Days like these

Halloj!
Sitter och kollar på Taken, var längesen jag såg den. Den är riktigt bra, men hemsk.
Idag har jag bara rensat och grejat, laddat batterierna. Har fortfarande lite kvar att rensa men det hinner jag imorgon eller på tisdag. Det är ju långhelg! Dock sticker jag ner till posten några timmar imorgon förmiddag och tjänar lite pengar. Sen är det stan som gäller, lite löpning och sen är det Valborgsfriande! Kommer bli en bra måndag!
I helgen har jag haft sleepover med Märta två nätter i rad, igår var vi och shoppade, sen bio och efter det chillkväll hos Hampus, en riktigt underbar helg har det varit, med allt från tjejsnack, shopping, sanning eller konsekvens, telefonsamtal och bullar i natt. Mysigt!

Nu ska jag se klart filmen och sen hitta på lite annat innan jag lägger mig och läser!

Ciao!


Everything that matters

Hej hopp! Sitter på jobbet och väntar på att jag ska kunna gå till bussen. Slutade för 25 minuter sen egentligen men bussen hem går inte förrän 15.50. Otroligt segt att sitta här varje onsdag när man slutat. Men tiden brukar gå rätt fort. Idag har jag varit sjukt effektiv. Efter första lektionen har jag två timmar till nästa och räknar man bort lunchtid och att jag alltid går ner till idrottshallen 20 minuter innan lektionen börjar så har jag lite mer än en timmes effektiv tid. Då brukar jag planera, rätta läxor, prov etc. Men idag hade jag en hel hög prov som skulle rättas och betygsättas, har lovat eleverna att de ska få tillbaka dem imorgon, sen på det behövde jag skriva ner lite omdömen då eleverna har egenplanerade idrottslektioner, och så skulle jag fixa en planering till imorgon och fredag. Tänkte att detta aldrig skulle gå men jag hann! Helt sjukt vad fort jag slängde i mig lunchen för att hinna rätta det sista provet. Kom sen på att jag ju hade kunnat göra det nu. Smart. Men istället kan jag skriva lite innan jag packar ihop för idag och går till bussen. När jag kommer hem är det dusch och antingen skriva eller påbörja någon slags rensning innan det bär av till berget för säsongsavslutning med skidgruppen. Så ja, idag har jag en hel del planerat, äntligen! Imorgon är det jobb här på skolan igen, brukar inte vara här på torsdagar men hoppar in lite extra imorgon. Pengar, pengar! Men nu ska jag fixa med lite inför imorgon, behöver kopiera lite papper, hinner aldrig iväg för det ringer som besatt här på kontoret idag!

Ciao!

Do nothing today, sunday

Hello! Idag är det söndag och jag har inte gjort ett skvatt. Jag har spenderat hela dagen med Sex and the city och datorn i knäet. Och det var samma procedur igår. Förutom på kvällen då det var tjejkväll med Emma och Julia. Men det kan ha varit den skönaste helgen på länge. Inga måsten, inga krav. Det enda jag har planerat för idag är ett möte nu vid sex och sen promenad runt stan. Känns riktigt bra. Sen ska jag landa i sängen med film, tv eller en bok igen. Och en godispåse. Känns som det redan är slut på den här månaden, fast det ju är en vecka kvar. Men april har rusat förbi något läskigt fort och det kan ha varit den bästa månaden det här året. Jag började den i Köpenhamn med mina pinglor Märta och Anna, sen var det påsklov och lite extra jobb och annat kul på schemat. Efter det var det påsk, påskafton var helt klart roligaste festkvällen på riktigt länge, skrattade konstant hemma hos Hampus på förfesten och umgicks med fyra riktigt underbara människor hela kvällen. sen förra helgen var det en fullproppad lördag som avslutades i Göteborg med mina godingar där. Och den här helgen har bara varit slapp och skön. Jag gillar april. Men kanske också för att jag insett en riktigt bra sak. Kommit en himla bra bit på vägen och ja, bara haft det allmänt bra! Nu hoppas jag bara på lite roligare väder så jag kan njuta av det också!

Nu ska jag skriva någon sida på min bok och sen sticka iväg på möte! Ciao!


There's a bond between us, nobody can explain.

Hello! Här sitter jag med ansiktsmask och Disney-musik och försöker hitta på något att göra. Har hunnit jobba, gå långpromenad genom stan, städa och sen se alldeles för många avsnitt Sex and the city och ändå är inte klockan mycket. Så istället försöker jag skriva lite bok och redigera lite foton som jag inte gjort på länge. Men boken lockar mer just nu för jag har världens flyt!
Helgen har flugit förbi, nästan farligt fort och det känns nästan som att det är helg snart igen. Och innan dess har jag en del att göra. Jobba, träna förhoppningsvis, träffa Hanna, träffa Lisa, och ja, massa annat också.
Idag är sista ansökningsdagen till höstens studier och förhoppningsvis har jag valt rätt och ångrar mig inte imorgon när jag vaknar. För nu har jag haft en månad på mig att ångra mig. Så nu får det bli som det blir!
Nu när jag är lite uttråkad och rastlös funderar jag på att sätta igång med ett nytt projekt. Vet inte vad men nåt kul vill jag ha att göra de där stunderna när varken Photoshop eller Word lockar och tv:n har gått alldeles för varm. Nåt nytt äventyr liksom. Funderar på att återuppta italienskan, läsa lite ord, lite grammatik, lite meningar och lyssna igenom den där skivan med massa glosor en gång, spela lite spel och lära mig lite mer. Vore kul.

Nu babblar jag på om inget, som vanligt, så ska sätta mig ner och babbla någon annanstans, förmodligen i en bok någonstans. Ja, så får det bli.

Ville bara kika in, säga hej och att livet rullar på rätt bra nu! Ciao!


Vi skulle nog hamnat här ändå

Då så, då tar jag tag i detta liv igen. Blogglivet alltså. Tänkte göra nåt kul med det hela. Alltså, skriva nåt kul. Men idag ska jag bara skriva att jag lever, att jag är förkyld (ja, igen) att jag har haft ett bra påsklov med jobb, träning, fest och släktmys. Helgen i Köpenhamn var lätt roligast på länge, allt som kan hända hände, vi åt god mat, festade med södra Sveriges snyggaste killar (haha) och shoppade på Fisketorvet, mycket fräsch shoppincenter! Så ja, bättre kunde det nog inte blivit.
Nu ska jag ta tag i mitt liv, lyssna på lite nostalgimusik och sen träffa tre söta töser! Kommer bli bra det!
Ciao!


Bild från älskade Köpenhamn!

RSS 2.0