No sleep tonight


Då gör vi oss redo för Ållecamp, jag börjar kvällen med lite mat och väntar nog kanske på Lisen innan jag drar upp till gänget, det kommer bli en helgrym kväll!

Och jag laddar upp med den här:
LYSSNA!

So long lovers!

The way you move ain't fair, you know

Söndag och jag har legat i mest hela dagen och städat och tränat. Bara balklänningen som ska fixas och sen är dagens måsten avklarade. Och i väntan på min kära farmor så skriver jag lite bok, inte helt fel det heller. Och så förbereder jag mig för Ållecamp i kväll. Kan bli riktigt trevligt det!

Men nej, nu ska jag vrida upp volymen på musiken, sätta igång med boken och dricka massa vatten. Det är glammigt det ;)


In the middle of the ride

Lördag, och den bestod av Skövde med Bella, hennes bror och deras mamma, trevligt det och jag köpte den sötaste t-shirt jag någonsin skådat, sen blev det bara att duscha och byta om inför "öppet hus" hos Kristina och det blev mest en massa tjat med Emma och Julia och en massa skratt så klart, sen hem till grannarna, en sväng på McDonalds med Julia, Ludde och David och till slut tillbaka hos grannarna där vi såg Eurovision, kan säga att det var första gången på väldigt länge som jag faktiskt kollade, och då var inte ens Sverige med. Nu är klockan ett och jag ska sova för att förbereda mig inför morgondagen som kommer vara fullspäckad av bland annat: Träning, städning, balklänningsfix (eftersom den har blivit för stor) och kvällen avslutas på Ållecamp. Härlig dag!

Och nu håller jag tummarna allt jag kan för att det ska vara fint väder hela nästa vecka!


Visst känns det som om kärleken väntar?

"Det känns som det är massa kärlek i luften" - Dagens ord, dagens mening och det som Lisa P-son använde för att beskriva kvällen. Så mycket kärlek till klassen så det är inte sant! Det var inte svårt att hitta ord som passade bra in på den här klassen. Men när inspirationen kändes långt bort när jag började med mitt tal igår, vände jag mig till en mapp som heter "Skola" i min dator som innehåller bilder på klassen, och finast där är den här bilden, på två små 16-åriga tjejer som fann varandra på en gång.


Dagen i övrigt: Noll lektioner, en timmes löpning runt stan, övning på ett tal som satt som en smäck ändå, filosofi, och slutligen middagen med den kärleksfulla klassen. Ni är bäst! ♥


I know this is my time

Igår lämnade jag allt det där vad träning, plugg och böcker heter och åkte på grillfest hos min kära vän Märta och det blev en riktigt kul kväll. Mycket trevligt folk och kvällen avslutades med badminton mitt i natten (man ser INTE bollen om det är mörkt, ingen idé att prova) och en rolig bilresa hem.
Men nu är det söndag och innan jag ska iväg på nya äventyr i form av Odentatto så är det verkligheten; plugg och böcker som gäller i någon timme.


Running far, running fast

Det enda som upptar min vardag och mitt liv för tillfället är plugg, träning och lite tv. Och tusentals låtar. Som den här.



Sufjan Stevens är dagens pluggsällskap. Lika bra att fortsätta med Aristoteles. Bye!

From the moment we arrived on this planet

Jag har inte bara varit världens sämsta bloggare den här veckan, jag har varit världens sämsta datoranvändare den här veckan. Jag har knappt rört den förutom när jag hade vinkväll i fredags och vi spelade musik. Men jag har inte haft lust till att göra nåt annat än att träna, umgås med glatt folk, träna och se på tv, och så plugga lite då. Och sånt är ju skönt ibland.

Men för att sammanfatta lite:
Tisdag: Studentfest, mycket kul kväll, roligaste var när Anna petade mig i ögat.
Onsdag: Spöregn och vilodag med provsminkning till balen.
Torsdag: Träning, plugg, tv och latinkväll.
Fredag: Vinkväll, sjukt kul!
Lördag: Plugg, film, träning och fest hos Jakob.

Och nu är det redan söndag och jag har massa saker på schemat. Som plugg (filosofi, spanska, latin, svenska), träning, mat, tv och lite annat smått och gott.
Med lite musik från Lejonkungen så!

Adios!

Och om 90 dagar är jag i värmen igen!

With love

Det är tisdag och normalt sett sitter man hemma och ser Cougar Town och Christine, men inte ikväll. Nej ikväll ska vi festa! Mitt problem är dock vad jag ska ha på mig! jag börjar nerifrån och tar på mig mina pumps så får jag komma fram till nåt sen.

