What in the world?

Klockan är inte ens halv elva än och jag har planer på att sova snart! Ska upp halv åtta imorgon för att hinna med allt jag måste hinna med! Ska springa först! Sen ska jag upp till berget och dela ut MASSA lappar om vår stafett. Sen ska jag handla till kvällen (tagga!), sen ska jag göra mig snygg, värdig ett hejdundrande 75-årspartaj! Hehe. Klockan två är det dags för mat och gott med släkten för att fira lilla söta mormor som ju fyller 75 (ja det fattade ni), sen ska vi fira henne hela dagen! Sen ska jag på äventyr på kvällen! Men det skriver jag mer om på söndag! (ooo spännande!) Och ja, det var min dag det. Känns bra. Ska hinna! Men ska med andra ord alltså snart lägga mig så jag orkar denna tuffa dag! Vill påpeka att jag ALDRIG lagt mig tidigare än tolv en fredag men jo ibland så! Känns rätt bra!

Det är väldigt livligt i vårt hus denna helg då lillebror är hemma och hälsar på! Mucho trevligt!
Nu ska jag sätta igång mysmusik, läsa lite och sen sova!
Puss och godnatt!


Ojsan hoppsan! Det här gjorde jag för exakt ett år sedan, var ute och röjde i Göteborg med mina italienskapolers! Shit vilket språk jag använder i dagens inlägg. Dags att stänga av!

Tyrant kings

Hmm vad konstigt allt såg ut när jag loggade in här efter mitt mobilinlägg igår. Men nu känns det som att det fungerar igen! Jag har två lediga dagar här. Igår och idag och jag har aldrig någonsin varit så effektiv. Eller okej, jo det har jag, men igår kändes det som att jag hade något att göra hela dagen. Hann med så mycket att jag redan vid sextiden var klar med allt för dagen vilket sedan innebar att jag vid åtta tyckte att jag kunde sova. Men jag fördrev tiden till halv tolv då jag slet mig från min bok, satte igång sovtimern på tv:n och somnade till House. Idag tog jag sovmorgon, till nio i alla fall och sen har jag varit igång igen. Jag har organiserat lite papper jag har haft liggandes. Nu ska jag göra en rapport och sen ska jag skicka in uppgift två och börja på uppgift tre! Det blir en effektiv dag detta med! Avslutar den med Combat och sen kan jag slappna av med gott samvete. Det känns bra att göra så här mycket grejer på dagen så känns det som man är värd tv och datortid på kvällen!
Imorgon är det första två lektioner som lärarvikarie och sen kvällsjobb på posten. Sen kommer jag hem och kan kramas lite med lillebror (om han tillåter mig vill säga) som kommer hem för första gången sen han flyttade! Trevligt!

Nu ska jag låta fingrarna springa och sen är jag värd en fototidning!
Puss!


Här önskar jag att jag och min kamera var just nu! Nästa år!


Maybe they're on to us.

Nu ska vi se om detta funkar då! Mobilbloggar for the first time och måste säga att det var en nedrans smidig app detta! Förutsatt att det fungerar nu då vill säga! Idag var jag uppe med tuppen, eller ja, uppe med Carl! Så har hunnit en del idag och ska nu fortsätta pluggandet och sen blir det en lugn fortsättning på denna dag!
Puss och hej!


Devil's been talkin'

Just nu sitter jag och helnjuter av varje sekund av låten Devil's Been Talkin' från nya skivan av NEEDTOBREATHE. De spelade den på konserten förra året men det enda sättet för mig att lyssna på den de senaste året har varit ett liveklipp från förra året. Men nu äntligen finns den att höra på Spotify. Snacka om att göra Matilda glad! Nu har jag hunnit med en del på min lista från dagen. Nästa punkt är att plugga så det ska jag göra nu! Sen mat, bildredigering, jobb, och träning. Bra det!

Puss och hej!


Ser ni mig och Lisa där framme? Haha två små blonda huvuden som sticker upp ibland.

Bag of bones and blood red cheeks
Guilty from the words I speak
Say the truth will set you free
But it won't for me
Cause I'm uneasy in my skin
Hangin on by a thread
Life it hasn't left me yet
But I won't forget
The devil's been talkin'

Flashing the lights, drawing us in

Det är söndag. Jag har nog lite söndagsångest. Men det löser sig nog. Jag är lite stressad men ska lösa även detta. På nåt sätt. Genom sömn antar jag. Imorgon jobbar jag 14.45-19.20 och innan det ska jag hinna så mycket.
Städa. Planera med Bella. Plugga. Jobba förening. Plugga. Redigera. Kopiera. Äta. Fixa. Tänka. Planera. Greja. Och sen efter jobbet är det träning. Och det är så att jag längtar ihjäl mig efter lite styrka!
Nu ska jag inte sitta här mer ikväll. Jag ska sova. Och lyssna på NEEDTOBREATHEs nya skiva. Fattar inte hur jag ska hinna med Ailucrash, NEEDTOBREATHE och Melissa Horn på samma gång. Men jag kan väl det med? Ja, det gör jag nog.


En höstdag förra året.

