So tell me why we're talking, when we dance so good


Jag längtar tillbaka till värmen i Grekland.

Idag har jag varit i Götet, som igår, och ska dit imorgon, för er som inte vet så läser jag italienska där nu. Känns bra men det är mycket att ta in. Men äsch, ett språk till gör inte så mycket.
Nu ska jag ut och gå med Johanna, blir trevligt! 

Och just nu vill jag egentligen mest bara ha den här i öronen hela dagen.


Åh, så bra!
Over and out!

I don't really like my flow

Lördag och jag är omänskligt trött efter två nätter med 6 och 5 timmars sömn. I morse när jag vaknade var jag obeskrivligt pigg och kände att "ja men nu kör vi", sen någon gång på eftermiddagen i en Vero Moda-butik slog det till och tröttheten var framme. Men det gör inte så mycket.
Imorgon hinner jag sova ut, fixa det sista inför skolstarten på måndag, träna och till och med träffa Sofie så hon kan få sitt kort tillbaka. Bra det.

Men ikväll blir det tvkväll så det skriker om det, med en kopp te i högsta hugg!

Veckans låt, helt klart!
Hej så länge!

We put one foot in front of the other

Onsdag är det ja, den här veckan är jag inte riktigt med på vilken dag det är, men jag lär mig. Jag har spenderat dagen i Skövde med Lisa, det inhandlades en locktång och en film och det hela var väldigt trevligt.
Innan jag åkte dit började jag dagen med att förvåna mig själv. För hur mysigt det än kan vara med höst har jag inte riktigt varit på humör att släppa taget om sommaren men i förmiddags blev jag nästan till och med sugen på vinter, alltså snö i mängder, liksom ta en promenad på fömiddagen med snö ända upp till knävecken, det var jag sugen på i förmiddags, i gårkväll ville jag bara ha mer sommar, ibland hänger man inte ens med i sina egna svängar..

För övrigt har jag träningsvärk i hela kroppen och det öste ner ute förut så hur jag fann inspirationen till att sticka ut och springa är för mig en gåta.
Nu är det snart dags för lite tv och annat som hör kvällen till.
Have a nice one!


Santorini!

Jag är hemma efter en helt sjukt underbar resa till soliga Grekland. Har haft det varm och skönt och känner mig verkligen utvilad och nästan till och med redo för höst. Även om det är mycket trevligare med sol, värme och greker så tycker jag nog allt att den här hösten ska bli lite spännande. Jag kommer ju kickstarta den i Stockholm liksom. Hur bra är inte det?
Jag har packat upp mitt ur väskan och förundras lite av hur snabbt man kan packa upp en vecka full av händelser. För det har det varit, en sjukt händelserik vecka som jag är mycket nöjd med. Och nu kan jag knappt vänta till nästa resa; Rom med Lisen i mars!


Jag älskar Grekland ska ni veta.

Nu ska jag krypa ner i min säng, ta mina två sista taxfree-KitKat och se lite Transformers innan Sofie ringer mig, och ikväll ska jag och lillebror hyra film, han vill se en jättelång, får väl se vilken vi orkar plöja oss igenom!
Adios!


Nu sticker vi!

Så där nu har jag sovit några minuter, tror jag, och jag har kollat igenom min packning en gång till så nu ska allt vara med, tror jag! Om cirka 20 minuter kommer skjutsen och det bär av mot Landvetter, jag tänker mig en två timmar lång bilresa med mysmusik och sömn. Sen blir det incheckning, frukost och sen sitter vi där på planet. Känns bra!

Håll ställningarna hemma i Sverige nu medan jag håller mig i Grekland en vecka, ska blir så obeskrivligt skönt!

ADIOS!


Make me smile

Hej och hå! Det är torsdag, det är en dag kvar att jobba, det är hög tid att packa och sist men inte minst så är det min födelsedag! Detta uppmärksammades på jobbet då jag blev omkringkörd på en vagn som man lastar post på runt hela lokalen, och det var ju lite kul det med. Sen blev det massa sms och sånt så klart, alltid trevligt. När jag tittade ner i brevlådan när jag var hemma insåg jag att det var första och antagligen sista gången som jag var den som fick mest post. Lite kul det med. Fick en trisslott i ett kort av farmor och farfar som är uppe i Dalarna. Satt ett tag och funderade på om jag skulle vänta med att skrapa den tills imorgon, bara för att leka lite med risken, men sen ångrade jag mig och skrapade lotten. Jag vann inget. Så jag kanske skulle väntat tills imorgon i alla fall, då kunde jag ju lagt skulden på att det är fredag den trettonde imorgon, kanske.