Bäst att göra iordning nåt i alla fall, som håret, alltid nåt liksom!


With love <3

Someday I'm gonna find it

Vad dålig jag har blivit på att blogga. Har verkligen inget annat att skriva än att jag var ute och sprang förut och det var nog första gången i världshistorien som jag faktiskt kunde springa bara en vecka efter att ha blivit förkyld, det är ovanligt när man brukar vara förkyld i tre veckor som jag. sen så kan jag också skriva att när jag var ute och sprang fick jag hoppa åt sidan för att en himla katt hade bestämt sig för att stå PRECIS där jag skulle springa. Och sen kan jag skrva att jag ska se på Svenska Hollywoodfruar, kolla lite spanska och prova en frisyr för att sånt kan vara galet kul.

Och att Lifehouse är världsbäst idag.


Prova bara att springa till den här, världens kick.

I woke up this morning
Don't know where I'm going
But it's alright
I wouldn't have it any other way

And I need you now

Det passar verkligen perfekt att jag har en sån där ambitiös dag idag. Har pluggat inför morgondagens naturprov, gjort massa engelska och är snart klar att redovisa på fredag, så imorgon behöver jag bara plugga in det och göra en powerpoint. Sen ska jag sätta mig med te och en macka och se på tv samtidigt som jag fixar pärlorna till min balfrisyr. Shit vad mycket man hinner med så här en onsdag. Och så här mycket har jag kvar innan jag kan slappna av, i slutet av maj.

  • Naturprov
  • Engelskaredovisning
  • Spanska nationella
  • Slutprov Latin C
  • Spanska muntligt (?)
  • Svenska argumenterande tal + debattartikel
  • Svenska högtidstal

Så där ja, det var det hela och sen är min gymnasietid över! Helsick!

Nu blir det den där mackan och koppen te som jag lovade mig själv för en timme sen ungefär, det blir mycket te så här i förkylningstider, och sen ska jag avjnuta en avokado med salt som efterrätt. GOTT!


Tuesday

Att den där förkylningen skulle gå över på en gång var visst inte det minsta troligt och nu känner jag mig så där lagom pigg om man säger så. Jag som vill träna och allt sånt. Men det går inte med huvudvärk. Himla skit.

Men idag har ändå varit min turdag på nåt sätt. Betydligt mindre sidor till sista naturkunskapsprovet som är på torsdag, skjuts hem (för det snöade ju faktiskt och då kan man inte gå hem!) och sen lite allmänt flyt fram tills huvudvärken satte in. Men med Ipren kanske den försvinner också.

Nu ska jag i alla fall landa i sängen och stanna där tills jag måste gå upp, typ i morgon alltså.

Over and out!


I'm singing for my soul

Det är måndag, jag har spenderat precis hela dagen i Göteborg med mina söta latinare och ska nu inta soffan eller sängen och kurera mig med en citron så att min hals som redan känns liiiite bättre ska bli frisk redan imorgon helst.

Så ikväll blir det citron, te i mängder och att sova tidigt så att man inte blir mer förkyld, det orkar jag inte vara nu!

Och så kan det vara så att det bara är EN månad kvar till studenten imorgon.
Adios!

Lovley

När söndagen börjar redan halv nio då man vaknar och sen ligger där i sängen och halvsover till nio får man så mycket mer ut av dagen. Klockan är bara kvart i tre och jag har hunnit med en cykeltur till faster som gjorde slingor i mitt så fina utväxtshår, cykeltur hem, plugg, middag, målning av bord och stolar och nu ska jag snart ut i solen igen och läsa latin och natur innan det blir träning med Anna. Härligt värre.

Imorgon bär det av till Göteborg med latinen och jag hoppas för tusan att det är sol då för jag vill gå omkring i mina pilotsolglasögon och kunna ta härliga vårbilder med min kamera. Allt bli mycket roligare då.
Nej, nu kan jag inte sitta här och göra inget.
So long!

On fire

Valborg går att sammanfatta så här:

Mat med lillebror och Erik.
Promenad till tonerna av grym musik.
Springa runt vid elden i två minuter med Anna.
Bil med Adam ner till Annas bil, bil hem till mig med Anna.
Te och prat med Anna.
Datorbus och flum med Anna.
Glass och komedi med lillebror.
Och nu: Somna till nån film?

När kvällen började såg det ganska tomt ut på planeringen och det kändes ju lagom kul, men sen så ändrades ju detta till en mycket bra kväll ändå och det tackar vi för!
Som sagt, nu ska jag sova till nån film.

So long lovers!

RSS 2.0