When in Rome..

Nu drar jag till den eviga staden Rom! Hoppas ni får njuta av vädret här hemma! I Rom ska det regna. Haha, men jag skiter i det och njuter av alla sevärdheter, all god mat och all god glass. Blir nog toppen! Håll er på marken så länge så får ni ett bildrikt inlägg på fredag! Puuuss!!


Jag och min resevän!

The shadwos proves the sunshine

Vilken härlig dag! Sol och påskafton, började dagen med att "fingå" på stan. Något uttryck min mamma kommit på som tydligen betyder att man går och är snygg på stan. Haha. Jag funderade ett tag på om det var balklänning som gällde men nöjde mig sen med mina nya fina kläder. Nu är det dags att sätta sig i solen med engelskaböckerna. Skriva lite bokanalys och sen se om man hinner med lite italienska innan det blir någon form av träning. Powerwalk eller något får räcka. Sen ska jag göra mig snygg igen och sticka till Johanna på påskfest. Och sen utgång. Ja, det känns som en bra lördag. Och packa måste jag komma ihåg att göra också! Men det hinner jag, vet ju precis vad jag ska ha med mig!

Nu ut i solen och njuta!


I torsdags var jag här uppe och fikade med Emelie. Mycket trevligt!

Dare you to move

Hej gott folk! Jag såg precis Taken, riktigt bra film (men lite nojig inför Rom blev man, haha) och nu sitter jag och kollar på How I Met Your Mother. Sen blir det läsning och sängen. Blev aldrig någon PSI, kände att jag inte orkade idag så jag tog en vilodag. Skönt ibland. Men imorgon blir det styrka och lite sånt. Och sen en trevlig dag. Ja, nu kan man fråga sig varför jag egentligen skriver det här inlägget, blev inte mycket vettigt egentligen. Får väl bjuda på nåt fint jag hittade idag.
 

Time will fly

Den här veckan går lite segt faktiskt, ska jag vara ärlig är det nog för att jag är ledig. Det blev inget jobb idag heller, kan man ju förstå med tanke på att det är påsklov och förmodligen inte mycket barn på dagis. Men jag känner att jag vinner en del på det ändå så det gör mig inte jättemycket. Även om lönen som kommer i maj inte kommer vara på många kronor. Jag vinner ju massa pluggtid och det passar mig extra bra nu när jag känner mig så där ambitiös och effektiv att jag faktiskt har lust att plugga! För tillfället ska jag sätta mig ner med några kulturella uttryck som jag ska kunna till tentan den 3/5 och skriva ner dem på datorn så jag har alla mina olika anteckningar om uttrycken på ett ställe. Och sen när det lite disiga släpper från himlen ska jag sätta mig med böckerna ute. Så det blir faktiskt en hel del gjort och jag har hela fyra dagar till som jag kan spendera med böckerna innan det blir Rom. Och i Rom blir det mycket italienskaplugg då jag planerar att försöka ta mig fram med så mycket italienska jag bara kan!
Ikväll blir det PSI, tyvärr verkar jag få dra mig dit själv men det är inget jag inte gjort förut så det ska nog funka fint. Sen är det tv och film innan det blir sängen och ladda för en torsdag som innehåller fika med Emelie som jag inte träffat på länge, och så lite träning, plugg och kanske att man får träffa sin fina pojkvän en stund. Och sen är det påsk! Ja, käre barn, även om denna vecka går lite långsamt går tiden ganska fort och snart är det väl sommar och jag sitter på postcykeln och hoppas på uppehåll. Och sicka äventyr jag tänker ordna i sommar! Och London med massa fina sen efter sommaren. Gud vad fint det blir! Nu ska jag sluta pladdra och ge mig på det där med Vietnam Syndrome och The Stiff-Upper-Lip, ja det är sånt jag ska plugga på idag.


Snart är jag där! Roma!

You have my heart and soul

Hello! Blev inget jobb idag så istället har jag varit ambitiös och både pluggat italienska och engelska. Och så har jag skrivit en packlista inför Rom och så har jag skrivit ner lite annat som ska fixas inför måndagens resa. Så jag har fått en hel del gjort. Och spenderat någon timme med min bok. Jag har blivit en boknarkoman igen. Haha.
Skulle gått på Body Combat vid halv sex men de ringde och sa att det var inställt så nu blir det löpning och styrka om en timme istället. Blir nog bra det med. Även om jag var rätt taggad på Combaten idag. Men det får bli efter Rom igen!
Ikväll ska jag tea (dricka te alltså) med Anna och sitta och tjata en stund. Underbart det. Och snart är det onsdag igen, min favoritdag. Får hoppas på lite jobb imorgon istället och sen PSI på kvällen. Sen är jag ledig fram till 2:e maj, ingen skola, inget jobb utan bara massa plugg, påskfirande och så Rom så klart! Fint det. Men nu ska jag ta en timme till och läsa bok och plocka med lite småsaker hemma och sen byta om och springa en sväng. Blir bra det! Hej hopp på er!


