Time goes by

Hej!
 
Idag är det äntligen fredag, jag har haft en riktigt skön dag så här dagen efter tentan (som för övrig kändes liite bättre än jag trodde) som jag startade med frukost på hotell med fem fina vänner, åh vad jag älskar såna mornar! Sen var jag på matmarknaden (ja igen) och åt lunch med Valle och sen lurade vi oss själva genom att köpa fudge för 100 (!!) kronor! Varför utropstecken undrar ni? Jo för att det blev TRE bitar var för den summan, fattiga studenter som vi är så var det rätt saftigt!... Jaja! Sen gick jag hemåt med Bala som är min i natt, min sista natt i Kalmar på en vecka, så hennes sällskap är perfekt! Vi gjorde ett pitstop på vägen och klippte Balas klor, vilket hon hatade (kanske därför hon ligger och fiser på mig nu).. Men hon fick godis efter och nu är det glömt och förlåtet för länge sen! 
 
Imorgon tar jag en lugn skön dag med Bala, sista packningen och sen vid fem går tåget till Växjö där jag ska bo på hotell för en natt och sen bär det av till Berlin en vecka. Ska bli kul och spännande, har alltid velat se Berlin och jag ska se till att njuta av resan fast min ekonomi gör att jag inte riktigt till hundra ser fram emot det. Men det kanske gör att resan blir rena drömmen!
 
Nu ska jag äta lite, se tv och invänta Idol, chips och dip och mys med världens finaste varelse! 
 
Vad jag vaknade till igår, älskade fina du!
 
 

We all make mistakes, here's your lifeline

Aldrig innan idag har jag tänkt "vad skönt att jag inte gick och tränade" men idag så!
Jag kom nämligen hem klockan sex istället för åtta och har hunnit lite av det jag tänkte göra efter tentan imorgon, tagit en lång skön dusch, kollat liiite på mina papper till tentan imorgon, gosat med Bala som är här och klockan är bara halv nio. Nu ser jag film för att få lite inspo till vår sittning i december och äter popcorn. Man får unna sig när man ska tenta. 
Jag vet med mig att jag inte kommer klara tentan. Det är ett givet faktum. Jag har inte pluggat ens nästan tillräckligt och det är ett misstag jag gjort, både medvetet och ometvetet, för vissa andra saker i kursen har tagit upp mycket mer tid så jag har inte hunnit, men också för att jag inte är taggad för denna tenta alls. Men det är okej, det är ett misstag jag lärt mig av och blir det omtenta blir det omtenta och jag får kämpa hårdare för den helt enkelt. Så är det bara. 
Mycket har hänt sen sist, eller jag tror det. Jag har blivit av med cykeln, varit hemma, varit i Göteborg, pluggat, tränat, gosat med Bala, umgåtts med fina människor och nu sitter jag här. Onsdag kväll innan tenta, planerar för saker, planerar för Berlin (söndag-lördag) och ja, nu ska jag stänga av datorn för idag, se klart filmen, se över plugget en gång till och sen sova! Imorgon ringer klockan sex för morgonpromme med Bala och sen är det tenta innan jag ska träffa Sandra, sälja böcker och sen vandra hem med Bala till Valle! 
 
På fredag väntar världens mysigaste morgon och grammatikplugg, den tentan ska jag ha VG på, det har jag bestämt!
 
Finaste!
 

Du har språket och orden, de kom till för att hålla dig på jorden

Hello!
 
Måndag och jag har pluggdag, varit i skolan på två föreläsningae/seminarier och nu sitter jag och förbereder mig för imorgon då jag har presentation och grammatik. Har precis gjort klart min PowerPoint och ska gå på grammatiken och historian snart, men behövde en liten paus för lite Melissa Horn, blogg och te. Om en timme ska jag ta mig två mackor och en banan och göra mig redo för RPM med Jonna, sen hem och duscha och göra mig redo för en liten kvällspromenad med Bala, hon är för saknad alltså. Imorgon är det äntligen dags att återvända till gymmets favorit: Combaten och som jag längtar! Fanny som håller i det hela var på sittningen jag jobbade på i lördags och tjatade på mig att det var dags att återvända nu! Och det är det absolut! 
 
Mer då? Det har varit en lång vecka sen jag skrev sist. Jag har gått i skolan, varit på fest och failat totalt, jag har städat och tvättat och varit duktig hemma, sett massa Gilmore Girls, gosat med Bala, sett på Idol med Johanna och Veron, jobbat på sittning och slitit med stolar, varit på inflyttningsfest och på Palace, ätit nattamat för första gången på hundra år, haft spelkväll och idag är det då måndag igen och jag sitter här med Melissa Horn i öronen och ska ge mig på grammatiken. 
 
Just nu är jag inte riktigt mig och det är okej, för när jag kommer tillbaka kommer det vara så mycket bättre. Saknaden i mig växer och jag vet inte hur jag ska bli av med den så jag börjar med att acceptera att den finns där. Hösten är aldrig min favoritårstid, vilket är synd för det är den finaste. Men jag kämpar på, räknar ner dagarna till våren, OneRepublic, resor, sol och värme, sand och äventyr. Och om ett år, då ska jag se tillbaka på den här tiden och inse att jag är starkare än jag tror. Hur svårt det än är att tro idag. 
 
Nu ringde klockan för att min paus är slut, på med grammatiken, nu kör vi! 
Ciao!
Mammas älsking, så är det, hon känns som ett barn jag har delad vårdnad om. Som jag älskar henne. 
 
 

RSS 2.0