You wake up every monday, then suddenly it's sunday and the week is gone

Ah. Hej. Jag är lite deppig idag. Nej, deppig är fel ord. Men jag har sån extrem söndagsångest! Jag har haft en helt underbar vecka och en härlig helg och jag vill inte inse att den är slut. Det har nästan känts som semester i veckan. Visst att jag har jobbat varje dag men för en gångs skull inte hela dagarna utan alla dagar utom en har jag slutat innan ett och jag har kunnat hitta på saker på eftermiddagarna. Jag och Carl har spenderat två eftermiddagar i fina fina Forsvik. Jag har varit på bio, TRE gånger. Först med Sofie sen med Carl och ikväll med Bella. Jag har festat, umgåtts, myst, tränat, chillat, grejat och fixat och varit så nöjd med livet att jag ikväll känner mig lite nere för att denna fina vecka är slut. Men det kommer väl kanske en lika bra vecka nu. Vem vet? Men jag hade gärna varit ledig en dag till. Helgen går alltid lite för fort.


Bild från Forsvik i början av sommaren.

Dare you to move

Ja, hur jag än gör går det inte att förneka längre. Helgen är slut. Och jag som verkligen inte vill jobba imorgon. Ska dela ut tjock reklam och grejs. Skönt att sluta ett i alla fall men usch, själva arbetsdagen ser jag inte fram emot.

Helgen har varit riktigt bra. Igår gick jag och Sofie på vinet redan vid fyra och sen var det grill hos hennes föräldrar, åska och ösregn och sen slutade det med att vi gick ut och dansade. Kul kväll! Somnade med en gång när jag kom hem och sov väl till tio, inte så länge alltså men det var lagom. Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Sett massa SATC, sett två filmer. Gått en sväng med Anna. Sett lite mer tv och så har jag faktiskt varit duktig och fixat ris till lunchen imorgon. Kom dock på att jag kunde gjort det när jag kommer hem från jobbet imorgon men äsch. Nu är det klart!

Sen så var min fina Carl här och sa hej efter tre långa veckor (tycker jag då) och nu önskar jag att han kunde stanna över natt. Men då har jag det som slutmål imorgon, att när jag tagit mig igenom jobbet och allt kan jag lägga mig och sova med finaste. Dock belönar jag mig med Combat efter jobbet först, underbart!

Ja, jag känner mig lite oresonlig eller vad man ska säga. Jag vet inte vad jag skriver, jag vet inte hur det blir men orkar ni läsa det blir det nog bra ändå.


Den här killen tycker jag om! <3

Cause I've been waiting for you for so long..

Då var det lördag och dagen min älskade skulle komma hem till mig. Hmm nja, det verkar inte bättre än att jag får vänta tills imorgon då han igår inte visste när de skulle komma från Hamburg. Men jag är inte hemma och deppar för det. Eller jo, hemma är jag ju men jag deppar inte. För nu ska jag fixa lite småsaker (sminka mig för jag kan inte röra mig på stan och se ut precis hur som helst) och sen ska jag bege mig till Sofie för grill av marshmallows och vin (alltså, vi ska inte grilla vinet) och sen får vi helt enkelt se hur kvällen slutar. Det blir nog bra i vilket fall som helst.

Ja, mycket mer än så har jag faktiskt inte att dela med mig av utan jag gör mig i ordning och sätter mig på cykeln! Ciao så länge!


Jag är lite sugen på att gosa med min lilla söta kusin Melker.

It won't be long, I'll see you again

Då var det måndag igen. Det var brevbäring och sen kassajobb för mig så jag har itne hunnit med så farligt mycket sen jag kom hem vid halv sju. Men har packat ur min väska från helgen i alla fall och det är nästan lite sorgligt när man ska göra det. Det är tråkigt att packa upp en grym helg. Men glaset från nattklubben som vi snodde med oss står nu fint i min bokhylla och påminner mig om en grym kväll! Inte för att jag kommer glömma den ändå!

Jag har lite att stå i nu. Ska göra klart inbetalningslappen jag ska ge till Bella när hon kommer och hämtar sina bilder sen och så måste jag börja kolla igenom min garderob. Jag har blivit så van vid att göra allt på samma gång att bara sitta här och skriva gör mig lite galen. Måste ju kunna stryka saker från min långa lista! Men imorgon slutar jag tjugo i ett och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra med all den extra tid jag kommer få. Kommer kunna sitta ner och inte göra något alls en stund utan att det är slöseri med tid!

Och till helgen blir det partyplanering (vi har äntligen kommit fram till ett tema på vår 20-årsfest!) och sen ska jag shoppa lite småsaker till festen redan, gäller att vara ute i tid! Och så på lördag kommer antagligen hjärtat hem! Eller söndag, men jag hoppas på lördag så klart!


Här vill jag vara nu!

