This could be paradise

Söndag och detta blir min fixardag! Ska betala lite räkningar och "hyran" här hemma. Sen ska jag rensa vår externa hårddisk och göra backup på min dator, sen ska jag ta tag i mina bilder till sista inlämningen, Carl kikade på dem igår och tyckte nog allt att de var bra så det ska nog bli fint. Sen kommer Anna över på lite fika och ikväll är det mat och bio med två saknade tjejer som jag inte träffat ordentligt på länge, inte bara vi i alla fall, nämligen Julia och Emma, blir mys det!
Imorgon kickar en ny vecka igång igen, det blir jobb, plugg, träning och Piratesmaraton med lillebror som är hemma över lovet. Kommer bli grymt!


Minnen!

Now we are free

Hej hopp! Jag är på topp idag. Har precis lämnat in den nästa sista uppgiften på fotokursen och just nu sitter jag och lyssnar på Missy Higgins och funderar på vad sjutton jag ska ta mig till när kursen är slut? Då börjar officiellt min pluggpaus som jag planerar hålla till nästa höst. Helt psycho. Jag funderar på att se om det finns lite jobb, sen till våren alltså. Visst kan man gå på inringning och visst får jag en hel del jobb men samtidigt är det ju väldigt osäkert. På måndag gör jag min sista schemalagda kväll på Posten innan jul och det är också lite skrämmande, i en hel månad har jag vetat vad jag har för jobb 2-3 kvällar i veckan och det är allt lite konstigt att det nu väntar en och en halv månad med osäkerhet och bara några spridda jobbdagar på dagis och skola. Jag gillar struktur, då fungerar jag som bäst. Samtidigt kan jag ju satsa mer på fotografering och bok nu när jag kanske vaknar en morgon och inte har något jobb. Men ja, detta behövs inte tänkas på riktigt än, några veckor kvar på kursen är det faktiskt. Imorgon är det pluggdag som gäller för den här sista uppgiften tänker jag lägga hela mitt hjärta och min själ på, jag vill inte lämna in den viktigaste uppgiften med bara halva hjärtat bakom. Det vore fel. Men först tandläkaren, jag gillar inte tandläkaren, kanske för att de dragit ut tänder på mig som kändes som bara den. Men det ska nog gå bra.
Nu ska jag lägga mig i sängen. Läsa lite bok och lite fototidning och sen är det dags för sängen. Ska jag vara ärlig känns det som att det snart är helg. Knäppt.


White Blank Page

Lite nytt så här på höstkanten. Tyckte det blev rätt snyggt faktiskt! Just nu sitter jag och pluggar och lyssnar på musik som min kära pojkväns far tipsat om. Han har riktigt bra musiksmak.

Idag har jag tagit lite bilder ute i trädgården. Gått en lång sväng, först ner till stan för att shoppa lite, sen upp till mammas jobb för att hälsa på lite, sen hem till farmor och farfar men dom var inte hemma och då gick jag hem. Tog en skön dusch och sen fortsatte jag med pluggandet. Ska fixa med detta lite till sen ska jag måla naglarna och lite sånt mys. Ikväll blir det spökvandring i Skara och imorgon har Filip 20årsfest på Husaren i Skövde så då drar vi dit! Kommer bli en kul helg! Ska spendera hela morgondagen med att storstäda mitt rum med mamma också. Lite taggad faktiskt!

Men nu bildredigering!

Puss hej!

 
Ska nog ta och kika på den här i helgen också. Kärlek.

Kärleksförklaring

Idag är en så där halvtaskig dag (vädermässigt), jag är trött och borde kanske bara vila men jag är så taggad på dagens träning att jag spricker snart. Det blir Combat och sen Spinning, får hoppas jag överlever, och sen vet jag liksom inte vad jag vill hitta på efter träningen idag. Svårt. Därför sitter jag och tänker. På hur mycket bra saker som finns. Så kort och gott. Det här är en kärleksförklaring till familj, vänner, pojkvän, musik, böcker, tv, träning, sömn, sol och planer för framtid och sommar.


