Last few days

Hello! Tisdag idag va? Semester gör mig virrig! I vilket fall som helst. Idag spenderas dagen med tvätt och packning och emellanåt träffar jag kompisar. Jag har nog inte riktigt fattat att imorgon är min sista riktiga dag här i Falköping. När jag kommer hem från Cypern blir det bara hem och sova i stort sett sen går tåget på fredag morgon nästa vecka.

I helgen blev det lite spontant Göteborg och fest och mys och jag kom hem igår kväll. Perfekta dagar i Göteborg måste jag säga.

På torsdag ska jag alltså till Cypern, sjukt! Ska bli så skönt! Sen hem till Kalmar och det ska också bli skönt. Lite småbitter över att jag inte får springa omkring och härja i fin lila overall fortfarande, kommer nog vara smått bitter fram till jag vet om det är min tur nästa år eller inte. Jag ska självklart vara med på det jag kan vara med på, en del utekvällar kan jag ju joina, men det är inte samma sak så jag tänker låta mig själv vara lite bitter över detta. Det är tillåtet.

Nu kommer snart Bella på fruktsallad sen ska jag fortsätta med mina semesternaglar och tvätt och packning. Hej så long!


Counting down the hours

Hello!
 
Torsdag idag, en vecka kvar till Cypern och 15 dagar kvar till Kalmar. Har mina små nedräkningar och nu kan jag lägga en till på listan: Onerepublic live i Stockholm i februari. Sjukt att jag äntligen ska få se dem live. En dröm sedan många år tillbaka. Ska fira med att sticka ut och springa och inviga mina nya snygga korta tights och pulsklockan. 
 
Planer för dagen är inte många, träna, se film och fika med kompisar. Och det är ju skönt det med. Gillar ju detta med att jag orkar träna på dagarna igen! Har inte testat benhinnorna på några veckor så nu tillbaka till löpning och jag hoppas det ska gå bra. 
 
Jag pratade ju om min lilla rastlöshet igår och den infann sig rätt ordentligt så jag följde med pappa upp till faster Carola och pratade lite med henne. Så mysigt, min faster är alltid så rolig att sitta och prata lite med. 
 
Jag trodde jag hade massa kul att skriva men tydligen försvann det ur minnet och det börjar bli dags för några kilometer i löparskorna. Ching så länge!
 
I fall ni undrar vad som kommer pryda mina fötter på gymmet i höst. LOVELY:
 

Keeping busy

Semester alltså. Passar mig utmärkt samtidigt som rastlösheten slår till ibland. Men jag tror det är för att tiden inte går lika fort som när man jobbar och jag behöver få tiden att gå. Så vad gör jag istället för jobb? Tränar, umgås med familj, planerar Cypern och räknar ner dagarna till avresa och dagarna till Kalmar, för jag längtar så dit nu. Jag är klar med hemma för sommaren men jag har en vecka kvar. Och det gör ju inte så mycket, kommer klämma in så mycket kompisbesök som möjligt och tid med familjen.

Idag har jag varit nere och lämnat saker i Kalmar. Det var förvånande deppigt att åka därifrån bara timmen senare. Jag fick hemlängtan. Lika mycket som jag längtar hem hem ibland längtar jag hem till Kalmar nu. Till mitt. Till de jag tycker om där. Men jag hann i alla fall springa in på turistbyrån och säga hej till saknade Christer och efter fick jag ett uppmuntrande sms som gjorde hemresan lätt på en gång. Ett sms om att det syns att man tränat gjorde susen och motivationen till att kämpa på utan gym och med ont i benhinnor och handled ökade. En vecka kvar med spinning i garaget och försök till löpning. Sen gym på hotellet på Cypern och sen är jag tillbaka på mitt gym. Nästan så jag har hemlängtan dit också. Träning är så mycket för mig.

Nu ska jag ta på mig mitt (eller ja, pappas) handledsskydd (som är till höger och jag har ont i vänster, men hej, det går att vända lite på det!) och se SATC innan jag somnar till en dag fylld med träning, lunch med fint folk och förmodligen ännu mer film, serier och böcker. Semester ja.

God natt!


You better make it soon before you break my heart.


Sometimes I feel like saying 'Lord I just don't care'.

Hello!
 
Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Eller jo, jag har en dag kvar att jobba och sen är jag leeedig! Känns som jag har jobbat i en evighet och jag har bara gjort sex veckor plus några extra dagar. Ska bli skönt med ledigt! Ska bli skönt med sovmorgon och annat kul. Ska ta det lugnt en och en halv vecka och sen åker jag och Annie till Cypern! Ska bli så kul! Vi bokade i tisdags och det hela var lite spontant men jag är så glad att jag hittade Annie efter all desperation att åka någonstans. Detta kommer bli perfekt. Får dessutom träffa Sabina, som ett väldigt stort plus i kanten och jag fattar inte att det faktiskt blir av! Att jag får träffa Sabbe efter såå lång tid!
 
Jag fick en massa bokideér när jag gick brevbäring idag så efter filmkik ska jag försöka få ner några rader. Men måste skriva en massa packlistor först. Viktigt!
 
Idag är en sån där dag då jag längtar till Kalmar, saknar min lägenhet, mina kompisar och allt runt omkring! Om tre veckor åker jag tillbaka!
 
Söt kille jag träffade i tisdags.
 

Days like these

Ja, det var ett tag sedan jag skrev. Ja jag har egentligen haft en del att skriva om. Som när jag var i Göteborg och fick reda på att en fin vän ska ha barn, eller som när jag spenderade förra helgen på underbara Johannesvik Camping med två löppass, bad och nagelvård och räkor. Och som när jag spontant börjar närma mig denna sommarens dröm. Mer om det om det går vägen, lovar att uppdatera mer nu. Snart i alla fall, jag har fyra dagar kvar att jobba och sen är jag ledig i tre hela veckor. Men tiden har inte räckt till det senaste, tiden går alldeles för fort. Jag spenderade helgen hos mina favoriter i Göteborg och vill efter denna mardrömsdag på jobbet spola fram tiden till nästa gång jag får sova utan att ställa klockan och nästa gång jag får mysa med min favorithund igen. Och Valle så klart. Men tiden går fort.
 
För tillfället är det en sliten Matilda som skriver. Jag har ont i hela kroppen av olika anledningar, en hals som värker av okänd anledning och är även anledningen till att jag inte kunde sätta mig på den efterlängtade spinningcykeln som står i garaget och väntar på mig och mina trasiga benhinnor. Och min handled som snart inte klarar av att ens hålla pennan ordentligt när jag skriver. Och ja, jag är trött och idag lite bitter. Men jag går in på min app på telefonen som visar de där 4 dagarna som är kvar att jobba och jag tänker. 4 dagar, det är otroligt lite. Och helt plötsligt gör det inget att jag inte är på topp denna dag och att hela kroppen har längtat efter sängen sedan imorse. För 4 dagar, det är ingenting.
 
Nu: te med honung och citron, några halstabletter, några Alvedon, lite Psych och sen sova. För det har jag väntat på hela dagen.
Lilla Bala och en vildhäst. Hyffsat vild i alla fall. Som jag älskar denna hund. Jag trodde aldrig jag skulle falla för ett djur så som jag fallit för Bala. Stor kärlek.
 
 

RSS 2.0