att jag är bra på namn för nu har jag varit på så många ställen att alla namn borde blandas ihop, men det gör dom inte, inte än i alla fall.
Nu ska jag sova, ska åka till skolan imorgon och sen blir det fredagsmys!



Natten!

Another day

Onsdag kväll och jag ligger i sängen och ser på The Holiday, världens bästa film. Kröp ner i pyjamasen redan vid kvart i åtta och har legat och kollat på film och tv sen dess. Tyckte jag förtjänade det.
Igår var inte min dag riktigt. Vandrade mig genom en snöstorm ner till stationen, trampade snett, stod och väntade på ett försenat tåg och fick klara mig utan Filippa på lektionen. Sen fick jag tillbaka tentan också och dagen kunde inte bli mycket sämre. När jag kom hem trösttittade jag på tv och sen spenderade jag eftermiddagen/kvällen/natten med Carl och när jag vaknade idag var jag helt klart på bättre humör. Den kvällen behövdes nog efter min otursförmiddag.
Idag var det bara att rusa hemåt och fixa lunch till skolan och så sätta mig på tåget och åka iväg. Lite halvt seg lektion men det gick bra ändå. Sen träning för de små liven jag tränar lite då och då och det var riktigt lyckad, om man bortser från att min fot börjat kännas värre. Men jag klarar mig nog. Nu har jag ett litet problem, datorn behöver ström men jag orkar inte resa mig upp. Får skriva klart det här och krypa ner i sängen ordentligt igen.


Mycket bra grejer!

Wich then grew into to a hope

Jag är helt utpumpad efter träningen, var sjukt jobbigt men nu efteråt är det rätt skönt. Men för att varva ner och kunna somna så snart som möjligt ska jag sätta igång lite mysig musik och läsa en bok.


Den här kör vi på!
Natten!

It started out as a feeling

Idag har verkligheten börjat på riktigt. Skola fyra dagar i veckan och det kommer bli många timmar på tåget framöver. Men tiden går rätt fort ändå så jag tror jag ska klara mig.
Mamma sa att jag var tvungen att gå upp tidigt imorgon också, vilket jag redan hade tänkt men kanske får ta fem minuter till, det ska tydligen kanske komma snö och ja, då kan det kännas lite så där att cykla ner till stationen om det är halt. Egentligen, vad hände med hösten? Jag tycker den här hösten har gått väldigt fort. Och väldigt smärtfritt.
Den här hösten var hösten då jag:
- Bodde en helg i en lägenhet i Stockholm med mina bästa.
- Började läsa på universitetet i Göteborg.
- Träffade mina fina vänner Filippa, Emelie, Christin och Linda.
- Träffade Carl
- Upptäckte min kärlek för nagellack.
- Upptäckte att man kan hinna med både jobb, skola, träning och fritid på samma vecka.
- Anordnade en stafett med mina skidvänner.
- Lärde mig att ha mer än tusen saker att göra samtidigt och ändå få tiden att gå ihop.
- Jobbade massa på dagis och skola och det har jag lärt mig sjukt mycket av.
- Lärde mig Göteborg.
- Såg NEEDTOBREATHE live på Parken!

Ja, det är bara en liten del av vad som har hänt den här hösten, och i min värld är det inte slut på hösten förrän det ligger snö på gatorna och första adventsljuset är tänt. Så vi har lite drygt tre veckor kvar på hösten!


Jag och Bo i NEEDTOBREATHE, sjuk kväll som jag aldrig kommer glömma!

Jaja, nu ska jag sluta med det här och sätta mig med det jag gör bäst, så där en fyra, fem saker på samma gång! Sen träning, puss!


This may be the one, I've been waiting for

Söndag och jag ska sova vilken sekund som helst. Men måste ju sprida lite kärlek här först. Anna tyckte nämligen förra veckan att jag bloggade för dåligt. Det visade sig att hennes dator inte fick fram alla mina inlägg. Men ändå.
Jag har hunnit med mycket sen sist. Jag har varit i Skövde och gjort krogen, jag har varit i Göteborg med Carl och hittat en perfekt klänning. Jag har varit och sålt lotter och jag har varit i Göteborg på Halloweenfest. Det var trevligt men jag ångrar inte att jag satt på tåget som gick hem till stan vad halv ett.
Idag har jag inte gjort mycket vettigt, tog slömorgon hos Carl och åt frukost sjukt sent. Kom hem vid sjutiden och det enda vi hann med under dagen var en promenad och en film. Men såna dagar måste man ha också.

Nu ska jag sova och ladda för en vecka fylld med skola och tågresor. Och jag ska sova i min egen säng för första gången sen natten till torsdag. I fall någon undrade.


Jag igår innan festen drog igång. Jag var nöjd.
Puss och godnatt!

