Innan klockan byter år!

Jag har typ två sekunder över så jag hinner skriva ett galet snabbt inlägg!
Jag har idag insett att man får packa en himla massa grejer om man ska först till Forsvik och fira nyår och sen vidare upp till Mora på skidläger, men det gick det med och nu bär det snart av till första stoppet!

Med andra ord, jag har bråttom! Hoppas verkligen jag inte glömt något nu.

Men vad jag egentligen ville var bara att önska er Gott Nytt År!

Jag återkommer på tisdag med en utvärdering av året 2010!
Pusshej!

I'm falling even more in love with you

Jobbdelen av måndagen är över. Skönt som bara den! Nu sitter jag under en filt och laddar om för de tre sista dagarna att jobba innan nyår och förhoppningsvis går de dagarna lika bra som idag. Ska dock jobba lite fler timmar än idag men det löser sig, och ja, det blir mycket mer pengar än jag trodde när jag fick mitt schema. Så jag klagar inte! För fler timmar är mer pengar, och så mycket som jag ska hitta på i framtiden är pengar alltid välkomna!
Men i eftermiddag tänker jag bara njuta av en ledig eftermiddag.

Sen en liten rättelse: Jag råkade glömma ett litet ord igår så det verkade som jag satt och käkade på tv-serien How I Met Your Mother, men jag tror att ni egentligen fattade att det inte var det jag gjorde utan att jag åt chokladen och såg serien, men Malin hade så fint kommenterat detta faktum så för hennes skull rättar jag mig själv här.
Men faktiskt Malin, det var säsong tre! ;)


For those who sit and wait for sunday to be monday

Idag är det söndag. Och jag hade söndagsångest redan igår, så ni kan gissa hur mycket ångest jag har idag. För att dämpa detta äter jag choklad och How I Met Your Mother som jag fick i julklapp av min kära pojkvän. Jag är snart igenom denna säsong. Så vad jag gjorde för att lösa detta var att klicka hem säsong 2 och fick även med SATC-boxen med alla avsnitt. Perfekt att ha när man har lite tid att slå ihjäl. När jag nu har det.

Nej jag har verkligen inget mer att säga och jag borde sova kanske. Ja antagligen.
God natt!

It's christmas time

Imorgon är det julafton. Vilken grej! Jag har varit sugen på julafton sen november och nu är den äntligen här. Och jag är bara trött. Men det tyder väl på att jag har blivit friskare, för innan var jag inte bara trött utan också, helt slut, hade ont i hela kroppen och ja allmänt sjuk. Och just därför känner jag att jag faktiskt kan med att lägga mig sjukt tidigt. Typ nio, eller nåt. Men först ska jag slå in alla mina julklappar, äta gröt och skinkmacka med min familj och sen göra en liten hemlig grej för en kompis. Hon kommer med all säkerhet bli glad.
Ja, mer än så har jag inte att tillägga i dag.
God jul i alla fall! :)


Days pass

Oj oj, här var vi inte så aktiva. Anledningen: Jag har jobbat och jag har mått dåligt så när jag varit hemma har sängen varit det bästa sällskapet när jag väl kommit hem. I måndags på brevbäringen blev det riktigt tufft med min onda hals och kylan så efter några jobbiga timmar ute med andningsproblem fick chefen skicka hem mig och jag kände mig rätt uppgiven. Så det har inte blivit någon brevbäring för mig de senaste dagarna. Blir väl antagligen imorgon men jag mår fortfarande inte som jag ska. Den här förkyldningen har inte bara satt sig på halsen och huvudet utan även på orken så när jag kommer hem på kvällen är jag verkligen helt slut. Så huvudvärk som inte går över och en hals som gör ont hela tiden och helt slut. Ja bra blanding. Men det går över.
Men nu ska jag läsa Solo, se Vänner och vila ordentligt för nu vill jag bli frisk!
Och snart är det jul. Det är faktiskt lite mysigt att gå brevbäring dagen innan jul och möta massa små söta gamla gubbar och tanter som är glada och önskar god jul. Så blir det brevbäring kan jag ju glädjas åt det i alla fall.


