From the moment we arrived on this planet

Sorry för taskig uppdatering. Men jag har inget annat att skylla på än att jag helt enkelt inte har tid, har inte haft igång datorn ens. Och eftersom så många klagar ska jag klaga lite tillbaka! Kommentera bättre! Haha så, nu har jag fått försvara mig lite.
Nu ska jag speeda ett inlägg för ska hinna lägga upp bilder på fotobloggen, maila bilder till Carl, sätta in lönebesked och andra viktiga papper i min pärm, maila timrapport till kommunen och typ lite smått och gott, och jag vill försöka vara klar inom en timme. Haha lycka till typ.
Jag kom precis hem från Skövde, var där på bio med lillebror och vi såg Transformers 3, och jag säger bara en sak. Se den. Den var helt sjukt bra.

Nu ska jag ta tag i livet, imorgon är det redan fredag och det känns otroligt skönt. Jag spenderar den på jobbet, på stan, på gymmet och sen hemma med min fina. Det känns som en perfekt start på juli!

Puss på er!


Jag saknar denna tjej idag!

Your true colors are beautiful

Jag vet jag vet! Jag bloggar extremt dåligt nu för tiden men jag vet aldrig när jag ska hitta tiden, orken, motivationen eller nåt sånt. Men nu kommer mitt liv lugna ner sig något. Men vi kör en snabb sammanfattning!

Onsdag: Jag och Sofie var på bilbingo. Vi vann inget men vi hade trevligt ändå.
Torsdag: Jag jobbade fikade och planerade 20-årsfest med Anna och sen gick jag och Carl och Charlotte till Sofie och drack vin, åt popcorn och pratade strunt. Trevlig kväll minsann.
Fredag: Midsommarafton, fest hos Hampus, galet kul kväll och sen vidare mot Skultorp. Jag och Carl kom hem halv fem. Det var länge länge sen jag la mig så sent.
Lördag: Efter att ha sovit ut och degat i sängen en stund åkte jag hem och packade för nästa äventyr: Tält och fest på Torsö. Trevligt det med. Men lite kallt. Fast mitt och Carls tält var litet och lagom så där inne var det varmt och skänt i alla fall.
Söndag: Efter att ha slitit mig från min luftmadrass, hjälp vad skönt det var att sova på den faktiskt, så åkte vi till Forsvik och firade Carlen med hans mamma.

Så där ja. Nu är det måndag, jag har jobbat tio timmar, kom hem halv åtta gick en powerwalk, var hemma tjugo i nio, åt, körde lillebror till pizzerian, åt cheescake, fixade lillebrors födelsedagspresent (han fyller år imorgon) och nu sitter jag då här i sängen och andas ut lite. Ska se lite SATC och sen vid elva blir det tio minuters läsningo och sen sova. Imorgon får jag gå upp halv åtta tror jag så hinner jag städa lite innan jag börjar jobba halv tio. Ska hinna gratta lillebror innan jobbet också.

Men ja, nu blev det ett väldigt långt inlägg. Nu ska jag ladda för mitt tiotimmars pass imorgon. Skönt med pengar!


Promise

Ja jag lovade ju er ett inlägg idag! Jag ska snart lägga mig och läsa slutet på en bra bok och sen sova, jag har sovmorgon till tolv imorgon och tänker inte gå upp förrän nio. Skönt! Så det blir lite fotojobb och dammsugning innan jobbet imorgon och sen är det brevbäring 12-16 och sen ska jag och Sofie på äventyr! Mer om det imorgon!
På torsdag är det samma sovmorgon och sen har jag en date med Anna, och jag och Carl ska hälsa på min faster. På fredag är det midsommar och vi ska på fest hos Hampus, sen ska vi ut och tälta med Carls kompisar på lördag. Sen åker vi direkt till Forsvik och firar Carls födelsedag med hans mamma. Ja, ni märker. Jag har så himla mycket uppbokat att tiden går riktigt fort.
Idag har jag jobbat hela dagen, hunnit en supersnabb sväng till Skövde och sen fikat och firat hos mitt hjärta som fyller 20 idag. Trevligt minsann.
Men nu ska jag se om min pojk glömt av mig och somnat utan att skicka ett sms eller om han fortfarande är vaken vilket jag egentligen inte hoppas. Han behöver sova! Hehe.


