Sunny sunday

God kväll!
 
Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, är så oinspirerad till blogg. Jag gör inte så mycket om dagarna, jag jobbar, tränar och räknar ner dagarna till ledighet och fortfarande en desperat förhoppning om semesterresa. Verkar inte som att det går åt mitt håll riktigt. Jag vill ju bara utomlands, hur svårt ska det vara?
 
 
 
Annars är livet mycket bra, helgen har varit helt underbar! Började med Gyllene Tider i Karlstad i fredags, fortsatte med sol och fix igår och avslutade lördagen med galamiddag hos mig! Idag har det varit en lugn och skön dag i solstolen, tränade sedan och efter det bar det av till Skövde för glass, shopping (inte för mig dock) och bio med lillebror. Såg The Lone Ranger som var riktigt bra, se!
 
Nu ska jag sova. Imorgon väntar morgonträning/promenad (får se vad jag är på humör för, eller vad mina himla benhinnor är på humör för) och sen jobb i tio timmar. Efter det kommer Valle på ett kort besök. Jag jobbar ju så han får åka på onsdag morgon igen. Suger lite att man inte hinner ses mer. Men snart är jag ledig och kan åka dit lite när jag vill och hur länge jag vill.
Jaja, god natt var det! Ciao!
 

This day

Hej hopp!
 
Idag kikar jag in supersnabbt bara. Sov dåligt i natt, har ny Wellness-tidning att läsa och bok att njuta av och heller inte så mycket att blogga om. Idag har varit en aktiv dag med jobb, klippning, lång-skype med Sara, träning och kalas. Löpningen gick så tugnt idag, om mina ben var trötta igår är det inget mot vad de var idag. Usch, hoppas på en bättre runda i helgen någon gång. Tänker att jag får lunka på med mina 4-5 kilometer på veckodagarna och acceptera att det inte kan bli lika bra tider som om benen vilat hela dagen, och hoppas att jag vänjer mig snart, vilket jag gör för förra sommaren gick det bra efter någon vecka, man kommer ju in i att vandra i trappor hela dagarna. Men längre rundor får jag för tillfället lägga på helgerna. Det blir bra! Tänker mig i alla fall 3-5 rundor i veckan, beroende på humör och form. Det är ju enda konditionsträningen jag kan få i sommar när jag inte har tillgång till gym så jag köttar på helt enkelt!
 
Nu har jag varit inne längre än jag borde och ännu en gång bara pratat träning! Kommer med något annat imorgon, hehe!
 
Nu ska jag läsa och sova! Sovmorgon imorgon och långdag på jobbet med paus för lunch hos mormor som lovat urgod mat! Jag längtar redan till lunch imorgon!
 
Gammal bild som jag visat tusen gånger men jag gillar den på något sätt. Sommar, Göteborg och en heldag med Sofie, som jag verkligen saknar nu! Måste träffa henne snart!
 

Push it to the limit

Hello!
 
Väldigt lång men ändå rätt bra dag det här. Började dagen med sovmorgon vilket behövdes, fortfarande trött sen helgen. Vilket är konstigt för jag sover aldrig så bra som jag gör med Valle, då kan jag sova mig igenom bastuvarma rum och tuppar som skriker halsen av sig utanför hör jag inte ens. Men kanske har det med att Sambala var sjuk sista natten så det blev lite sovande till och från att göra.
 
I vilket fall som helst så började dagen med sovmorgon som sagt, sedan åkte jag till jobbet och trodde jag skulle mötas av ett färdiguppställt distrikt vilket inte var fallet men som tur var hade vi så lite post att jag hann slänga upp allt mitt och slänga ner det i väskan på bara 40 minuter så jag var ute i bra tid ändå. Brevbäringen idag var faktiskt riktigt kul, det är dagar som dessa (soliga) som man drygar ut turen för att få lite extra sol på armarna. Skönt! Sen hem på rast som spenderades i solstolen med en bra bok och sedan började jag jobba igen vid kvart i tre och slutade strax innan sju. Kom hem, åt, såg Allsång och stack sedan ut och sprang. Det var rätt skönt men mot slutet blev det tugnt med alla backar. Men det är gjort i alla fall och nu sitter jag här, dricker vatten och ska krypa ner i mitt lilla krypin och läsa innan det är dags att sova! Imorgon väntar kortdag på jobbet, klippning på stan, Skype med Sara, träning och slutligen firande av kära mor som fyller år! Måste säga att jag gillar när dagarna är fullspäckade, både när det är långdagar på jobbet (pengar, pengar) och när det är roliga saker som händer för då går tiden fort och det är närmare helg, närmare "semester", närmare Valle och kanske närmare en resa.
 