In the middle of the ride

God kväll! Sitter och kollar på The day after tomorrow. Vet inte hur många gånger jag har sett den filmen men den är verkligen lika bra varje gång. I nyhetspausen ska jag göra mig iordning och krypa ner helt i sängen och kanske se slutet på filmen, det beror på hur trött jag blir och med den förkyldning jag vaknade med imorse kan det vara bra om jag sover tidigt då jag ska upp klockan sex imorgon. Men men, jag får se hur det blir helt enkelt.
Haha jag märker att det är svårt att skriva det här inlägget, filmen är sp mycket roligare att koncentrera sig på, så jag tror jag gör det.

Fyra dagar att jobba, fyra dagar att förbereda för jul och sen är den äntligen här! Jag är till och med klar med alla julklappar, känns mycket bra :)

Hej då!


Long live

Hej hopp!
Idag njuter jag av min sista lediga dag innan jul. Börjar visserligen inte förrän fyra imorgon så hinner med både det ena och andra innan det men ändå liksom. Jag började dagen med sovmorgon och sen Criminal Minds till frukost. Åkte till Skövde med Malin och köpte julklappar och har numer endast en liten grej kvar att köpa, känns mycket bra. Och nu står lite städning på schemat och sen blir det kanske filmen om Sture Linnér en stund. Och sen är den här dagen också över.

Nej men mycket bättre än så här blir det väl inte idag.
Ciao!


And it's still winter in my wonderland

Musik. Musik, finns det nåt bättre? Tror inte det faktiskt. Min favoritlista på Spotify just nu är den jag döpt till "Isn't it ironic?" som innehåller allt från sommarens radiohits, till gamla gamla radiohits, till sånt jag snubblat över någon gång som helt enkelt passar där. Ofta är det låtar som man hört mycket förut men inte fastnat för förrän nu. Bra lista helt enkelt. Fast å andra sidan är alla mina listor bra, jag har en del liksom.
Några låtar som inte finns på en enda av mina listor är Jars Of Clays bra låtar. På grund av den enkla anledningen att de inte har funnits på Spotify innan. Men idag när jag skulle se om dagens låt finns där hittade jag även ALLA andra låtar av dem. Mycket bra, musiknörden i mig hoppar av glädje idag.

Och ni ska få ta del av denna pärla! Sofie måste bli glad, för här har det visst varit tomt på musik på ett tag.

Nu ska jag snart avnjuta lite popcorn och Maria Wern med min mor, sen ska jag slå in Anna och Malins julklappar för innan fredag kväll är det enda jag hinner med hemma i mitt hus att sova mellan torsdag och fredag. Galet.

All day

Det är onsdag, jag har massa att göra idag så det är egentligen lika bra att sätta igång. Dagens schema ser ut som så här:

* Plugga till morgondagens tenta
* Damma lite på mitt rum
* Träna på gymmet
* Lämna in två filmer
* Fixa det sista med Malin och Annas julklappar, imorgon och fredag hinner jag absolut inte
* Upp på berget för sista träningen innan jul med de små
* Plugga lite mer
* Fotvård igen!
* Lite annat smått och gott som säkert dyker upp.

Ja, en del alltså. Jag börjar nu! Hej!


Idag vill jag åka utomlands lite grann. Även om det är jättefint med alla snö ute idag!

Chances are

Jag såg en urbra film förut. The Blind Side med Sandra Bullock m.m. Den var riktigt gripande, fin och allt sånt. Och den slutade med låten Chances av Five For Fighting, mycket bra. Till och med så att man nästan ska se den igen innan man ska lämna tillbaka den. Eller så ger jag mig den i present när lönen kommer i januari. Det vore inte fel. Men hade jag tänkt smart hade jag väntat med den till senare i dag så jag inte hade haft så lite att göra nu ikväll, men äsch, MASSA avsnitt av Vänner har ingen dött av!
Nu ska jag faktiskt lägga mig, innan tolv när jag är ledig imorgon? What? Jo men det känns som att det är bra att kunna gå upp tidigt imorgon och börja plugga. Natten!