Puss på min 20-åring <3

Happy

Ja, jag har tydligen varit väldigt dålig på att blogga det senaste men jag har haft galet mycket att göra. Inom loppet av tre dygn hann jag med Göteborg och Liseberg, Lidköping och fotografering och sen resa och vistelse i Dalarna. Idag började verkligen verkligheten igen med jobb. Känns ändå helt okej. Det är bara att kämpa på och tänka på pengarna som kommer finnas på mitt konto sen. Nu ska jag faktiskt lägga mig, ville bara visa livstecken. Imorgon väntar en lång dag med jobb till tio i fyra, en superrush till Skövde och sen fira min älskling som fyller tjugo. Så ja, jag har en del att göra.
Men imorgon kommer lite mer uppdatering om helgen, och vad för trevligt jag ska hitta på det närmaste, För jag vet att ni bryr er. Hej hopp!


Just nu är jag så här: glader!

Keeping busy

Okej, nej, jag vet att det inte är onsdag hela veckan. Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men oj så mycket jag har haft att göra. I fredags var det student här i stan och jag fotade och firade mest hela dagen. I lördags var det Ikea och A6 med Sofie och sen var det tjejkväll hos Emma, igår var det bal och då fotade jag också. Fick ihop 620 bilder, inte illa. Idag har jag varit ledig och jag har varit i Skövde, varit på stan, tränat Combat, gått en sväng, fått en allergichock, träffat Carl och redigerat en himla massa bilder. Men åh så kul det är.

Imorgon ska jag åka till Skövde igen med Anna och sen ska jag träffa Sofie och sen ska jag träffa min fina en stund. På onsdag tar min kusin Anton studenten så ska till Lidköping och fota och fira, på torsdag slutar lillebror nian och det ska ju firas lite det med. På fredag är det bal i Lidköping så då ska jag dit igen och fota detta sen ska jag skynda hem, sätta mig i Carls bil och glida upp till Dalarna för att spendera helgen där. Som ni ser, jag har mycket att göra! Nu ska jag redigera den sista delen av första halvan av gårdagens bilder och sen sova. Godnatt på er!


Fler fina bilder på http://aleaphotos.blogg.se/

Long live

Hola! Idag är det onsdag, jag väcktes av ett samtal 6.49 där jag fick frågan om jag kunde jobba. Och skulle då börja 7.00. Lite stressigt men de förstod ju så klart att jag inte skulle hinna till det men jag skyndade mig och var nog på plats kvart över. Bra! Sen åkte jag hem, åt mat, åkte till stan, åkte hem, sprang, träffade världens finaste, och nu hamnade jag här. Sitter med lite planering inför helgen som är stört uppbokad men det är bara riktigt roliga saker så det gör mig inget! Ska fira studenter, fota studenter, åka till Ikea med Sofie, gå på tjejkväll, fota bal och massa sånt. Bara massa kul alltså!
Men nu ska jag fortsätta med mitt och sen lägga mig. Puss på er!


Puss på dig <3

Tuesday

Då var det tisdag, fast det känns som måndag. Konstigt. Men nu är det två dagar kvar till helg för mig då jag ska fotojobba på studenten. Frågan är om dessa två dagar kommer innehålla jobb eller inte. Det märker vi! Det är lite smått kluvet det hela då jag bara har två veckor kvar utan schema så vore skönt med liite ledigt innan sommaren kickar igång. Det är inte kul med alla statusuppdateringar på Facebook som informerar om att folk snart har semester, att folk ska ut och resa och att folk funderar på sista minuten. Men i höst blir det London, i sommar lite små helgtrips och nästa sommar nåt rejält och underbart!
Imorgon ska jag ta tag i mitt liv och springa en runda och så får jag se vad dagen bjuder på. Jobb, inte jobb, vem vet?
Nej det blir nog inte mycket roligare än så här, jag ser klart Cougar Town och lägger mig istället. Och läser lite i min bra bok. Hej så lång!


Igår.

Summer days

Min helg har varit helt sjukt underbart fantastisk! Började den med att hjälpa Sofie med det sista av hennes flytt, sen bar det av till Forsvik för en helt underbar kväll hos Carls mamma med solning, tama änder, vin och massa skratt. Mycket trevlig kväll! Sen igår kom vi hem vid sex på kvällen och då var det bara att duscha och göra sig klar för nästa fina kväll som spenderades på Sofies balkong. Och idag var det chill vid Annas stuga i Broholm som jag nu alltså äntligen fått se, vi har pratat om att jag ska åka ut dit i flera år men det har verkligen aldrig blivit av. Haha men idag tog vi tag i våra liv! Och nu avslutar jag helgen med att sitta ner och göra inget i stort sett, skönt det med.
Nu bjuder jag på lite fina bilder från helgen.