Nej nu ska jag läsa min bok, vila mina trötta ben och mysa till det med lite vatten och musik innan det blir godnatt för idag! Hej hopp!
 
Den här läste jag ut i solstolen förut, läs, läs, läs! Superbra!
 

Runners run

Hej hopp!
 
Här sitter jag i träningskläder och väntar. Inte på att allt vatten jag druckit ska rinna ner så jag minskar risken för håll och inte på någon jag ska springa med. Utan på att telefonen ska ladda! Måste verkligen ha musik och Runkeeper när jag ska springa. Speciellt musiken. Har i och för sig blivit beroende av Runkeepern så den måste med. En pulsklocka är högt upp på önskelistan inför födelsedagen. Men i vilket fall som helst ska det springas! Känner mig tung idag dock, alla trappor med tung reklam tar på benen, vilket jag avskyr! För energin finns inte till löpning när eftermiddagen kommer och schemat säger träning. Men jag får väl se brevbäringen som lite träning också.
 
Idag har det i alla fall varit rätt fint att gå brevbäring och jag lär ha fått lite bruna armar på köpet och några fräknar på näsan. Slutade ett och mötte upp Hanna för lunch på stan, var alldeles för länge sedan jag träffade henne, men nu har vi lite framför oss att se fram emot och snart träffar jag henne igen!
 
Jaha, mer då? Jag går mest och drömmer om Grekland, läser böcker, önskar att jag var ledig och planerar min tid så den ska gå fort framåt. Och njuter av den svenska sommaren när den är som bäst. På onsdag fyller mamma år och i helgen hoppas jag på sol och värme. Det var allt från mig idag! Nu ska jag springa!
 
Livet på posten!
 

Back in the game

Hejsan!
 
Sitter med min dator igen! En vecka utan den kändes faktiskt nu i efterhand rätt skönt, även om jag ju så klart var orolig att den inte skulle fungera och att filerna skulle försvinna, men den är tillbaka, de flesta filerna lever och jag hoppas att detta ska fungera nu! Kör några testdagar med denna hårddisk innan jag säger helt att den är okej.
 
Jag kom hem från Göteborg vid sju. Har haft världens mysigaste helg. Havet, solen, hundarna som sprungit omkring i trädgården, badat i havet för första gången i år, varit på 25årskalas och så klart, spenderat lite kvalitetstid med Valle. Väldigt nödvändigt! Det är ju lite konstigt att vara ifrån varandra när man är vana vid att ses varje dag. Men tiden går rätt fort ändå och i augusti kanske vi tar en hel vecka och är lite spontana. Hoppas, hoppas!
 
Nu ska jag krypa ner i mitt krypin och känna ensamheten. Haha okej, kanske inte så illa men det är alltid lite tråkigare att sova själv första natten efter att man sovit hos Valle. Men imorgon blir det jobb igen. Klockan ringer sex för min mysiga grötfrukost med en bok i handen och vid sju kickar jag igång veckan med lite brev!
 
Ska jag vara ärlig är jag helt slut, så nu ska jag sova! Nattens!
 
Hundpromenad till havet igår eftermiddag!

Min vanliga tur

Hej! Igår hade jag ett perfekt inlägg att skriva, och bilder att redigera. Verkade bli en bra förmiddag innan det var dags för kalas i Skövde. Men nej, då vägrade min dator fungera och den fungerar fortfarande inte. Kul. Så igår var inte min dag, mådde inte helt hundra heller vilket följde med in på morgonen idag och jag ställde in min PW för en extra timmes sömn. Idag började jobbet på riktigt och jag är hemma på rast, börjar om en timme igen och jobbar till sju och ska klämma in lite träning och lite Anna innan det är sovdags igen.

Ska spendera resten av rasten med en bok och fixa mellanmål till kvällens jobb. Kommer nog inte så många inlägg framöver, gillar inte att blogga med appen. Tycker inte den fungerar. Men ni kan väl kika in ändå, så skriver jag snart igen.

Ciao!


RSS 2.0