But I choose the sun

Spinning är min nya grej tror jag. Speciellt den formen jag var på idag. Så från och med idag: Spinning burn, PSI och sen Core varje tisdag. Jag kommer vara snyggast på beachen i år säger jag bara.
Vet inte varför jag skriver ett inlägg till idag egentligen. Men jag kände för att meddela att jag älskade dagens träning och att jag längtar till torsdag då jag är ledig för att träna till Kortvasan. För jag SKA åka den. Så det blir många timmars åkande på torsdag. Hoppas på sol och glittrande snö!

Nu ska jag sova! Natten!


All I need

Hello! Här sitter jag och väntar. Jag vill faktiskt bara att tiden ska gå så jag får sätta mig på bussen och åka till jobbet, det är lite tråkigt med sovmorgon ibland för man vill ju komma igång liksom. Men det är ju inte oskönt att sova lite längre. Idag har jag dessutom varit duktig på min sovmorgon, gick upp halv nio för att hinna betala lite räkningar, städa lite lite i mitt rum, baka scones och se över mina bokningar på gymmet. Idag blir det spinning och PSI så kommer förmodligen vara helt slut sen. Men det är skönt det! Skulle gått på core men bokade mig för sent så får väl göra en egen variant hemma. Skönt!
Idsg vaknade jag med känslan av att det "redan" var tisdag. Känns lite som att det liksom snart är helg igen. Och det är det ju faktiskt. Det är en kortdag på jobbet idag, heldag men med mycket planeringstid imorgon så det går fort, sen torsdag och då är det antingen ledig eller inringning och sen är det redan fredag. Veckan går fort!
Jag har inte så mycket planer för den här veckan som för förra så det känns lite skönt. Det är så klart mycket träning men jag har inte tusen andra saker att göra så jag hinner fixa med lite bilder från helgen som varit.

Men nu känner jag att jag bara babblar om oviktiga saker så ska avrunda och sen kolla över vad jag har med mig till jobbet och sen ta en solig promenad till bussen!

Ciao!


Jag i lördags!

But today I'm fine

Hello! Idag är en mycket bra torsdag då jag haft lyxdag hela dagen. Började med två timmar hos frisören. Sen hemmaspa och Vänner. Lunch med Malin. Fika med Anna och Malin på stan. Mer Vänner, lång och skön promenad till Ica och sen tv med mor. Känns bra!
Sitter och kikar lite på tv och ska snart krypa ner och ladda för veckans sista arbetsdag. Ska bli skönt med helg. Ska åka med mamma till Skövde för lite shopping och hämta lillabror. Sen blir det myskväll hemma med familjen. I helgen är det tävlingar hela helgen så kommer vara ett späckat schema. Men det är härligt!

Nu ska jag stänga ner för idag och se klart på tv innan jag somnar! Måste i alla fall lägga ner datorn så jag får med den till jobbet imorgon! Puss på er!


Idag har jag blivit så här blond igen, känns bra faktiskt! Synd bara att det inte är sommar som på den här bilden, men det kommer!

Even heroes have the right to bleed

Hej hopp! Idag är jag på galet bra humör. Sitter och lyssnar på lite mysig musik och försöker bli av med min överskottsenergi sen träningen som var otroligt härlig idag! Det är den väl jämt men körde på lite extra idag så det kändes bra. Snart ska jag krypa ner i sängen med min iPod och mysa till det lite, det var så himla länge sen jag somnade med musik i öronen så det får nog bli så nu när jag hittat laddaren och kunnat ladda upp den.
Imorgon blir det jobb igen och ett långt fint hål. Får nog planera lektioner för flera veckor framöver. Haha. Men det blir nog väl det. Sen ska jag fortsätta med mitt rum och sen PSI/Core med Johanna, åh jag älskar träning.
Onsdag blir det heldag på jobbet (men ett långt hål har jag ändå på schemat så blir mer planering) och sen städ och träning och sen onsdagsmys med Bella. Känns det som mina dagar är ganska lika? Ja de tre första dagarna den här veckan ser väldigt lika ut men sen är det torsdag, jag är ledig och ska bara njuta och klippa mig, slinga håret och ta hand om mig själv och förhoppningsvis träffa latinarna och sen Anna. Sen är det fredag och jobb och en oplanerad kväll. Sen är det helg och då hittar ni mig på vår tävlingsblogg för då är det tävlingar hela helgen! Fint!
Nu har ni stenkoll på mig, det måste kännas bra! Nu ska jag sova! Ciao!