Winterwonderland

Goddagens. Idag känner jag mig sjukt kreativ. När jag kom hem från tentan (som för övrigt var galet svår) satte jag mig med Annas julklapp, den blir nog bra den! Och sen fixade jag lillebrors julklapp och jag kan säga det att jag är inte den som är otålig inför julen men jag är lite sugen på att se när lillebror öppnar årets julklapp alltså. Tror jag har lyckats ganska bra i år.

Jag har insett att det blir rätt mycket farande fram och tillbaka den här veckan. På torsdag ska jag första till Göteborg och göra tenta, sen ska jag hem och jobba, sen förmodligen tillbaka till Göteborg och äta med mina klasskompisar som man ju inte kommer träffa mer efter torsdag. Så bara på torsdag ska jag åka tåg fyra timmar! Det bästa är att tre av dom timmarna är efter tentan så jag kan läsa bok de timmarna! Sen måste jag till Skövde eller Göteborg på lördag och fixa sista julklapparna. Måste bli på lördag eftersom det är sista lediga dagen för mig innan jul, förutom imorgon då, men då ska jag ju plugga hela dagen så det räknas inte riktigt. Sjukt att det snart är jul!

Men nu ska jag göra nåt annat, typ fortsätta se Vänner och sen se vad kvällen bjuder på, kanske ett fotbad! Ska ju söka för min fot så kanske kan vara bra om det inte är världens minst vårdade fötter. Haha.


Bild på mig och Filippa när vi åkte Sagoslottet förra onsdagen när vi var med italienskavännerna på Jul på Liseberg. Flummigare Sagoslottet-resa får man leta efter.

Something tells me I'm into something good

Hej hopp! Jag har egentligen inget att skriva här! Har haft en trevlig helg med kalas hos Carls farbror, fest i Mariestad med Carls trevliga kompisar och en slöarsöndag hemma. Känns bra.
Imorgon bär det av till Göteborg för sista lektionen och sen plugga med Filippa tills vi somnar av utmattning och sen på tisdag är det tenta. Jag vill inte! Men det får gå ändå.

Nej, nu ska jag sova. Med mitt täcke! Gudars vad skönt!
Har för övrig precis sett ett avsnitt av Sex and the city och kan säga som så: skulle det vara så att mamma läser det här och har så där en 500 kronor kvar att köpa julklappar för till mig har du här en idé: SATC-boxen med ALLA avsnitt!

Puss och hej!

Friday, I'm in love!

Idag är dagen alla väntar på. Och nej inte julafton. Utan fredag. Det är ju dagen alla väntar på hela veckan. Och den är alltid lika välkommen! Saker som har hänt idag:

* Den vanligtvis timmeslånga tågresan till Göteborg tog två timmar.
* Jag kom för sent till lektionen.
* Jag och Linn fick en himla massa tidningar som delades ut utanför universitetet.
* Jag stressade mellan tåg, promenad hem, mat hemma, ombyte och promenad ner till jobbet.
* Jag fick med mig två tidningar utan adress och min egen Cosmopolitan vilket betyder att jag nu har fem nya tidningar att bläddra igenom!
* Jag tog en så lugn och skön kväll jag bara kunde och det var INTE fel.

Saker som kommer hända innan jag slocknar ikväll:
* Vänneravsnitt och nagellacksmålning.
* Ögonbrynsfix
* Lite tidningskoll.
* Mysmusik på bästa mysvolym och sen somnar jag gott!

Imorgon ska jag shoppa, plugga, gå på kalas hos Carls farbror och sen på inflyttningsfest hos Carls kompis i Mariestad. Frågan är: Vad har man på sig som passar på båda tillfällen? Man orkar ju inte byta om. Ja, detta tåls att tänka på.

Nu sätter jag igång med kvällens sista bestyr och sen somnar jag gott efter en lång dag.