I'm so up high

Torsdag och jag fick sluta tidigare än jag skulle på jobbet. Det är aldrig fel. Så hem och äta stod på schemat efter jobbet och det var bara att köra på och sen blev det lite hastigt och lustigt bestämt att det blir krogen ikväll. Känns bra, sista torsdagen på länge som jag faktiskt kan ta mig utanför dörren efter klockan tio typ. Och imorgon blir det shopping i Göteborg och jag ska minsann hitta min klänning. Mamma tycker dock att jag har för många klänningar redan och borde kunna använda mig av min nyårsklänning från förra året.

Mamma: Men du kan väl ta den svarta klänningen från förra nyår lite då och då?
Jag: Men jag kan inte ha den när jag går ut och dansar, den är för fin för att gå ut och dansa i.
Mamma: Men du kan väl stå i baren då?

Ja, en vanlig dag hemma hos mig med andra ord. Nu börjar jag bli lite stressad och ska åka och hämta ett fritidskort och sen duscha.

Hej!


And I wouldn't change a thing

Idag spelas Racal Flatts hemma hos mig, och dom är lika bra som alltid.
<3

Nu ska jag bara invänta min far som är och handlar så ska jag göra mig en sallad att ha med till jobbet imorgon. Swell!

Long live

Idag är det verkligen höst ute. Regn och blåst. Och vad passar då bättre än att liksom ta tag i massa saker man egentligen inte måste ta tag i? Fast jo, att plocka i ordning lite på rummet var nödvändigt men nu ska jag ta tag i saker som egentligen inte är så viktiga. Som att se lite inspelade program och rensa bort dom, som att sätta in fler bilder i mitt album, som att rensa min mail, som att rensa min inkorg på mobilen och sånt. Och sen ska jag göra nåt jag inte trodde jag skulle göra, plugga en liten pyttedel inför tentan, som inte är förrän 14:e december, den ni!

Dagen började i alla fall med ett ordentligt pass på gymmet och sen lunch hos mormor och morfar. Bra det.
Nu ska jag sätta igång med tv:n.


För övrigt: snart är det ett år sedan jag började den här bloggen och det här var första bilden jag la upp, inte så konstigt eftersom det är min favoritbild.

Pusshej!


You'll be in my heart

Så där, tisdag och i alla fall skolveckan är över. Imorgon kanske det blir jobb, eller så blir det inte det, sånt vet man aldrig. Torsdag blir det jobb i alla fall men fredag blir det Göteborg och shopping med Carl. Så fort försvann mina sista lediga dagar innan skolan kör igång med fyra gånger i veckan. Men jag är nöjd så länge jag har nåt att göra. Jag gillar lediga dagar då man bara kan sitta och dega i soffan, men det kan man göra på söndagar om man så vill det.

Idag har varit en lång, men mycket bra dag. Började med att tio i sju åka till Göteborg och skolan, blev nästan en timmes sömn på tåget. Det är sjukt skönt. Sen gick jag någon timme på Nordstan och letade röda klänning, kan ha hittat en, kanske. Sen satte jag mig på tåget, fick lite sms och beslutade mig för att hänga med Carl till Skövde, så jag gick av tåget hemma i stan, lagom till det att tåget mot Skövde kom in på perrongen. Flyt. Det blev fika hos Carls farmor och farfar innan vi stack iväg och gjorde stan osäker, eller ja, Carl, inte jag. För jag kom fram till att det man inte hittar i Göteborg hittar man inte heller i Skövde. Men jag köpte en deo. Alltid något liksom.

Nu ska jag slötitta på Vänner en stund, eller så ångrar jag mig så fort jag landar i sängen och tycker att det verkar skönare att sova. Vem vet?
Natten!


Man kan sakna en del med gymnasiet ändå, och idag saknar jag att träffa Emmy varje dag <3

Dear heart

Då var det måndag, starten på en ny vecka och även starten på en ny månad. Bara två månader kvar av 2010 och det har gått otroligt fort det här året men det är väl så nu för tiden.
Idag har jag varit ledig och började dagen hos Carl, fortsatte ner till mormor, sen ner till stan och sen gymmet innan jag mellanlandade i sängen innan dagens andra träningspass. Blir bara styrkan för mig idag, har ont i mitt ben så känns som en bra idé att inte springa runt och spela bandy så mycket.
Efter träningen ska jag hem och ladda för enda skoldagen den här veckan. Och den är dessutom inte ens så lång så det ska nog gå bra. Och detta laddar jag då upp för med sista delen av Dear John som sitter i min dvd och väntar på att jag ska se klart den. Bra film, så långt jag har sett!

Nu: Träning!

Lite så att man idag längtar till en sommardag i Kungshamn!

RSS 2.0