My favorite year

Hej hopp! Sitter och kollar på Nittileaks som idag handlar om bästa året, 1991 så klart. Dock inledde de med att säga att 1991 var en mörk period. De har nog inte koll på att det var då jag föddes, får ringa och prata med dem. Haha.

Idag då? Började dagen på tåget, oj vad skönt jag sov. Sen skola och det kändes sjukt deprimerande att sitta och frysa i den kalla Stora Hörsalen när det var strålande sol och varmt ute. Men efter två lektioner fick jag äntligen komma ut i värmen och åkte hem och spenderade några timmar med min bok som jag läste ut. Tur att jag införskaffade tre nya idag då, satt med mina galet vinterbleka ben i solen men kan itne riktigt se att det blev nåt av det hela, men äh, det kommer! Sen åkte jag upp till gymmet med Johanna och gick äntligen på Sofies pass som jag lovat i en evighet och nu känns det allmänt gött i hela kroppen. Underbart! Imorgon blir det förmodligen Body Combat, får se hur det blir om man tvingas gå själv, men jag borde nog tvinga mig till att göra det. Men först blir det en heldag med antingen jobb eller att sitta ute och plugga och läsa. Får väl hoppas det blir några timmars jobb för jag behöver ju pengarna. Och jag står bara uppskriven på listan två dagar den här veckan för sen måste jag rååplugga. Ja så mycket behöver jag plugga. Och packa. För på måndag åker jag till Rom. Ja, det gör jag. Underbart!

Nu ska jag se klart på tv:n och sen läsa lite och somna gott! Bra.


För övrigt är jag lycklig för mycket idag. Men framförallt för att jag kommer få krypa i en sån här go morgonrock i höst. Hehe.

I'm not running away, I'm coming home

Åh så bra den var. Water For Elephants blev snabbt en favorit och känner jag mig själv rätt kommer jag införskaffa den så fort den kommer ut på dvd. För jag gillade den. Ja, det gjorde jag verkligen. Sista repliken satt som ett slag i magen kan man väl säga. Lite grann i alla fall. Det var nog min favoritsak med hela filmen, sista repliken.
Nu ska jag inte sotta här och vara värsta blödig över en film jag sett utan jag kan väl bara ta och tipsa er om den så kan ni passa på att se den! Jag ska nu krypa ner med min bok och sen somna gott och ladda för ny vecka. Känns som tiden går oerhört fort nu. Galet.


Godnatt!

Your love is a symphony

Söndag, jag är trött men glad. Har fortsatt mina effektiva dagar och även om jag hann med en film igår var detta under tiden som jag fixade ögonbryn och naglar och sånt så jag tycker det räknas som effektivitet det med. Idag har inte varit en lika effektiv dag men det gör inte så mycket för imorgon kickar jag igång igen. Idag vaknade jag halv nio av att Carl låg och rörde på sig då han varit vaken sen halv åtta. Då kan vi tillägga att vi somnade vid tre. Men han skulle ju då vända tillbaka dygnet efter en veckas nattjobb så han skulle upp tidigt, bara det att när jag vaknade vid halv tio somnade han om och när han vaknat och vi legat och segat en stund var klockan över tolv och det var bra lagom att gå upp. Sen när Carlen hade gått hem tog jag en bok och satte mig ute i solen en timme och läste. Skönt det! Och med lite glass med lakritsströssel till kändes livet helt okej.
Nu är klockan redan fyra. Jag ska plocka med lite grejer eller läsa lite mer bok och sen åka och hämta Bella så åker vi och ser Water For Elephants i Skövde. Ska bli trevligt, jag älskar att gå på bio!