Dagen är här

Det är torsdag, jag har haft sovmorgon, gick dock upp nio och såg Maria Wern till frukost. Nu håller jag på och städar och vid tolv blir det House i bakgrunden till italienskaplugget, det är sjukt hur lätt det blir att plugga med lite tv i bakgrunden, man är väl tjej och kan koncentrera sig på flera saker samtidigt? Haha.
Sen blir det lax till lunch och vid två ska jag gå neråt posten och sortera några timmar. Det är nog egentligen det bästa med Posten, visst det är rätt skönt att cykla omkring på stan i några timmar med musik i öronen. Men att stå och sortera är faktiskt rätt skönt det med. Bara stå där och tiden går sjukt fort.
Tänkte sluta vid fem kanske så tar jag mig hem sen och går en promenad innan det blir kvällsplugg och sen tv. tar hand om lillebror också ikväll, eller ja, ska hålla mig hemma i alla fall. Vår kära mor ska på julbord.

Ja, det är min dag och det är väl bäst att sätta igång, hinner nog plugga lite utan tv innan tolv också, blir nog klar med städningen här snart.


Tuesday you will sing

Oj, vad händer här? Efter gårdagens extrema brist på motivation känns det som att jag idag har fått två dagars dos med motivation, känns nästan som jag inte har tid att göra det jag vill göra idag. Tänkte avsluta mitt städande i rummet i eftermiddag, så mitt rum kommer vara så där vintermysigt sen. Och så är jag faktiskt motiverad till att plugga. Så nu har jag lagt upp ett schema som jag vet jag kommer kunna hålla.

14.00-14.40 Plugga utan avbrott!
14.35-15.30 Plugga med Förhäxad i bakgrunden.
15.30-17.00 Bli klar med rummet!

Sen efter det lovar jag mig själv lite slötid tills imorgon då det blir en heldag i Göteborg, som avslutas på Liseberg med Filippa, Emelie, Christin och Linda. Blir helbra!

Men nej, nu är klockan 14.00, sätt igång!

Fast så vill jag träna också men jag struntar i det med tanke på att jag inte känner mig helt 100%, tråkigt men sant.

Motivate me

Måndag igen. För en gångs skull hade jag planerat att inte vara fröken duktig som ALLTID är i tid till skolan utan ta tio i nio-tåget och komma antingen precis i tid till lektionen eller någon minut försenad, vad händer? Jag fastnar i Herrljunga och blir sittande där en timme, slutligen när vi når Göteborg är klockan nästan halv tolv och min lektion är i stort sett över, jag julklappsshoppade och pluggade lite med Filippa istället. Hade i och för sig inte kommit in mycket tidigare med tio i åtta-tåget så det kändes inte så tungt ändå att jag tog en vild chansning idag.
Idag är jag inte motiverad till nåt alls. Tur att jag och Filippa gick igenom Andreuccio-boken så det känns som man har koll på vad den handlar om i alla fall. Don Camillo-boken tar vi på onsdag innan Liseberg med de andra tjejerna. Det värsta idag är att jag inte ens är motiverad till träning. Jag vill bara ta på mig mina pyjamasbyxor och ligga i sängen och kolla på Vänner. Det är väl rätt bra att jag som "kortansvarig" måste dit annars hade det nog blivit sängen och Chandler för mig idag.

Nu ska jag sitta och glo på ingenting ett tag och sen byta om. Idag funderar jag till och med på att vara så lat att ta bilen till träningen FAST det går snabbare att gå. Men nej, vi får se.
Hej!


Extremt lockande!

Soulmate

Lördag och än en gång denna helg sitter jag på min stol och hungrar, tror dock att det är mat sätt snart så jag överlever nog.
Idag var det shopping med familjen som gällde, köpte min nya mobil, en julklapp och ett nytt träningslinne, känns bra! Så nu väntar jag bara på att mobilen ska kunna användas, blir väl imorgon så skyddsplasten sitter på ordentligt.
Efter maten blir det att dra på sig sin varma jacka och gå ner till Carl och spendera kvällen där. Mys.
Men nej, nu ska jag gå och hetsa pappa lite så maten blir klar!

Ciao!


I wanna roll with the wind

Hello fellow bloggreaders, eller nåt.