Nu ska jag och min webradio (eller alltså, den ska vara på i bakgrunden) ta tag i packandet, för jag kommer inte till Grekland utan att ha packat klart.

So long lovers!

Keeping busy, every day

Så här är det alltså, om fyra dagar åker jag till Grekland och har innan det en himla massa att göra, så därför blev jag ganska glad när Märta, snäll som hon är, tog över lite uppgifter jag hade att göra på resebyrån så nu kan jag koncentrera mig på annat, som att jobba mina två sista kvällar, jobba mina sista dagar för sommaren, luncha med en mycket saknad Lisa Pson, fylla år, packa, ansöka om studiebidrag inför hösten, packa lite till, träna lite, träffa Anna och Malin lite innan jag åker, träffa Lisen och gå på After Work, känns med andra ord som att jag har lite att göra ändå.

Först ut är att fixa iordning min iPod, för fjärde gången eller nåt men mina låtar har ju inte funnits på datorn tidigare, med andra ord, jag har inte orkat lägga in dem, hur lat får man vara liksom?

Jaja, nu ska jag sluta tjata och sätta igång, har som sagt lite att ta tag i, en hel lista till och med.
So long!

Saltholmen!


Neither rain, nor sleet, not dead of night

Regnet vräker ner, det kommer säkert vräka ner imorgon med och vi ska dela ut både post och reklam, vilket är lite smått tråkigt med tanke på att reklam bara drar ut på tiden så himla mycket. Men det ska nog gå bra, för jag vet ju att varje sekund i en trappuppgång är en sekund närmare Grekland, vilket verkligen inte sitter fel.

Så nu ska jag grabba tag i min bok, landa i sängen, lyssna på regnet, ha lite svag musik långt i bakgrunden och läsa en stund innan jag somnar och laddar upp för första dagen på sista veckan innan lite ledighet! Låter som ett bra avslut på en bra kväll!


Bild från när jag för första gången i år ens nuddade havet, men om en vecka blir det bad i havet varje dag!
Adios lovers!


Just a little bit higher now

Söndag igen, som vanligt går helgerna lite för fort. Men det är kanske inte så konstigt, tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Det hade jag verkligen igår, åkte från stan tio i nio och efter en timmes tåg och en halvtimmes spårvagn hamnade vi på Saltholmen, vilket var sjukt fint och det är helt otroligt att man bara 30 minuter från sorlet inne på Nordstan kan hamna ute i lugnet på Saltholmen, helt klart inte sista gången jag sitter där några timmar. Sen blev det lite shopping, god mat och en glass som vi åt på en mur där vi mest glodde på folk. Det kan vara hur kul som helst.


Jaja, nu är det ju i alla fall söndag och jag har en del att göra, som att städa, träna, fixa två iPods, skriva packlista, fixa lite bilder och lite annat smått och gott som ska hinnas med idag. Sen ska självklart hundra saker till fixas innan fredag men det gör inte så mycket, för på lördag åker jag, Johanna och Märta till Grekland! Galet!


A new dimension

Idag har varit en sjukt seg dag, även om det känns som tiden gå fort när man jobbar så kändes det som att tiden stod still ibland idag. Och så är jag trött, fast jag somnar tidigare än jag brukar så är jag trött. Så jag ska stänga av den här maskinen och sova. För imorgon är det jobb, träning om jag hinner och bio i Jönköping som gäller. Och kanske en sväng på stan efter om vi orkar, men på lördag åker jag och Sofie till Götet och chillar på Saltholmen, och på kvällen blir det Avenyn, så det gäller att vara utvilad.

Anyways, det är snart helg, det är snart en vecka kvar till Grekland och det är snart födelsedag. Crazy stuff. Var tog sommaren vägen?


Nu blir det sängen, god nattens!


In the middle of the ride

Det är onsdag, eller onsdagen är snart över, om cirka två timmar ligger jag nerbäddad i sängen och är redo att sova. Vilket ju betyder att det snart är torsdag och fasligt nära helg. Inte fel. Idag har varit en bra dag med jobb, flum på stan, världens flyt inför Stockholm och ett hård träningspass, så nu förtjänar jag att luta mig tillbaka i sängen och glo på Transformers. Känns bra!

