I will wait

 
Hello!
 
Onsdag idag och jag är ledig. Så jag tog mig en välförtjänt sovmorgon och sen lite grötfrukost till Vänner. Nu sitter jag och ser ett avsnitt till och ska snart bege mig till Coop och hämta ut mina böcker. Vill inte ens se den räkningen. Kurslitteratur är dyrt. Men det är ett måste.
Sen blir det lite plugg, matlagning, städning och lite annat smått och gott. Dagarna går så att säga.
Snart är det ju redan helg igen och på lördag kommer mor och far och gör klart min lägenhet och myser till det med lite restaurang och tvkväll.
Nu har jag latat mig färdigt för idag och måste gå till Coop, fram och tillbaka till Giraffen är min dagliga promenad just nu då jag måste komma igång lite med mitt knä, funkar perfekt då det inte är så långt men ändå blir en liten sväng.
Jaja, nu har jag inte mycket mer att dela med mig av. Får hoppas jag är mer fantasifull en annan gång! Ciao!
Det gröna armbandet köpte jag efter första tentan men har inte använt förrän nyss, ska användas ofta!
 

Below my feet

 
Godkväll!
 
Jag har lite svårt att förstå det här med att det redan är torsdag imorgon. Veckorna går så fruktansvärt fort. Jag hinner knappt vakna på måndagen innan det är måndag en gång till. Både bra och dåligt. Men mest bra.
Jag vet inte varför jag skriver nu egentligen. Jag är jättetrött. Satt uppe till fyra och såg valvaka, har insett efteråt att smartare hade varit att ställa klockan och gå upp och titta mitt i natten i stället, missade ju det viktigaste när jag inte orkade se mer.
Så egentligen är det dags för sängen för mig nu, men något tar emot, jag är inte trött på det sättet. Så jag tänkte förgylla er vardag med lite blogginlägg.
Fast jag har inte så mycket att dela med mig av. Jag har klarat lite fler uppgifter i skolan så nu känner jag mig rätt nöjd. Jag har fortfarande ont i mitt knä, idag speciellt. Jag har lyckats vricka foten lite grann när jag stod still och postade ett brev (varför inte liksom?) men i övrigt är hälsan i behåll.
Nu ska jag sova, och imorgon ska jag ta tag i en himla massa saker. Och gå på föreläsning. Och ja, sen får vi väl se vad det blir, Böda Camping eller myskväll med mina fina vänner.
 
I helgen var jag ju hemma ja, det var en riktigt höjdarhelg! Ladies Night var så bra, gå på det. Punkt slut!
Bild från restaurangbesöket innan Ladies Night
 

RSS 2.0