Det är fredag och jag sitter här på min stol och undrar vad jag ska hitta på ikväll.
Ska jag träffa Carl eller ska jag spendera kvällen med de två männen (eller.. ja?) i detta hushåll? Jag gör gärna båda, kan inte Carl ses blir jag inte direkt bitter eller så. Nåt jag däremot är, är hungrig, nåt så in i tusan och jag vet inte riktigt när det blir mat här men blir det inte snart smäller jag av.
Imorgon ska jag förhoppningsvis köpa min nya mobil, men med den turen jag har haft med mina mobiler kan man ALDRIG vara säker på om mobilen i fråga finns i butik eller så. One can only hope.

Idag har varit lite tvärtomdagen, för när jag blev lite deppig ett tag tyckte jag att det bästa sättet att bota detta var genom att städa, och det gjorde jag också. Oj, vad jag städade! Och nej jag är inte ens ironisk här.

Jag är bara hungrig.


Tänka sig, här var det varmt ni.

Okej, nej nu ska jag nog hämta lillebror för nu ringde grannen och frågade om pappa inte skulle mata sina utsvultna barn snart. Och grannen är inte ens hemma.

Haha, hungerironi är rätt okej!


Just for now

Jag är så svinigt trött. Man skulle kunna tro att jag spenderade gårkvällen på krogen eller nåt. Men nejdå, jag shoppade, till halv elva i alla fall. Och sen var det mat på McDonald's och en cola hos Carls farmor och farfar innan det bar av hem igen, var hemma tjugo i ett och det tog emot att gå upp idag men det är inget en timmes sömn på tåget kan bota.

Dagens planer är:
Skola
Shopping
Städning (fortsättningen sen i onsdags)

Känns som tiden kommer gå rätt fort idag.


Long time ago.


Christmas time

Torsdag, veckan är snart över. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, tiden går läskigt fort! Ikväll är det julklappsshopping med pojkvän som gäller och det blir ju trevligt nu när jag äntligen fått mitt bankomatkort igen. Känns mycket bra. Imorgon blir det skola och sen mer julklappsköp och sen är det ju helt plötsligt helg igen. Den här helgen är inte mycket helt bestämt än, blir en lugn fredag i alla fall och antagligen fest på lördag. Var evigheter sen jag var ute och dansade sist. På tiden!

Just nu sitter jag och tittar på Sunes Jul på youtube, stängde precis av Mysteriet på Greveholm, får bli dom iår. Alltid lika bra liksom. Haha. Och i övrigt sitter jag mest och fryser sen jobbet då jag blev nerbrottad av kollegan Tony och hans (förvånandsvärt starka) armé på cirka 8 smågrabbar i 6-årsåldern. Känns ju bra att jag inte kunde hålla mig uppe mot dom. Haha. Men jag hade hjälp av två tjejer och killen jag är assistent åt, så det var inte så väldigt farligt.

Men nu fick jag en slags impuls att städa nästa del av rummet innan pojkvän kommer och hämtar mig. Bäst att starta.
Jag känner mig lite julig idag också. Mysigt.


December

Jaha ja, den här dagen var ju nästan dömd att börja med ett misslyckande. Det började med att jag liksom glömde att gå upp när sista alarmet ringde så det var tur att Filippa smsade mig strax efter nio annars hade jag säkert fortfarande sovit. Sen klampade jag iväg till stationen i kylan och insåg tio minuter innan tåget skulle gå att jag hade glömt min plånbok med tågkortet hemma så det blev ingen tågresa för mig idag, och därför heller ingen skola. Så det var bara att vandra hemmåt igen och inse att man är bra klantig ibland. Men tro nu inte att jag ska ligga på latsidan för det, nej plugg, städning och gymmet står på schemat. Ska nog börja rensa lite i garderoben så fort jag är klar med läxan. Känns bra att decemberstäda lite så det är fint sen till jul (då krävs det väl att jag städar ordentligt cirka fjorton gånger till den här månaden men ändå).

Men först, clementin och Don Camillo!


Dösnygga och redo för vargavinter! ;)

RSS 2.0