Egentligen har jag inte mycket mer att skriva om idag. En film om bilar som egentligen är utomjordiska robotar väntar. Och jag tänker inte dra ut på tiden mer än nödvändigt.

Hej so long!

You've got one foot out the door

Då var det tisdag då, vilket för mig betyder jobb (nehe?) långrast och kvällsjobb. Dagarna går fasligt mycket på rutin just nu känner jag. Jag skriver upp en lista med saker som ska vara klara innan söndagen och sen är en hel vecka förbi i ett nafs. Vilket i och för sig är bra, för nu är det mindre än två veckor kvar till födelsedag och Greklandsresa, vilket också betyder att jag snart jobbat klart för sommaren, vilket ju då betyder att jag snart är ledig i någon vecka. Skönt det.

Men som sagt hade jag en lista med saker som skulle göras, tänkte börja med att plocka i ordning lite här, kan behövas ibland.
Efter jobbet ska jag som förra tisdagen ägna mig åt nåt jag vill kalla själhälsa. Alltså nåt som känns bra i själen. Idag blir det i form av hård träning och sen två avsnitt av Cougar town, känns bra!

Nu, städ och sen jobb igen!
Adios!


Oj oj, här var vi suddiga.
Jaja.

Be patient, I am getting to the point

Så där ja, dagens andra inlägg, det var länge sen jag skrev två på samma dag, ni måste vara såå glada. Haha.
Nu har jag nyss sett dagens film, blev Valetines Day och den var en riktig hit vill jag lova. Alldeles sockersöt och fantastisk. Men eftersom den drog ut på tiden mer än jag trodde blev min planering lite rubbad, hade tänkt ta bort mitt röda nagellack innan jag gick och la mig. För okej, hur snyggt det än var till den svarta 29-kronorsklänningen jag hade igår, och även till dagens svart-vita outfit, och hur bra jag än trivs i röda naglar så vet jag att det INTE passar lika bra till Postenkläderna. Plus att jag det börjar ramla av små bitar av det röda bara jag tänker på att jag kommer komma i kontakt med cirka 400 olika brevlådor, brevinkast och sånt där som hör posten till, och det är verkligen så långt i från snyggt man kan komma. Men jag orkar ärligt talat inte sätta mig med det nu, så jag chansar, det får väl bli fult då.

Istället ska jag borsta tänderna, dricka lite vatten, sätta igång fläkten, ladda iPoden och mobilen och sen ställa alarmet och lägga mig. Men innan det ska jag plocka fram det kvinnligaste (ja, jag är ironisk) jag har i mig och beställa hem båda Transformersfilmerna. Inte en dag för tidigt!

Lite jag, lite kamera och lite 29-kronorsklänning. Eller nåt. Bild som för övrig är tagen när jag kom hem i natt, runt kvart i två, men det kan ni knappast se eller hur? Haha

God natt mina darlings!
(Eller om mina läsare här ens är i plural, annars blir det bara darling)

I wanna feel the sunshine!

Det är söndag, ja i fall det var någon som hade missat det. Jag låg i sängen och såg första halvan av dagens Gilmore Girls och sen gick jag upp och åt en ordentlig frukost för första gången på flera veckor, om det berodde på att jag trots nattpizzan fortfarande var hungrig eller om det var för att hallonen i kylen lockade oerhört är det ingen som vet. Men gott var det. Sen såg jag en helkonstig film som ändå var bra. Och eftersom det liksom vräker ner från himlen idag tänkte jag göra den här söndagen till en riktig söndag. Jag ska skriva adresser på mina tackkort nu. Jag ser verkligen fram emot att klistra igen alla kuvert sen, det blir extra kul. Men jag är även rätt smart och skriver med min studentpenna, dels för att den aldrig blir använd och dels för att den är vattenfast, så brevbäraren behöver inte oroa sig att texten ska försvinna nu i allt regn. Det skulle jag uppskattat.


What? Ser ju ut som jag vill få av mig tunikan. Knäppt.

Jaja, nu ska jag skriva adresser, ni lär höra mer från mig idag, det blir lätt så när det regnar, det är söndag och jag har mycket att göra. Eller nej, när jag inte har mycket att göra ska det vara.

Adios!


RSS 2.0