Köpenhamn baby

Hej mina trogna läsare! Jag vet att jag inte skrivit på jääättelänge men jag har inte ens haft igång datorn sen i tisdags med undantag för en supersnabbis i torsdags då jag behövde föra över pengar. Och jag har haft massa för mig! Det bästa som har hänt är definitivt den här helgen! Jag har aldrig varit med om en så perfekt helg utan det minsta fel! Vad jag har gjort? Jag har varit i Köpenhamn med Anna! Vi åkte i fredags efter jobbet och kom hem för en timme sen ungefär och vi har haft så himla kul! Vi har ätit gott, shoppat, druckit goda drinkar och varit ute och dansat! Igår tog vi en drink på Hard Rock Cafe och skulle nöja oss med det men det var för lite action där så vi rörde oss mot torget för att se om vi kunde hitta en nattklubb. Och det gjorde vi. Streckers hette den och vi gick in och dansade en stund, köpte en Tequila Sunrise och strax efter det mötte vi ett trevligt gäng. Och det blev så att vi följde med dem till en annan klubb som hette In och dansade där till tre eller nåt. Sjukt underbar trevlig kväll och det var verkligen toppen på det hela!

Imorgon är det dags för jobb igen och det är inte ens ångestladdat. För till helgen kommer mitt hjärta hem!


Inne på Hard Rock med en Sex on the beach. Gott!

Far away for far to long

Måndag igen och det gick riktigt bra att jobba, kom sen hem och la mig med nya Cosmo i solen. Underbart att ha kunnat sola lite nu de senaste dagarna. Sen var det combat som gällde, lika härligt som vanligt! Nu sitter jag och kollar på Disturbia och undrar om jag kommer tycka sista kvarten är lika läskig som när jag såg den första gången. Förmodligen inte men den här gången ser jag dem själv! Vuxenpoäng!

Imorgon är det jobb jobb jobb, sen ska jag fixa lite småsaker hemma och sen blir det löpning med Märta och Anna. Onsdag blir det jobb och sen bio med Anna, Hampus och Malin och så måste jag fixa lite till helgen. torsdag jobb och träning igen och sen är det äntligen fredag med jobb och äventyr! Underbart!

Idag har jag hunnit med mycket musik! Bland annat en härlig favorit somm jag inte hört på länge som ju passar nu, dels för att den är himla bra och dels för att jag ju saknar min Carl lite extra idag!


It's magic

Hello! Nu sitter jag och kollar på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Kände att jag verkligen inte kunde koncentrera mig på Harry Potter och Dödsrelikerna igår då jag knappt minns sexan. Känns galet för jag vet ju att jag har sett den. Så efter att ha sett halva sjuan insåg jag att det nog är bäst att koncentrera sig lite mer. Med andra ord, se sexan och sen inte ha på datorn när jag ser sjuan. Haha.
Idag har det varit jobb hela dagen och sen jordgubbskvälssmat med mamma och pappa. Nu är det som sagt film och vid tio sängen, en bok och sen sova. Ska bli skönt!

Ja, nu känns det mest som att jag vill att tiden ska gå fort så Carl kommer hem igen. Knäppt att man kan sakna någon innan han ens kommit iväg ordentligt. Men med den fart tiden passerar så ska det nog gå ganska fort. På veckorna är det jobb hela dagarna och helgerna är ganska fulla med planer. Och det är ju bara två helger egentligen. Så ja, det kommer gå galet fort och snart är min man hemma igen. Haha.

Och jag längtar till nästa helg så det är inte klokt! Det kommer bli en grym helg det! Mer om det då!


Jag vill till Saltholmen och havet!

Time will fly

Jaha, då var det måndag igen. Jag har jobbat, tränat och nu det senaste väntat och väntat. Ska träffa min älskade lite ikväll för imorgon åker han ut och tågluffar i Europa i tre veckor. Så nu sitter jag och väntar på honom medan jag kollar på Psych. Kollade på Harry Potter förut men tappade koncentrationen så fick bli något jag ju faktiskt har sett förut. Jag är lite småtrött faktiskt. Kanske inte konstigt efter jobb och sen ett ordentligt och svettigt pass Combat.

Den här veckan är inte lika fullt uppbokad som förra. Det känns rätt skönt! Det är jobb och träning som gäller i veckan och sen lite hemmamys, grillmys, konfirmation och ja, inte mycket mer faktiskt. Knäppt. Men skönt!
Men nu ska jag se om Carl kan masa sig hit snart, han mådde tydligen inte bra idag och har sovit sen nio, vi skulle setts vid åtta. Haha men får hoppas han stannar här en timme i alla fall. Så jag får pussa hej då ordentligt. Hihi. Hej så lång! Hörs imorgon (jag tror att jag kan lova er det ja).


Jag <3 dig

RSS 2.0