The start

Hello! Sitter och pluggar lite och idag gör jag detta på golvet! Jättesmidigt för ibland vill man ju sitta på golvet. Bara att jag precis kom på att jag förmodligen är lite allergisk mot min matta för det kliar på armar och ben just nu så får nog göra mig av med mattan! Idag har det varit frukost med latinarna, pluggning, promenix med Anna, lite mer plugg och ja, plugg. Insett att det är full fart i veckan så det gäller att pusha med pluggandet idag! Om en och en halv timme är det träning som gäller, kommer bli så kul nu när jag och Emma har lärt oss massa nytt i helgen!
Nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag pluggar istället!
Ta hand om er! Puuss!


För övrigt vill jag ha lite peppning, imorgon ska jag vara lärare för 7-9årskurser och detta i matte och NO mina svagaste ämnen, wish me luck tack!

Keeping busy

Igår innan jag la mig kom jag att fundera på hur världen skulle sett ut om människor inte behövde sova något. Om de timmar vi behöver för att vila upp oss istället vad timmar vi kunde använda till något annat istället. Tänk om våra effektiva timmar var 24 varje dygn. Ingen vila. Ibland vill jag ha det så. Att ha hela natten att sitta och skriva på en bok eller redigera bilder. Städa eller träna. Se mer film, läsa mer böcker. Umgås mer med vänner och familj och pojkvän. Men så fort jag la huvudet på kudden insåg jag hur otroligt mycket vi skulle missa om vi hade det så. Ibland finns det absolut inget bättre än att lägga sig under ett täcke, blunda och somna gott. Utan sömn och vila skulle vi aldrig orka. Även om vi hade varit byggda för det. Och tänk. Vi hade missat det bästa som finns. Att somna med musik i öronen. Att somna med en älskad bredvid sig. Att somna med tv:n i bakgrunden. Att somna medans det blåser storm och regnet öser ner ute. Ja. Idag vill jag hylla sömnen!
Haha. Anledningen till att jag tänkte på detta var att jag har en lista med saker att göra och detta ska göras innan Borlänge. Men en annan sak jag insett i veckan är att man kan vara mer effektiv än man tror ibland. Ibland kan man hinna mer på tio minuter än man ens trodde man skulle hinna på en timme.

Ja då har vi varit lite filosofiska idag. Skönt det för det blir inte så ofta. Mest när jag sovit för lite vilket jag gjort nu. Och efter en bra dag på Ullared. Så nu ska jag sova länge och vakna utvilad till jobbet imorgon. Sen latinträff, ny Combat-release och sen packning!

Est - vara på latin. Ibland måste man bara vara.

Study

Hello! Sitter och vrider och vänder på allt jag kan hitta för att kunna lösa en del av första fotouppgiften och just nu känns det lite svårt med detta men får hoppas att det vänder! Sitter även och letar igenom hela mitt sportevenemangsregister då det är en annan del av uppgiften vilket just nu och är lite småkrångligt då jag inte hittar en perfekt bild, men tror att jag kanske har i alla fall en som duger. Det andra som krånglar är desto jobbigare. Men får fortsätta min google-jakt så kanske det löser sig. Nu är det i alla fall snart dags att äta lite lunch och ladda för några jobbtimmar och sen direkt efter jobbet är det träning. Får supercykla upp dit eftersom träningen börjar fem minuter innan jag slutar. Men det ska nog lösa sig!
Efter träningen får det bli att fortsätta plugga lite eller bara sitta och kolla på House. Vet än så länge inte hur det verkar med jobb imorgon så får antingen plugga eller så åker jag iväg och tjänar pengar. Men det märker vi det med.
Den här veckan kommer nog gå ganska fort ändå. Det känns som att det inte är ett allt för långt steg kvar till helgen då det blir Borlänge och skidkonvent. Det ska bli riktigt kul!
Men nu kurrar magen, bäst att äta, om en timme och tjugo minuter blir det jobb!
So long!


Ambition

Okej. Jag har legat i soffan och glott på tv hela dagen. Känt mig allmänt seg och lat och tänkte att vid tio lägger jag mig. Men vid tio började ett avsnitt av The Big Bang Theory som jag kände att jag ändå ville se medan jag kollade lite bloggar på fotokursens sida. När avsnittet var slut hade jag läst några bloggar och insett att jag borde skriva ut instruktionerna på första fotouppgiften och när jag hade gjort det var jag fast och läste lite fototeori också och helt plötsligt kände jag mig pigg och ambitiös. Vid kvart i elva. Haha, det hade ju kunnat komma lite tidigare. Men jag skrev en liten uppsats på min fotoblogg (http://aleaphotos.blogg.se/) och nu börjar jag känna att jag snart kan komma till ro igen och lägga mig!
Imorgon blir det plugg och lite fixande på stan och sen ska jag jobba mellan 14.45 och 19.20 och sen är det träning till 21.00. Blir en händelserik dag! Jag gillar!

Nu ska jag läsa lite till sen blir det sängen. Puss och hej, leverpastej!