It's so hard to care, when you're this relaxed

Sitter och kollar på Vänner. Den bästa serien som någonsin funnits. Det värsta är bara att jag aldrig kan slita mig för att sova. Men ska bara skriva klart detta inlägg sen blir det sängen med en gång. Imorgon blir det upp och iväg till nytt jobb. Vilken konstig känsla egentligen. Att ha någonstans att åka till varje dag i ett halvår. Har jag aldrig haft förut. Ska bli kul. Sen ska jag ta tag i mitt liv lite, börja rensa lite saker i mitt rum. Göra lite ordning. Jag vet inte hur många gånger jag gjort det i mitt liv men jag har aldrig någon lust att låta det vara kvar. Men NU har jag fått en känsla av att verkligen vilja fixa det lite här hos mig. Och hinna med lite andra saker också. Sen är det Combat och efter det Guldbaggegalan med mamma (hoppas jag för det är vår tradition). Sen fortsätter veckan i samma tecken, jobb, träning, rensning, fixande. Lite vuxenpoäng till mig.
Ska se en hel del Vänner också så klart, se hur många jag hinner. Såg en hel säsong på mindre än tre dagar förra veckan. Vad får jag all tid i från kan man fråga sig?

Nu ska jag som sagt sova. Ska bli skönt. Även om det varit mysigt att dela säng med två fina vänner hela helgen ska det bli skönt att sova i sin egen säng. Fast sällskap hade inte varit fel. Kanske ska ta till min iPod som sällskap! Fint!


Tid vid havet är ibland det bästa man kan få.

Days like these

Det är dagar som denna som jag önskar jag hade varje dag. Lugn dag på jobbet, om än lite seg en stund men underhöll mig med Lisen. Sen hem och äta gott och få en härligt samtal och helt plötsligt veta vad man ska göra hela våren! Underbart. Och sen det bästa av allt. Efter ett långt uppehåll är det äntligen dags att träna de små skidkulbarnen! Ska bli så kul att träffa de små mysiga skidåkarna igen. Dagen kan man inte avsluta bättre än så.
Ja, på toppen av allt detta lyssnar jag på massa nostalgimusik från typ tre år sedan och känner att tiden går fort och att jag borde lyssna på mina gamla godingar oftare!


För att jag känner för att hoppa på en strand. Och för att jag saknar denna dag!

All I need is the air I breathe

Hello! Ja, jag är fortfarande vid liv. Ett steg längre för varje dag som går. Jag faller ihop och tillbaka ibland men jag har lyckats inse att jag faktiskt är ganska stark. Det som inte dödar härdar har jag hört och det stämmer nog. För tillfället känns det så i alla fall. Jag har mina dagar men det har alla.
Men jag har också bra dagar, som i fredags, när jag jobbade kort dag, var på intervju, hämtade ut min nya ring, umgicks med Sofie och sen med Malin, mycket trevligt.
Som i lördags när jag var på Combat med Märta, såg på tv med Märta, bowlade med mina fina tjejer, festade med fina tjejer, dansade och sen efterfestade. Det var en kul kväll. Sen bio med Isak och Siri på söndagen och sen en MASSA Vänneravsnitt. Och här sitter jag, tittar på Vänner och skriver bok och längtar efter träningen som börjar om en timme. Sen mer Vänner och mer bok. Känns som jag har ett skrivarflyt!

Men ja, jag ville bara titta in och säga hej och att jag lever. Och att jag älskar att jag kommit igång med träningen efter ett långt uppehåll på grund av sjukdom och jobb!


Jag vill ha sommar!

Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Här är mitt första steg framåt och tillbaka i denna värld. Jag vet inte om jag är tillbaka här igen eller om jag är här på ett kort besök. Men jag vill ändå skriva något.
Och jag ska inte ta något om vad som har hänt och hur jag mår. För jag har alltid varit den "glada bloggaren" och det vill jag vara nu med.
Istället vill jag bara skriva det här.
2012 SKA bli mitt år. Jag ska ta alla chanser, möjligheter och sätta mig i de galnaste situationerna jag kan, för sån är jag! Ska nu jorden gå under detta året vill jag inte ångra att jag inte satsat allt, gjort allt och chansat allt för att lyckas med mina mål, mina drömmar och mina visioner.
För jag har mycket att se fram emot i år. En del saker som kommer ändra mitt liv. Och en hel del fina, roliga och mysiga resor!
Men först och främst ska jag lägga mig. Sova, vakna till lördag, hitta på nåt kul. Spara pengar, kika på tågbiljetter, lyssna på musik och leva.

Nu vet ni att jag lever. För trots allt så tar jag mig uppåt. Men det går i vågor så klart.


Just stay strong.

RSS 2.0