Andbesök, små och söta.

Jag ligger och solar i Forsvik och min näsa ser visst lite större ut än den brukar, haha jaja.

Sofie fick en vinöppnare av mig i inflyttningspresent. Den var riktigt fin.
Broholm. Man ser till och med Annas stuga på bilden. Myyys.

Time flies

Ett år sedan tog jag studenten. Fattar ni hur fort tiden har gått sen den dagen? För ett år sedan sken solen på oss studenter och bara ordet lycka kan beskriva den dagen. Och nu sitter jag här, ett år senare och tänker på vad ett helt år kan göra. Vad som kan hända under ett år. Som sommarjobb på posten i fint väder, som Grekland, som höst och universitet, som italienska, som jul, nyår, vinter, skidor, Rom, kärlek och en massa annat. Ett helt år! Och jag saknar mig klass lite idag!


Make the best of it

Hej hopp! Här sitter jag och mår dåligt över min ekonomi. Eller okej jag mår inte dåligt av den men jag hade inte räknat med att så mycket pengar skulle gå åt så fort så nu har jag satt en gräns för denna månad vilken jag hoppas kunna hålla! För sen när löningen kommer är den på klart mycket mer än vad den varit de senaste månanderna plus att jag får tillbaka pengar på skatten så helt plötsligt är det okej igen. Känns bra ändå. Men det som förstörde för mig var ju att jag bara fick ett halvt studiebidrag vilket ju ledde till att jag fick 1400 kronor mindre än jag räknat med i maj. Skulle snålat också men det gick sådär. Så nu börjar jag snåla rejält! Plus att jag har skrivit in mig på vikarielistan de dagar jag kan, och även de dagar står jag på postens lista. Så har jag tur är mina enda lediga dagar från och med nu nästa fredag, onsdag- fredag veckan efter det. Fyra lediga dagar på hela sommaren. Och då ska jag fotojobba. Hoppas det blir värt det sen i höst när jag kollar över ekonomin igen. Shit. Haha. Men nu ska jag göra nåt roligare och grilla med grannarna innan det blir en kväll med min fining! Puss på er!


Hela sommaren i denna outfit. Ja.


Let the sun shine on your face

Torsdag och jag har spenderat hela dagen i Skövde. Först shopping med Anna och sen möte med babe. Trevlig dag minsann och när jag gick hem från Carl vid åtta sken solen och jag kände mig på topphumör! Så nu firar jag detta med spännande Crimekväll på femman! Criminal Minds är sjukt bra idag! Sen ska jag krypa ner i sängen och sova för imorgon blir det postjobb. Har varit lite otaggad på det hela dagen men det börjar kännas bättre. Det är ju bara en dag och det är ju dessutom fredag! Imorgon ska det ju också vara bra väder så det är nog lugnt! Sen blir det en kväll med Carl och så är det ju hela tre dagars ledighet, skönt! Men nu ska jag koncentrera mig på CM! Så puss på er!


Days of summer

Då är sommaren igång! Sommaren startar ju aldrig officiellt förrän första juni! Och jag inledde den med att vakna hos min pojk som åkte och jobbade så jag låg och drog mig och sov ett bra tag till efter det och njöt av tystnaden, lugnet och framförallt det faktum att jag inte behövde gå hem för att plugga utan kunde gå hem precis när jag kände för det. Men det blev lite ensamt till slut så jag tog på mig och gick hem. Och nu ska jag starta igång med städning av mitt rum för det behövs som vanligt. Sen ska jag stå för maten här idag så får börja på den när jag är klar med städningen. Sen ska jag njuta av livet ett tag innan det blir träning och kanske en kväll med Carl. Imorgon blir det nog Skövde i stort sett hela dagen, sen en paus från ledigheten i form av jobb på fredag men sen tre lediga dagar till. Grymt bra start på sommaren!


Här spenderade jag en liten del av gårkvällen. Fick fina bilder, roliga bilder, knäppa bilder och en MASSA skratt!

RSS 2.0