Enchanted

Hej hopp!
Det är lördag, jag har fixat med lite smågrejer mest hela dagen och nu är jag lite sugen på att gå ut en sväng. Kanske ska sätta mig och läsa en stund utomhus innan jag fortsätter med mitt. Ska försöka göra mig klar för en partykväll hos Anna sen så jag är klar när Carl kommer hit innan. Har inte en blekaste aning om vad jag ska ha för kläder eller nåt men det löser sig alltid.
Jag känner mig lite rastlös idag då jag har vilodag från träning så något kul måste jag ju hitta på. Haha.
Imorgon är det tillbaka in i effektiviteten igen, ska fixa massa och plugga och sen är det bio med Bella på kvällen. Fint det.
Ja, något roligare har jag nog inte att bjuda på idag verkar det som utan nu tar jag med mig min bra bok och sätter mig i våren lite.
Puss hej!


Fin dag i Huskvarna.

Wildwood flower

Det är fredag, jag har varit sjukt effektiv och hunnit med en milslång morgonpromenad, klippning, handling, städning av garderob, dammsugit rummet och fixat lite annat smått och gott och nu är jag redo för en kväll med Julia, Emma och Matilda. Spelkväll med galet god mat och massa kul.
Den här helgen ska en massa saker hinnas med. Jag ska plugga, jag ska träna och fixa lite i mitt rum, skriva massa, gå på fest, planera lite och fixa en massa saker. Ja, det blir en effektiv helg minsann. Och på söndag är det bio med Bella som gäller. Ja, jag har äntligen skaffat mig ett så kallat liv och har saker att göra mest hela tiden. Känns bra.

Nu drar jag på tjejkväll! Puss på er!

Nothing compares to you

Det är torsdag, jag är ledig, jag har tränat, jag pluggar, jag ska skriva, jag ska äta lunch, jag ska åka till stan och boka klipptid, jag ska fixa lite för helgen, jag ska plugga lite till, jag ska läsa, jag ska planera Rom med Lisa, jag ska se om jag kan ringa och prata en stund med min fina, jag ska se på mina två favoritprogram. Ja, jag må vara ledig men jag har mycket på schemat ändå!

Igår tränade jag med Johanna, fikade med Johanna, var hos optikern, träffade Anna igen, och när hon åkte hem kändes det inte alls som att hon hade varit borta, utan mer som innan hon åkte. Konstigt. Men nu kan man komma in i den där rutinen vi hade förut, då vi hördes och sågs hur ofta som helst. Bra! Och nu kan vi ju faktiskt sticka ut och springa också. När Annas tår har läkt.

Nu ska jag ställa mig vid min garderob och träna lite italiensk verbböjning. Sen kickar jag igång allt det andra och innan jag vet ordet av det är det väl slut på den här dagen också.


Tuesday you will sing

Då var det tisdag, och den här dagen har jag väntat på länge. Dock vill jag ju att den ska ta slut så jag faktiskt får träffa min Anna och inte bara prata i telefon! Sjukt att hon är hemma igen alltså.
Idag var det skola med massa krånglig men ändå lite kul fonetik och sen trååkig föreläsning och sen tåget hem. Dagarna går sjukt fort nu för tiden. Imorgon är det onsdag och jag har en heldag planerad, gym med Johanna, sen hem och äta lunch och duscha och sen stan och en fika med Johanna, sen optikern för synundersökning och letande efter nya glasögon, sen träffa ANNAPANNA för en helkväll med catching up. Och sen börjar det på torsdag igen, plugg, fix och planering för Rom och så någon träning av något slag. Dagarna flyger förbi.

Körde ett ordentligt pass förut, löpning och sen styrka hemma. Skönt det. Nu är jag lite småtrött och ser National Treasure och sen ska jag krypa ner i sängen och läsa bok innan jag lägger mig och laddar för en bra onsdag.
Nu ska jag skriva lite och se klart på filmen. Ja, det ska jag göra.


Jag vill fota lite.

I'm only human and that's my saving grace

Dag 30 - Ett sista ögonblick.

Jag väljer två:
Studenten och NEEDTOBREATHE live på Parken. De tillfällena jar jag varit så sprudlande lycklig att inget i hela världen kunde förstöra. Den känslan är overklig och jag hoppas på fler såna tillfällen.

Denna måndag har varit både bra och dålig. Bra för att det varit så sjukt underbart väder, jag har min bra bok att läsa, jag har ätit glass, jag har umgåtts med världens bästa pojkvän, jag har tränat Body Combat för första gången och visst var det lite klurigt i början men när man kom in i det var det riktigt kul, jag har duschat världens goaste dusch och jag har sett klart världens bästa film, Transformers (tvåan). Och den har varit dålig för att när jag och Carl kom upp till stan för att äta glass insåg jag att jag hade tappat mitt bankomatkort. Igen. Så det var bara att gå samma väg hem och spärra kortet som jag inte hittade. Ja, jag är inte förvånad ens. Men det blev glass på Carls balkong istället och sen träning.