We are the last on earth

Hej hopp! Idag är det söndag och en hel vecka har redan gått. Tycker det går oerhört fort som vanligt. Men å andra sidan har jag ju hunnit med en himla massa. I fredags var jag hemma hos Sofie och åt pannkakor och hade det allmänt bra. Sen kom jag hem och såg en riktigt kul film med mamma. Igår var det upp och iväg och fota posttrampet som gick här i stan. Riktigt kul och jag fick låna en underbar bil att tuffa omkring i. Galet skön att köra! Sen var det kräftor och annat gott med mamma, mormor, morfar och Carl och gudars vad gott det var! Sen såg vi film och sen somnade jag gott bredvid Carlen, som dock väckte mig tusen gånger för att han tog upp alldeles för mycket plats. Haha.
Idag har jag bara städat lite men ska ta bilen och åka och hyra en film, köpa lite popcorn och sen krypa ner i soffan och stanna där resten av dagen. Gud vad underbart!

Ja, precis. Det var det. Kram!


I've made a mess of me

Som ni kanske vet är det lite rörigt i mitt huvud just för tillfället. Men ni ska veta att det är rörigt på ett bra sätt. Jag har massa idéer till boken jag skriver. Jag har massa fotoidéer och jag är så in i tusans taggad på den här fotokursen jag läser så det är inte sant. Jag går runt och tänker hela tiden och kommer bara på massa härliga saker jag siktar på och vad jag har att se fram emot! Jag har två dagar på ett dagis som jag varit på en gång förut, samma som i måndags, och som jag kände mig hemma på redan efter den dagen. Mysiga barn. Trevlig personal och allt kändes bra. Jag har en pojkvän som är på väg till mig nu och det ser ut att bli en fin kväll. Och jag har det almänt bra för tillfället. Åh vilken skön känsla.
Det var egentligen bara det jag ville kika in och säga.
Puss på er!


Today is just another day.

Då var det onsdag. Eller? Jag känner mig lite lost på dagarna den här veckan. Igår gick dagen långsamt men ändå fort och jag trodde på kvällen att det var onsdag. Men så var det ju bara tisdag. Det blev inget jobb igår så tittade på lite fotokursfilmer, hämtade priser på stan med Emma, såg lite film, pluggade lite till och skulle sen spenderat kvällen med min pojk men han stannade hos sin mor i Forsvik då han inte träffat henne på ett tag så det får bli att umgås med honom ikväll istället. Jag tog en långpromenad med en saknad Emmy istället och det var blåsigt och kallt men det var trevligt. Idag vaknade jag av att de ringde från posten och erbjöd mig lite jobb i eftermiddag/kväll så jag ska åka ner dit vid kvart i tre och jobba till tjugo över sju och sen ska jag träffa Carl som sagt. Innan jobbet har det blivit två filmer till från kursen och mycket antecknat. Allt är så spännande så jag vill få ner precis allt! Fick även hem kurslitteratur idag så ska kika lite på den sen när jag äter lunch. Men nu ska jag se gårdagens House som jag fick spela in.

Ja, jag bara babblar om inget egentligen men jag kör på ändå. Det är ju sån här jag är!


Idag saknar jag Grekland!

Turn the tide

Då var det måndag igen. Jag har hunnit jobba, lunchat med Malin, gått en sväng på stan, fixat och grejat och sen tränat. Har duschat och ätit och klockan är redan elva så jag ska nog sova. Jag vet ju inte om jag ska jobba eller inte imorgon. Det är lite småjobbigt att leva så här, att de kan ringa en halvtimme, eller ibland fem minuter, innan man ska börja men när man väl kommer dit är det ju kul och funkar riktigt bra. Och mycket hellre ha det så här än att inte ha någon som helst inkomst. Jag trivs med andra ord.
Och jag är riktigt taggad på fotokursen jag ska läsa så jag hoppas kunna kicka igång den imorgon. Har hunnit kolla lite idag och det verkar riktigt bra.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva egentligen. Gå in på min fotoblogg så får ni se lite vettiga bilder. Sen får ni lyssna på den här låten och jag hoppas ni gillar den lika mycket som jag göra.


Ironic

Det är torsdag. Ja jag vet att ni vet det men äsch, skriver det ändå. Jag har hunnit packa. Fotat lite. Dammsugit mitt rum. Målat naglarna, men har nog ångrat mig och ska göra om det. Jag har fått hem mina filmer jag klickade hem igår så sitter och kollar på lite House samtidigt som jag tänker skriva lite. Har de första några första kapitel som Märta och Anna ska få läsa på tåget imorgon. Hoppas de tycker det verkar bli en bra bok. Jag sitter och tar det lugnt det sista jag kan för efter tre kickar det igång här igen. Först är det sponsorjakt på stan som gäller sen ska jag till Skövde på Vemma-möte, och sen måste jag ju kolla igenom allt inför helgen en gång till. Bara för att jag är ett kontrollfreak.

Jag vet inte vad jag ska skriva här egentligen. Jag har inte så mycket att säga idag. Jag har sån lust att vara lite ambitiös och effektiv men jag har inget att ta tag i. Så jag ska nog bara äta något och sen fortsätta med House och skrivande tills jag måste ta mig ner till stan. Hej så lång så länge!


Jag saknar den här tjejen idag.

RSS 2.0