Don't you let me go, let me go tonight

Hello! Sitter och lyssnar på Lykke Li's mysiga stämma och inväntar mitt hjärta som snart kommer hit. Och då ska jag somna gott. För attans vad trött man kan vara efter en utekväll. Det var ljummet igår men vi gjorde det bästa av situationen men nästa gång går jag ut i Skövde.
Imorgon är det redan måndag igen och en ny vecka börjar. Får se vad denna vecka bjuder på för spännande saker. Men det blir nog bra.
Nu ska jag se om Carl kan behaga komma hit snart! Puss!


I am nothing without you

Torsdag. Jag är trött men har inte hunnit blogga på länge så ska bara sammanfatta.
Måndag: Pluggdag. Träning. Bio Johnny English. Vet inte om jag skrattade mest åt filmen eller åt Hanna.
Tisdag: Jobb. Plugg. PSI. Core. Sova.
Onsdag: Gym. Fix. STAFETT. Grym kväll! Sova.
Tosdag: Jobb. Fix. Combat.

Det är vad som har hänt och snart händer det här: Imorgon ska jag jobba på två ställen så det blir en lång dag som inte slutar förrän 19.20. Då ska jag ruscha hem. Duscha och sen sätta mig i bilen och åka till Karlsborg för middag med Carl, Daniel och Hanna. Sen ska jag och Carl sova i Forsvik. På lördag kommer mina fina Göteborgare (japp, jag har egna!) och det blir foto och sen party! Och jag ser väldigt mycket fram emot de här två fullspäckade dagarna så jag ska faktiskt kura ner mig. Skicka ett godnattsms till mitt hjärta och sen sova! Det har jag väntat på en hel dag så det ska bli skönt!


Jag och två av fyra Göteborgare. Eller ja. Filippa är ju egentligen skåning.


You're my angel

Jag sitter här och lyssnar på musik som min kära pojkvän bidragit med till vår fysträning. Det var liksom till det jag skulle ha den musiken för den är bra att träna till och ja, inte mycket mer än så. Men nu lyssnar jag på den jämt. Vad har hänt liksom? Haha. Till detta sitter jag och pluggar och för in det hela på universitetsbloggen. Imorgon är det bara en månad kvar på kursen och ska jag vara ärlig är jag lite sugen på att läsa någon mer nätbaserad kurs sen. Ska kolla vad som finns till våren! Det är kul sätt att plugga verkligen!
Igår var en helt sjukt kul kväll. Det var utgång i Skövde som gällde! Jag och Malin tog bilen från stan och var hos Hanna vid nio, det var vi, Hanna (så klart) och en kompis till Hanna som förfestade lite och hade sjukt kul. Mycket skratt och galna bilder blev det! sen åkte vi in till stan och gick först till Vibe och tjatade en stund, sen kom Carl, Daniel och alla norrmän och då gick vi vidare till Bogrens där det inte direkt var något folk men vi dansade en stund ändå. En av norrmännen envisades med att lära mig salsa. Rätt kul alltså. Sen smsa Carl som var på glädje med en kompis att det var mer folk där så då gick vi dit. Där var vi i typ fem minuter sen gick vi till Husaren och där avslutade vi kvällen med massa dans i några timmar. Sen blev det mat på McDonald's och sen åkte vi hem!
Bra kväll med andra ord!

Nu ska jag fortsätta plugga och sen blir det några timmars jobb i kassan på Posten. Härligt det! Sen myskväll! Bra fredag vill jag påstå!


Nej nu byter jag till NEEDTOBREATHE och längtar tillbaka till den här dagen! Jag och Bo från deras konsert förra hösten!

In my heart you'll always know, there is a place only you can go

3/10 Ett år. Jag älskar dig.


Lite fulsnygg bild ändå. Haha.

RSS 2.0