Nu sitter jag och kollar på Nittileaks och går igenom 1990, så nästa vecka ska jag verkligen kolla. Bästa året så klart, 1991. Haha. Jag ska skriva in lite grejs i min kalender och sen läsa min mycket bra bok och sen sova, sen, när jag vaknar, då är det tisdag och Anna är i Sverige. Och då är jag lycklig.
Hej då!


NEEDTOBREATHE <3

Your love is like a river

Söndag kväll, klockan är snart elva och jag ska nog faktiskt stänga ner och gå och lägga mig, känner att jag inte får så mycket mer ut av den här dagen. Ska istället krypa ner med min bok och sen somna med min iPod. Glömde visst av att byta täcke idag igen så nu ska jag sova ytterligare en natt med mitt varma täcke. Känns bra. Haha.

Carl var här och hälsade på en stund och sen när han hade gått hade jag helt plötsligt inget att göra. Så jag snörade på mig mina nya fina löparskor och provade både dem och min nya träningstracker från Apple, som jag köpte av min lillebror, på en powerwalk och jag insåg ganska snabbt att den kommer jag bli beroende av, kommer vilja sticka ut och springa eller gå en sväng varje dag bara för att se hur mycket jag har tränat. Kul grej!

Sen blev det tv med familjen och nu Transformers och som sagt är det dags att tänka på refrängen. Mitt nya liv känns det som. Tidigare sänggång än vanligt, mer träning och mer bokläsande har det blivit nu efter influensan faktiskt. Det känns bra för jag är inte alls lika trött längre och jag känner att jag orkar mer. Vilket inte är fy skam. Sen kan våren göra sitt också och jag känner att solen och värmen gör att man mår bättre. Underbart är ordet! Nu sängen! Puss på er!


I love you!

Out here in the fields

Dag 29 - Det här ska jag bli när jag blir stor

Jag ska bli journalist och blir jag inte det ska jag jobba inom turism. Jag ska skriva böcker, fota mycket och framför allt så ska jag vara lycklig. Så där lycklig att man vill dansa omkring till härlig musik hela dagen. Typ som jag nu då för det mesta. Haha.

Idag är det söndag, jag är på bra humör, även om jag är lite trött sen igår men det är väl väntat när man varit ute. Igår var ju då Jay Smith här i stan och spelade. Hans röst är det inget fel på direkt. Men det kunde varit liite mer drag i det hela. Men sak samma, jag hade kul ändå. Innan var vi hemma hos mig och åt mat och umgicks. Mysigt.

Nu ska jag hitta på nåt, typ sätta mig ute och läsa lite och sen träffa min fina som skrämde mig lite i natt. Haha.


This world will turn your way

Dag 28 - Saker jag saknar

Saker? Kan det inte vara personer och upplevelser? Det bestämmer jag att det är i alla fall! Jag saknar: Anna, Elin, klass Sp07b, Grekland, Kroatien, studenten, sommar 2010 och så vidare, och så vidare!

Idag är solen framme och jag ska snart ta på mig och gå ner till stan med Malin. Underbart med en promenad med fina Malin en dag som denna. Jag laddar med min Primavera 2011-lista på Spotify och njuter. Drömmer mig bort till lite varmare breddgrader också. Blir ju Rom om 2 (!) veckor lite drygt och i sommar blir det ingen mysresa som de tre tidigare somrarna men det blir lite småresor antagligen. Jag är sugen på London, Köpenhamn, Kungshamn, Halmstad och lite sånt. Vet ju inte hur jag jobbar så än så länge håller jag mig till att planera helgresor. Och sen till hösten blir det ju förmodligen en brakresa! Underbart. Men att följa med min älskade till LA i två veckor i sommar var något jag motvilligt fick säga nej till. Jag har inte pengar liggandes under sängen eller nåt direkt, i så fall bara någon krona.
Och nästa sommar verkar det bli älskade Grekland igen! Aten eller nåt annat fint är jag sugen på. Får se vad min kompanjon säger!

Nu ska jag snöra på mig ett par tygskor eller mina nya ljusa canvaskängor och gå till stan! Puss på er!


