Say hello to good times

Ja jag vet, jag är sämst i hela världen på att blogga. Jag uppdaterar typ en gång i veckan och då skriver jag nåt alldeles oviktigt. Men ja, det händer inte mycket mer än jobb, träning, jobb, förkylning, fika, tv och film i mitt liv. Som det brukar med andra ord. Men på fredag händer det grejer, då åker jag och mina godingar till Köpenhamn. Som vi väntat och längtat! Jag har precis gjort klart en skiva med musik som man bara måste ha i bilen. Och jag ska skriva en lista med vad jag är sugen på att inhandla. Imorgon ska jag packa, handla batterier och roadtripmat. Eller om det blir innan vi åker, men fixas ska det! Jag är så taggad!

Ja, ni har fått ett litet livstecken, jag lovade er en uppdatering om Falun och vem vet, den kanske kommer!
Men nu ska jag njuta av att det är två dagar kvar att jobba innan världens bästa helg och sen påsklov. Fint som det ska. Ciao!


I fönstret på vårt hotell i Köpenhamn förra året!

Hold your horses tonight

Hola! Egentligen ska jag åka till gymmet nu men hinner med ett inlägg!
Städar lite på mitt rum, en mer ordentlig alltså, ska försöka få lite ordning på riktigt, så slänger ut en del, men hade nog lite för lite tid för det idag och nu ser det ut som ett kaosartat avsnitt av Äntligen Hemma här, men när det blir klart kommer det se bättre ut än någonsin, har massa idéer om hur jag vill ha det här!

Sitter för övrigt och lyssnar på E-Type samtidigt och känner att idag är det exakt min smak av musik. Värsta powerkicken!

Men nu ska jag nog rusa till gymmet, kommer ett inlägg om min helg i Falun imorgon skulle jag tro! Det vill ni inte missa!


Från mitt rum.  


When I look at the stars, I feel like myself.

Idag ska jag försöka mig på ett vettigt inlägg. Kanske är bara det att jag skriver ett inlägg tillräckligt vettigt för att ni ska bli glada, men ändå. 

Idag har jag skickat in ansökan till höstens studier. Jag tänkte "Varför vänta?" så sökte redan idag, nästan så fort ansökningarna öppnade. Jag är pluggsugen, äventyrssugen och flyttasugen. Och ja, jag började tänka lite på allt det här med förändring och framtid och hur mitt liv kommer se ut om ett år, två år, fem år. Ser jag istället tillbaka ett år och vad jag trodde jag skulle göra idag är jag inte där jag trodde jag skulle vara och kanske inte heller där jag hoppades att jag skulle vara. Eller så är jag det på ett sätt. Jag har en rutinvardag och ett jobb att gå till fyra dagar i veckan. Jag har en mycket bättre fungerande träningsrutin vilket får mig att må mycket bättre. Jag hittar på mycket roliga saker, vissa planerade, vissa spontana. Sen finns det så klart vissa saker jag saknar som jag hade för ett år sedan. Eller ja, en sak. Men jag jobbar på det, jobbar mig framåt till nya chanser och nya möjligheter och jag vet att någon dag är det värt all den här skiten. Och för vad det är värt känner jag mig starkare och ibland även som en bättre människa på nåt sätt. Jag vet mer vad jag villl. Ja, det är en skön känsla.
Jag har lovat mig själv att 2012 ska bli året att minnas, året jag tog lite mer chanser och var lite mer spontan, umgicks lite mer med folk som gör mig glad och träffa lite mer nytt folk. Helt enkelt lite mer och även om jag har mina tunga dagar, så tänker jag inte ge upp och deppa ihop. För det blir bra. Och just det här året kommer bli lite mer.


Det är nu ni ska kommentera massa fina saker till mig.

Funkade det? Var det vettigt eller bara massa obegripligt babbel?

I'm not a stop on the way, I'm the destination

God dag!

Jag måste erkänna att jag gillar mina tisdagar, sovmorgon till tolv men jag har gjort det till en vana att gå upp senast halv nio så jag hinner med lite saker innan jobbet. Så idag har jag plockat lite på mitt rum, så det ska bara dammsugas sen efter jobbet, och så har jag betalat räkningar. Känner mig vuxen och duktig!

Igår bestämde jag även vad jag ska söka för utbildningar till hösten så nu längtar jag till nästa vecka då man får börja söka! Kommer gå och vänta på resultatet länge sen. Haha.

Nu ska jag stänga av datorn och kila iväg till bussen som tar mig till jobbet! Blir bra det! Ciao!


Jag saknar Rom idag.


For those who wait for sunday to be monday

Hello!
Här sitter jag, helt utslagen och trött och allt som hör därtill. Ska dyka ner i sängen om en liten stund men ville bara skriva någon rad här!

Igår var det fest i Hjo med mina två fina, blev riktigt bra och en trevlig utgång på det sen. Idag blev det mys med Melker i form av promenad, lek och sen lite fika. Fin kille det där. Han var nog nöjd med all uppmärksamhet. Sen två till promenader och till slut landade jag hemma med trötta fötter, trötta ögon och trött sinne. Och nu ska jag stänga av allt vad världen har att erbjuda i tillgänglighet, läsa lite och sen sova tidigt! Ska bli skönt och jag är lite sugen på ny vecka, nya tag och nya möjligheter!

Nu känns det som att jag inte har mer att tillföra ikväll så jag stänger ner! Ciao!


Längtan, tänk om du kände min längtan

Jag har kommit fram till att jag har en hel lång lista med bra saker att längta till och det gör mig glad för det verkar bli ett år med sjukt mycket äventyr och sånt gillar ju alla.

Min lista ser ut så här:

-Lördag och Hjo för en helkväll med Märta och Anna.
-Nästa helg för en helkväll i Göteborg hos Elin.
-Falun
-Köpenhamn 
-Premiären av Hungerspelen!
-Andra trevliga helger som kommer.
-Sommar och roadtrip.
-Sommar och semester
-Börja plugga och därmed starta ett riktigt äventyr.

Ja, sen är det massa småsaker emellan och jag inser att våren förmodligen kommer gå fort och förhoppningsvis vara bra.
Nu har jag inte mycket mer att skriva utan ska hitta på nåt annat och snart kommer Anna, imorgon är det fredag och sen är det helg, den här veckan har gått så segt så jag är glad att det äntligen börjar närma sig helgen!
På Hard Rock i Köpenhamn i somras, snart är jag där igen!


RSS 2.0