Shivers that you give keep me freezing all night

Nu är det fredag kväll. Jag är helt slut efter en händelsefull dag. Började den redan halv sex med att gå upp och göra mig klar för Göteborg och tenta. Var lite seg ut och när jag kom på att pennfacket var kvar inne i huset blev jag lite stressad men det gick fort att hämta och sen var jag på väg. Öppnade bara väskan för att känna så plånboken var med, ID är viktigast när man ska tenta! Och plånboken var med! Men körkortet låg i min andra plånbok kom jag på! Pappa fick slänga sig i bilen och åka ner med plånboken och när tåget rullade ut från stationen hade jag precis satt foten på det. Jag hann, men åh så stressigt. Sen var det tenta och jag satt 3 av 4 timmar och när jag var klar hade jag nästan kramp i handen. Sen fixa lite på Nordstan, åka tåg, cykla hem, äta, åka ner till stan, köpa nya löparskor, ny scarf, boka tid hos optikern (nu ska det köpas nya glasögon), åkte till Ö.B och sen Ica och sen landade jag äntligen hemma med Transformers och Cosmo (gudars vad kvinnlig jag är.. hehe) och sen en lugn kväll med mor och far och ljudet av fyra 16-åringar som spelade tv-spel på lillebrors rum. Och nu, helt slut och ska snart sova, läsa lite först och vänta på att mitt sällskap för natten ska ladda klart. Jag pratar om iPoden så klart!
Imorgon: stan med Malin, handla mat, fixa, fixa, greja, tagga, mysa med folk, festa, se Jay Smith, komma hem, landa i sängen och sen sova. Shit, vilken händelsefull helg. Underbart och på söndag ska jag ta en lugn dag tror jag!
Egentligen skulle jag bara skrivit nåt snabbt men jag var ju tvungen att få med allt. Ja, godnatt på er!'

Snart snart kommer bästa Anna hem och jag längtar!


Fin bild tagen av fin fotograf!

Rolling in the deep

Så där ja. Jag känner mig färdigpluggad för idag. Det är svårt att plugga till uppsatsskrivning då vår lärare i stort sett sagt att bara lite smågrejer är sånt vi kan kolla på. Så nu har jag läst på det där om regler för punktsättning, kommasättning och ja, sånt knasigt. Men jag tänker nog kolla igenom det imorgon igen så jag vet att det sitter. Sen satt jag med lite italiensk grammatik så jag har värmt upp lite, efter fredagens tenta ska jag tokplugga italienska och Text and Culture. Det är mycket tentor nu. 8:e april, 30:e april, 3:e maj, 16:e maj och 30:e maj. Hoppas jag klarar dom!
Nu blir planerna omkastade lite, ska inte ner till stan förrän halv sex och känner för SATC redan nu så jag påbörjar den lite grann medan jag sitter och skriver. Sen förra veckan har jag fått riktigt mycket inspiration till att skriva minsann. Kanske kan jag bli klar så snart som möjligt så jag kan börja håva in pengar där ifrån? Värt ett försök!

Ja nu vet ni det, i fall någon därute undrade. Haha.
Puss på er!

I choose

Dag 27 - Min favoritplats

Min favoritplats är Kroatien tror jag, Vrsar då, för det är så fint, så lugnt, så mysigt.

Just nu sitter jag med Spotify så jag har en lista med go musik att plugga till och den är så gott som klar för tillfället så nu ska jag återgå till mitt pluggande om punktsättning och allt vad det heter. sen ska jag dammsuga mitt rum för det glömde jag av igår, sen ska jag äta, sen ska jag ta mig ner till stan och köpa nya löparskor, sen ska jag hem och skriva lite och sen är det PSI, efter det sängen och Sex and the City 2 som jag aldrig såg igår då Carl var här. Sen är det sova så får vi se om det blir jobb eller mer plugg imorgon. Och så är det bara 19 dagar kvar till Rom så jag ska se om jag kan kolla upp det sista inför alla våra kulturella äventyr också emellanåt.
Ja, det är en lång lista med saker att göra, så jag ska fortsätta plugga nu!


Grekland är också favoritställe.

Up is down

Nehe, varken House eller Cougar Town idag då. Det får bli film hela kvällen. Har börjat med Pirates och tänker se Sex and the City 2 sen om inget annat kommer upp på planeringen. Den är ju sjukt bra. Och nu kom mammi hem med bilen också så jag kan åka upp och köpa persikohalvor och glass som jag tänker unna mig idag efter att jag lyckades sticka ut och springa. Skönt det och nu tänker jag fortsätta min träning där jag lämnade den vid influensan. Så PSI imorgon it is!

I övrigt inget mer att rapportera tror jag. Om en vecka kommer Anna hem, om tre veckor är jag i Rom. Ja, det finns mycket att se fram emot den här månaden.
Men nu får det bli bilen upp till Ica, om ingen annan ska ha den vill säga. Man vet ju aldrig i den här familjen.

Hej hopp!


Tibern by night

When we children we'd say, that we don't know the meaning of fear

Dag 26 - Mina rädslor

Jag är rädd för ormar. Jag är rädd för att något hemskt ska hända. Jag är rädd för... hmm vad mer? Jag är inte rädd för så mycket. Alltså jag är ju rädd för saker som kan hända som man inte vill ska hända men inget jag går och tänker på hela tiden. Det kan man inte.

Idag är det tisdag, jag vaknade hos min käraste och sen åkte jag och åt smörgås och drack varm choklad hos min lilla mormor och satt och pratade med henne om allt möjligt. Visade henne min favoritvideo just nu (tvillingpojkarna som står och pratar med varandra) och sen kom jag hem, kollade igenom lite grejer inför tentan på fredag och nu tänkte jag plocka lite på mitt rum och sen försöka mig på en springtur. En liten kort ska jag nog orka i alla fall. Sen ska jag landa i sängen, skriva lite och se tredje Piratesfilmen, såg andra igår med Carl och hans bror så nu har jag snart gått igenom dom för hundrade gången också. Så grymma och trean är min favorit. Speciellt i musikvägen.
Sen får vi väl se om min kära pojkvän kanske tittar förbi en stund annars blir det jag och House ikväll, för det är väl House idag? I alla fall ska jag nog unna mig lite glass till detta! Men nu städ!


Bild från Huskvarna förra onsdagen!

Say hello to good times

Dag 25 - det här är jag bra på.

Jag är grym på datum. Haha vilken egenskap va? Men helt ärligt så är det en grej jag är bra på, jag har skitlätt för att komma ihåg datum olika saker har hänt mig och sånt. Och jag har väldigt många släktingar och vänners födelsedagar i huvudet och är inte en av dom som behöver kolla på Facebook för att ta reda på när folk fyller år. Jag minns väldigt bra med andra ord. Jag anser själv att jag är bra på att skriva, och jag gör det så ofta jag kan och har fantasin till det. Sen är jag bra på att hitta grym musik också.

Och det är vad jag gör nu, lyssnar på grym musik. Den här veckan spelas väldigt bra musik hos mig. Bland annat Melody Clubs nya skiva som jag tycker är sjukt bra. Och mycket Laura Izibor som har bästa stämman på länge. och mycket annat som jag kommer kunna bjuda på nu i framtiden!

Igår var en mycket trevlig kväll hos Julia med mycket god mat, trevligt sällskap, musik och skratt och jag landade i sängen runt kvart i två eller nåt. Trevligt trevligt! Idag är det lördag, shopping i Skövde med pojkvän och sen mat, vin och utgång med fina vänner. Blir en toppendag!


GRYM låt som har spelats hur många gånger som helst hos mig de senaste dagarna. Mums!

There is a sacredness in tears

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Jag är en ganska känslig person som har lätt för att gråta. Jag gråter när jag är arg, och jag hatar det för det får mig alltid att verka så löjlig men egentligen är det bara för att jag är arg. Jag gråter när jag ser en sorglig film. I slutet av Rent gråter jag alltid. Den sista låten därifrån kan få mig att bli lite rörd när jag bara hör den på min iPod. Jag gråter i slutet av SATC-avsnittet när Mirandas mamma dör. Sorgliga händelser får mig så klart att gråta. Ibland när jag tänker på vissa saker som hänt kan jag börja gråta. Det är inget jag går ut med här men saker har hänt som fått mig gråta några gånger de senaste veckorna. Idag är en känslig dag faktiskt.
Men jag ser mig själv som en stark person och bara för att jag har lätt för att gråta är jag inte sämre för det. Ett av mina favoritcitat är från Criminal Minds och lyder så här:

There is a sacredness in tears.
They are not the mark of weakness, but of power.
They are messengers of overwhelming grief...
and unspeakable love.

Just nu sitter jag och noppar ögonbrynen, lyssnar på musik och läser latinska citat. Ska till Julia på tjejkväll om en timme och är egentligen inte i närheten av klar men jag fastnade här. Men jag hinner nog, det är ju nära och bra så går jag sju är jag framme fem sekunder över sju typ. Ganska bra med grannar.
Men jag ska ändå lägga ner här för dagen. Kommer ett inlägg imorgon eller kanske senare ikväll om jag får lust. Haha. Hej på er!


RSS 2.0